Mik-1-s Δημοσ. 5 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2007 Μπορεί να είναι η επίσημη εταιρία αλλά όσο να'ναι άλλες εταιρίες αξιοποιούν πιο καλά το ίδιο chipset.
sa3rdna Δημοσ. 5 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2007 Μπορεί να είναι η επίσημη εταιρία αλλά όσο να'ναι άλλες εταιρίες αξιοποιούν πιο καλά το ίδιο chipset. Λέμε τώρα. Αν θέλεις να πιστεύεις ότι οι "άλλες εταιρίες αξιοποιούν πιο καλά το ίδιο chipset" τότε τι να σου πώ, πάρε την ASUS και καλά ξεμπερδέματα!
pcfan Δημοσ. 5 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2007 και εγώ την Saphre προτείνω είναι πιο ωραία και να θες να πουλήσεις μούρη στους φίλους σου θα την θυμούνται περισσότερο την Saphire απο την asus
george_o/c Δημοσ. 5 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2007 @mik-1-s , kagkouros : Cough, cough :razz: τί είναι αυτά που λέτε? Νομίζετε πώς θα δείτε διαφορές από Asus σε Sapphire 2900 ??? Περιμένετε πως θα δείτε ... Παιδιά, μόνο το sticker, η συσκευασία και τα συνοδευτικά CD - βιβλιαράκια αλλάζουν ... :wink: Μην τυχόν και δώσεις 40ε παραπάνω για την Asus @Delirium: Όπως τα λες, η Asus είναι κλασικό παράδειγμα των victim buyers ... Βλέπεις kagkoure καμία διαφορά μεταξύ της υλοποίησης της Gil και της υλοποίησης της Asus ? Άντε να ανεβάσει και λίγο τη μνήμη κατά 100MHz η Asus, οπότε πάμε στο εξωφρενικό ποσό των 160ε δλδ σχεδόν διπλάσια τιμή από τα 89ε της GIl ... Για +100MHz τόσα χρήματα παραπάνω ! Ξέρουμε και εμείς από o/c κύριοι ! (ψύχεται και με passive cooling ...)
ilos Δημοσ. 5 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2007 @Delirium: Όπως τα λες, η Asus είναι κλασικό παράδειγμα των victim byers ... Βλέπεις kagkoure καμία διαφορά μεταξύ της υλοποίησης της Gil και της υλοποίησης της Asus ? Άντε να ανεβάσει και λίγο τη μνήμη κατά 100MHz η Asus, οπότε πάμε στο εξωφρενικό ποσό των 160ε δλδ σχεδόν διπλάσια τιμή από τα 89ε της GIl ... Για +100MHz τόσα χρήματα παραπάνω ! Ξέρουμε και εμείς από o/c κύριοι ! (ψύχεται και με passive cooling ...) LOL και να φανταστείς το σύστημα ψύξης της asus(στο πρώτο link) ακολουθεί το reference design σε σχέση με την gil. Βέβαια μη ρίχνουμε το φταίξιμο μόνο στην asus που εξ'απ'ανέκαθεν ήταν overpriced αλλά (ας κάνουμε και λίγο αρνητική διαφήμιση) και στο συγκεκριμένο κατάστημα που μάλλον δεν έχει πάρει ΓΡΑΜΜΗ τον skroutz και τις 7600gt.
george_o/c Δημοσ. 5 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2007 Aκριβώς ilos :wink: Καλά εννοείται πως η Γραμμή χρειάζεται βελτίωση από άποψη τιμών, αν και offtopic από θέμα service έχω ακούσει ότι πάει καλά, σε σχέση με μερικούς άλλους ... :razz: και εγώ την Saphre προτείνω είναι πιο ωραία και να θες να πουλήσεις μούρη στους φίλους σου θα την θυμούνται περισσότερο την Saphire απο την asus ...Νο comments...
