@zouve@ Δημοσ. 5 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2007 http://www.iek-01.com Καλώς ήρθατε στο Το μοναδικό Portal για τις σχολές Ι.Ε.Κ πληροφορικής στην Ελλάδα Forum.
omen34 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2007 www.iek-01.com Καλώς ήρθατε στο Το μοναδικό Portal για τις σχολές Ι.Ε.Κ πληροφορικής στην Ελλάδα Forum. Πολύ καλό να το στηρίξουν όλοι οι σπουδαστές και απόφοιτοι των Ι.Ε.Κ
Dreamina Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 Παρότι έγινα μέλος δεν λέω καλή ιδέα αλλά το forum είναι λίγο ότι να ναι. Πρέπει λίγο να βρείτε τι κατηγορίες θα βάλετε. Και όχι απλά 2-3 (μιλάω για τα επαγγέλματα) και κάτι last. Μήπως έπρεπε να διαλέξετε με ποιό από τα δύο θα ασχολήθητε ΟΕΕΚ ή ΙΕΚ ? Γιατί δεν νομίζω να έχουν κάτι κοινό αυτά τα δύο ίσως μόνο τα names στα επαγγέλματα. Θα προτιμούσα να μπαίνω σε ένα site που να έχει να κάνει με αυτό που πηγαίνω και όχι με τη καινούργιο γίνετε για το ΟΕΕΚ που είναι μπάχαλο γιατί φυσικά είναι "δημόσιο". Kαι από τη στιγμή που ονομάζεις κάτι ΙΕΚ = Ιδιωτικό Ινστιτούτο Επαγγελματικής Κατάρτισης ,το domain έχει και αυτό το όνομα δεν νομίζω το ΟΕΕΚ να θεωρείτε Ιδιωτικό Ινστιτούτο Επαγγελματικής Κατάρτισης!!! Σκέψου και λίγο πρακτικά ότι οι χορηγοί σου θα μπορούν να είναι όλα τα ΙΕΚ Σοβαρά δεν νομίζω ότι έκανες καλά που τα έβαλες και τα δύο μαζί. Δυστυχώς λειτουργούν διαφορετικά. Και άμα θες διαφορές σου έχω πάρα πολλές. Δε σε κράζω για να μην ετοιμαστείς να με βρίσεις απλά σου λέω τι κατά τη γνώμη μου έκανες λάθος.
@zouve@ Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 den eho oudemia shesi me to site apla to "diafimizo" oste na to mathei kai allos kosmos ....
GeminiMAX Δημοσ. 10 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2007 den eho oudemia shesi me to site apla to "diafimizo" oste na to mathei kai allos kosmos .... Εχουμε φτιάξει και εμείς οι Εκπαιδευτές Υποψηφίων Οδηγών. Κοπιάστε... http://clubs.pathfinder.gr/Drivers_IEK
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.