Προς το περιεχόμενο

Ποία από τις 2?

Mik-1-s

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αποφασόζοντας ότι πρέπει να πάρω και καινούργια κάρτα γραφικών λόγω αναβάθμισης PC επειδή η 6600GT τον κόβουν τον 6000+ στα παιχνίδια, είμαι ανάμεσα σε αυτές τις 2 κάρτες.

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=26174053&product=986968&tab=specs

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=26174053&product=903574&tab=specs

Ρίξτε ένα χέρι (πόδι) ότι είναι εύκολο για να με βοηθήσετε.

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Καταρχήν όπως είπαν και οι προηγούμενοι τι psu έχεις; Την σηκώνει την 2900;

Εγώ θα ρωτήσω κάτι άλλο, γιατί Asus και όχι Sapphire που είναι ακριβώς ίδια κάρτα και πολύ φθηνότερη; Δεν υπάρχει λόγος να δώσεις 40? παραπάνω :wink:

Δημοσ.
Protino Asus pio axsiopisti kai kaliteri piotita kataskevis

Φίλε μου απο που συμπεραίνεις ότι η Asus HD2900XT είναι πιο αξιόπιστη και έχει καλύτερη ποιήτητα κατασκευής απο την αντίστοιχη Sapphire; Έχεις κάποιο link που αναφέρει κάτι τέτοιο ή κάποια προσωπική εμπειρία απο τις 2 συγκεκριμένες κάρτες;

Δημοσ.

Και εγώ το ίδιο με τον KaRaBiLL07 υποστηρίζω...δεν έχω προσωπική εμπειρία αλλά ούτε γνωρίζω άμα έχει καλύτερη ποιότητα κατασκευής. Είναι πάντως πιο γνωστή, μεγάλη, καλή...εταιρία ;)

Δημοσ.

Logo tis doulias mou exo eggatastisi kai exo doulepsi poles kartes exo di asimvatotites para poles exo trexsi 3rd mark se idiou tipiou mixanimata me karta grafikon asus/gygabyte/msi/albatron/xfx tis siras 8800GTX kai paratirisa pos i asus einai kaliteri se apodosi. tora odos to thema tis timis pezi megalo rolo alla an thes na paris kati kalo dose kati parapano

Δημοσ.

odos file auto to ixa paratirisi kai ego pos opiadipote eteria pou evgaze tis 8800gts/gtx allazane mono to logotipo apo epano omos to epsaxsa perisotero kai apodixtike pos allazi i poiotita katasevis .

tora prosopiki apopsi den ipirxe periptosi na doso tosa lefta gia karta grafikon :P

exo mia asus 7600Gt kai tin doulia tis tin kani kai me to parapano tora an exeis to pc mon gia pexnidi allazi to pragma alla kai pali na paris mia pexnidomixani (xbox-playstation)

Δημοσ.

Ati και πάλι Ati. Και μακριά από ASUS, τις πιό κουλές ασυμβατότητες με ASUS κάρτες τις έχω δει.

PS: Η Sapphire είναι η επίσημη εταιρία παραγωγής καρτών γραφικών της ATI.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...