tonyk_x Δημοσ. 5 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2007 Ati και πάλι Ati. Και μακριά από ASUS, τις πιό κουλές ασυμβατότητες με ASUS κάρτες τις έχω δει. PS: Η Sapphire είναι η επίσημη εταιρία παραγωγής καρτών γραφικών της ATI. +1. Χρόνια δουλεύω Sapphire χωρίς κανένα πρόβλημα. Και μιλάμε για μία εταιρία που είναι η σημαία των ATI-AMD. Μην ξεχνάτε ότι ήταν και η πρώτη εταιρία που έβγαλε μητρικές με chipset υποστήριξης ATI. Εντάξει η ASUS μεγάλο όνομα (αν και πάντα ήμουν Gigabyte fan) αλλά στη θέση σου θα υπολόγιζα περισσότερο τους δεσμούς αίματος .... Είναι σαν να λες ότι δεν εμπιστεύεσαι τις μητρικές της Intel (για καθημερινή χρήση εννοείτε δε μιλάω για O/C κτλ.) Επίσης να σημειώσω ότι έχω δώσει είδη 3 Sapphire (την συγκεκριμένη Asus δεν την έχω δοκιμάσει) και από επιδώσεις όσο είχα την ευχέρεια να τις δοκιμάσω σκίζουν. Πολύ καλά σχόλια έχω ακούσει και από τους συγκεκριμένους πελάτες.
pappous_soulis Δημοσ. 6 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2007 Eγώ πάλι να πω οτι οι 2900ΧΤ που είχα ήταν και οι δυο Sapphire,και είχαν και οι δυο τα ίδιο πρόβλημα και artifacts. Πιστεύω είναι καλύτερα να πάρεις μια 8800GTS να είσαι ήσυχος,αν όμως θες 2900ΧΤ πάρε είτε GeCube είτε Αsus,μακριά απο Sapphire.
george_o/c Δημοσ. 6 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2007 Pappou, βάλε κάνα score στη HOT, τώρα που έχεις τον Q6600 στα 3.4GHz ... Άντε να ανεβαίνουμε :wink:
Mik-1-s Δημοσ. 6 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2007 Ανέκαθεν ήμουν φανατικός ΝVidia αλλά δεν με χαλάει να δοκιμάσω κάτι καινούργιο.Οπότε προτείνετε τησ 2900ΧΤ. Και ανανεώνω το ερώτημα: ποιά από τις 2: http://www.eshop.gr/show_per.phtml?id=PER.513287 και περισσότερες λεπτομέρεις στο http://www.asus.com/products.aspx?l1=2&l2=8&l3=544&l4=0&model=1669&modelmenu=1 http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=26174053&product=986968
sa3rdna Δημοσ. 6 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2007 ρε μεγάλε δεν μιλάς σοβαρά τώρα έτσι? σίγουρα πλάκα μας κάνεις δεν εξηγήτε αλλιώς το γεγονός ότι έβαλες την ίδια κάρτα από διαφορετικά μαγαζιά και ρωτάς να σου πούμε πια να πάρεις. έλεος δλδ, καλοκαιριάτικα τι διαβάζω ο άνθρωπος.
pappous_soulis Δημοσ. 6 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2007 Pappou, βάλε κάνα score στη HOT, τώρα που έχεις τον Q6600 στα 3.4GHz ... Άντε να ανεβαίνουμε :wink: Έβαλα πριν λίγο 3dmark06/05/03 και Aquamark.Θα βάλω και SuperPi 32m,PiFast και SiSoft Sandra μετά. ρε μεγάλε δεν μιλάς σοβαρά τώρα έτσι? σίγουρα πλάκα μας κάνεις δεν εξηγήτε αλλιώς το γεγονός ότι έβαλες την ίδια κάρτα από διαφορετικά μαγαζιά και ρωτάς να σου πούμε πια να πάρεις. έλεος δλδ, καλοκαιριάτικα τι διαβάζω ο άνθρωπος. Έλα,ήρεμα,μπορεί να είναι απο hangover ο άνθρωπος!
Mik-1-s Δημοσ. 6 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2007 Ήμουν από hangover όντως. Δουλειά ξενύχτι και αλκοόλ κακός συνδυασμός. Απλά η μία είναι η απλή και η άλλη είναι η G και απ' ότι είδα όταν ψιλοίσιωσα η διαφορά ήταν ότι η μία είχε παιχνίδι η άλλη όχι.
agelakos12 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 me trofodotiko seasonic 650Watt,cpu q6600 kai ati 2900xt tha exo problima??
Kagkouros Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 me trofodotiko seasonic 650Watt,cpu q6600 kai ati 2900xt tha exo problima?? όχι....αλλά καλό κακό τι είναι το υπόλοιπο σύστημά σου, τα περιφερειακά (USB), DVD-Drives...γενικά για να μην σε κουράζω μπορείς να μετρήσεις εδώ πόσα Watt χρειάζεται το σύστημά σου +-10% :wink:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.