Pete^^ Δημοσ. 30 Ιουνίου 2002 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2002 Καλησπέρα σε όλους Ενδιαφέρομαι να αγοράσω μια webcam και έχω ήδη αρχίσει να κάνω μια έρευνα αγοράς (γενικώς δεν είναι ιδιαίτερα ακριβές πάντως...). Αυτό που με ενδιαφέρει είναι αν μπορούν να χρησιμοποιηθούν και ως digital cameras. Επειδή συνέχεια βλέπω στις specifications να μιλάνε για built-in flash memory, αποθήκευση ως και Χ αριθμό φωτογραφιών Υ ανάλυσης και έχω ψιλομπερδευτεί. Δηλαδή υπάρχει webcam, την οποία μπορώ να αποσυνδέσω από το PC, να την πάρω μαζί μου, να βγάλω φωτογραφίες (όσες χωράει) και να τις δω μετά στον υπολογιστή? Οπωσδήποτε δε θα περιμένω τις δυνατότητες μιας κανονικής ψηφιακής φωτογραφικής μηχανής, αλλά αν είναι να πάρω μια κάμερα, γιατί να μην μπορώ να τη χρησιμοποιήσω ως mini φωτογραφική μηχανή; Περιμένω τα φώτα σας
MikeNuke Δημοσ. 1 Ιουλίου 2002 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2002 Poly swsta eipes giati na min mporw na th xrisimopoihsw kai san fotografiki mixani. Egw telika pira thn gSmart mini tis Mustek kai einai polu ikanopoihtiki kai me logiki timi. Edw eixa anoiksei ena topic pou exei kai link tou site me ta xarakthristika tis. http://forum.insomnia.gr/cgi-bin/ultimatebb.cgi?ubb=get_topic&f=7&t=003614&p=
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.