alt10 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2007 καλησπερα εχω ενα ρουτερ της netgear το ασπρο το γνωστο και πανω του συνδεδεμενο ενα λαπτοπ με ασυρματη καρτα και ενα desktop με καλωδιο και ενα δυκτιακο εκτυπωτη με καλωδιο ο εκτυπωτης εχει θυρα usb και θυρα δυκτιου η ερωτηση μου ειναι αν μπορω να απομακρυνω τον εκτυπωτη απο το ρουτερ με ασυρματο τροπο γινετε? αν ναι πως? ευχαριστω
zourlas Δημοσ. 5 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2007 1 Prwti lisi xrhsh bluetooth(an o printer sou exei) 2 Agorase mia wirwlwss Jet direct san auti http://cc.its.maine.edu/~maine/cart/look.php?item_id=2752391 yaxe vevaia gia kamia ftinoterh 3 sindese ton topika se kapio pc-laptop kai kane ton shared
alt10 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2007 κοιτα την 3 λυση την εχω κανει αλλα δεν με βοηθαει γιατι δεν γινετε να ειναι κοντα στο πσ δεν μου το επιτρεπει ουτε ο χορος ουτε το μηχανημα εχω εναν τεραστιο της hp κοιτα εχει θυρα για bluetoth εχω δλδ του βαζω καμια φορα για εκτ απο κιν αλλα μπορει να συνδεθει το bluetooth με το ρουτερ ?ειναι δηνατον ?
alt10 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2007 εγω σκευτικα τωρα κατι αλλο αν αγωραζα ενα ασυρματο usb stick και το εβαζα στη θυρα του εκτυπωτη αλλα και παλι σκεφτικα οτι θελει καποιες ρυθμισεις και απο τον εκτ δεν ειναι δυνατον να γινουν ε?
zourlas Δημοσ. 5 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2007 i pio profesional lisi pou sou protina einai auti me ti xrisi jetdirect wireless an kai prosopika protimo to kalodio xerw oti mporeis na kaneis xrisi bluetooth(metaxi pc kai printer) ala apo configuration den to exw dokimasei pote. O router san router den exei na kanei me tis ektiposeis sou alla san siskeui (all in one) mono san switch-accespoint.Ta pc tha kanoun xrisi bluetooth gia na apostiloun ta data apeu8ias ston printer(dld den tha ginetai hrisi tou Lan h' Wlan sou gia auti tin xrisi)
alt10 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2007 οκ αλλα αυτο που πρωτηνεις ειναι πανακριβο και πολυ επαγγελματικο οπος λες θα προσπαθησω αυτα που μου ειπες αλλα αν βαλω στη θεση του usb του εκτ ενα wireless usb stick μπορει να γινει τιποτα ?
zourlas Δημοσ. 5 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2007 to xrisimopoieis(to bluetooth tou printer) gia ektiposi apo to kinito? an nai tote mporei kai apo to pc(an to pc diathetei bluetooth) koita kai auto http://www.greek-shops.de/eshop.php?action=article_detail&s_supplier_aid=1252255
zourlas Δημοσ. 5 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2007 xriazetai printserver siskeui opos einai i ensomatomeni lan ston printer sou me ena aplo wireless adaptor den tha kaneis douleia
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.