zapas22 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2007 thanks!!pantws oi thermokrasies einai arketa anevasmenes...esena s full load poso einai?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george_o/c Δημοσ. 13 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2007 Δεν έχω Q6600 (check my sig dude ! :wink:) ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
progx Δημοσ. 14 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2007 thanks!!pantws oi thermokrasies einai arketa anevasmenes...esena s full load poso einai?? Καλημέρα, ο δικός μου μετά από 25λεπτο quadPrime @stock με Arctic Cooling Freezer 7 Pro σε αρκετά ζεστό δωμάτιο, μεσημέρι. Η στροφές του ανεμιστήρα ήταν περίπου στης 1640 RPM σύμφωνα πάντα με το Everest. Υπόψιν ότι στο 100% ο ανεμιστήρας φτάνει περίπου της 2630 RPM Επίσης μια λίγο παλιότερη με Zalman 7700 μετά από ένα 16M run στο SuperPi @3500Mhz Ο υπολογιστής στο screenshot είναι idle για τουλάχιστον 1 λεπτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kavaliotis Δημοσ. 14 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2007 Φιλε αυτο το προβλημα που εχεις με τις μνημες, το ειχα και εγω. Δηλαδη μου εδειχνε κατι τρελλα νουμερα το CPU-Z. Εκανα BIOS Update και λυθηκε το προβλημα. Εγω εκανα update μεσω windows (τοσα χρονια με ASUS mobos ετσι κανω και ποτε δεν ειχα προβλημα) με το δικο της προγραμμα ASUS UPDATE. Τωρα πια μου τις εμφανιζει σωστα (εχουμε τις ιδιες μνημες BTW). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KAVALARIS_LABS Δημοσ. 14 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2007 Οκ για το πρόβλημα με τη μαύρη οθόνη.. Για το παραπάνω πρόβλημα? Δεν νομίζω να είναι και αυτό σε λάθος thread... Νεκτάριε, έχεις δύο προβλήματα! 1. χρησιμοποιείς P5K (vanilla) αντί του P5K Deluxe. Η διαφορά στα 2 mobo δεν είναι μόνο στα "καλούδια" προσφέρει το deluxe (wifi, extra controller). Για την περίπτωση σου τα 2 board έχουν διαφορετικό voltage regulator που κάνει και τη διαφορά. Το P5K σου είναι 3 φάσεων ενώ του Deluxe είναι 8 φάσεων (παρατήρησε τους πυκνωτές που λείπουν γύρω γύρω από τη CPU). Για αυτό και το voltage dumper στο BIOS δεν κάνει τίποτα στο mobo σου ένώ δουλεύει άψογα στο Deluxe. 2. Οι 4 μνήμες σου είναι πολύ πιθανά Micron BT6 D9GMH που "τρώνε" αρκετό ρεύμα, οπότε για 4GB καλύτερα να τις άλλαζες με κάτι σε Micron Fatbody (2 X 2GB kits) π.χ. Mushkin 4GB Kit DDR2 800MHz 5-4-4-12 όποτε το MCH έχει να "χρονίσει" 4 banks αντί 8 (άρα καλύτερες επιδόσεις) και ο VR έχει να δώσει το μισό περίπου ρεύμα (άρα πιο σταθερό). Δεν είναι τυχαίο ότι όλα τα benchmarks γίνονται με το deluxe και 2 dimms. Ελπίζω να σε βοήθησα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrispfr Δημοσ. 15 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2007 re paidia giati sto bios mou metraei 3 cpu? o quad 6600 ipotithete oti exei 4.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pappous_soulis Δημοσ. 15 Αυγούστου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2007 Ti γράφει ακριβώς? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrispfr Δημοσ. 15 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2007 prwton katevasa kati cpu meters apo to net, kai deixnei mono tous 3... se ena allo pali gia plirofories sistimatos leei , 3 pirines , 3 logikoi epeksergastes, kai to allo sto bios otan anoigei to pc ston proccesor grafei: count : 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pappous_soulis Δημοσ. 15 Αυγούστου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2007 Δώσε μια εικόνα και ίσως βοηθήσουμε. :-| Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrispfr Δημοσ. 15 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2007 twra me pianeis adiavasto, pws vazw eikona edw? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrispfr Δημοσ. 15 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2007 Shot at 2007-08-15 look Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pappous_soulis Δημοσ. 15 Αυγούστου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2007 Πλάκα μας κάνεις? :evil: Σου λέει Core 1,2,3,και 4. Που είναι το πρόβλημα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrispfr Δημοσ. 15 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2007 Το θέμα είναι ότι ο 4 ποτέ δεν λειτουργεί!!!! θα σου δείξω και άλλη εικόνα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pappous_soulis Δημοσ. 15 Αυγούστου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2007 Mην ανησυχείς.Και το 4,και το 3,και το 2 στις περισσότερες φορές θα κοιμόνται. Περίμενε το Crysis και θα ξυπνήσουν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrispfr Δημοσ. 15 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2007 ναι αλλά γιατί στις πληροφορίες συστήματος μου λέει τρείς πυρήνες τρείς λογικοί επεξεργαστές?? εκεί κολλάω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.