Προς το περιεχόμενο

δυκτιακος εκτυπωτης

alt10

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα

εχω ενα ρουτερ της netgear το ασπρο το γνωστο και πανω του συνδεδεμενο ενα

λαπτοπ με ασυρματη καρτα και ενα desktop με καλωδιο και ενα δυκτιακο εκτυπωτη με καλωδιο

ο εκτυπωτης εχει θυρα usb και θυρα δυκτιου η ερωτηση μου ειναι αν μπορω να απομακρυνω τον εκτυπωτη απο το ρουτερ με ασυρματο τροπο γινετε?

αν ναι πως?

ευχαριστω

Δημοσ.

κοιτα την 3 λυση την εχω κανει αλλα δεν με βοηθαει γιατι δεν γινετε να ειναι κοντα στο πσ δεν μου το επιτρεπει ουτε ο χορος ουτε το μηχανημα εχω εναν τεραστιο της hp κοιτα εχει θυρα για bluetoth εχω δλδ του βαζω καμια φορα για εκτ απο κιν αλλα μπορει να συνδεθει το bluetooth με το ρουτερ ?ειναι δηνατον ?

Δημοσ.

εγω σκευτικα τωρα κατι αλλο αν αγωραζα ενα ασυρματο usb stick και το εβαζα στη θυρα του εκτυπωτη αλλα και παλι σκεφτικα οτι θελει καποιες ρυθμισεις και απο τον εκτ δεν ειναι δυνατον να γινουν ε?

Δημοσ.

i pio profesional lisi pou sou protina einai auti me ti xrisi jetdirect wireless an kai prosopika protimo to kalodio

xerw oti mporeis na kaneis xrisi bluetooth(metaxi pc kai printer) ala apo configuration den to exw dokimasei pote. O router san router den exei na kanei me tis ektiposeis sou alla san siskeui (all in one) mono san switch-accespoint.Ta pc tha kanoun xrisi bluetooth gia na apostiloun ta data apeu8ias ston printer(dld den tha ginetai hrisi tou Lan h' Wlan sou gia auti tin xrisi)

Δημοσ.

οκ αλλα αυτο που πρωτηνεις ειναι πανακριβο και πολυ επαγγελματικο οπος λες θα προσπαθησω αυτα που μου ειπες αλλα αν βαλω στη θεση του usb του εκτ ενα

wireless usb stick μπορει να γινει τιποτα ?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...