Προς το περιεχόμενο

To 2010 έρχονται τα επόμενα Windows

FarCry

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
psss...μεχρι τοτε θα εχω πεταξει και τα ΧΡ και θα χω μεινει μονο με Linux :)

Αν δε συμμαζευτεί σύντομα η ms κάτι μου λέει πως δε θα είσαι ο μόνος.

Δημοσ.
Πάντως εγώ είμαι σίγουρος ότι πολύς κόσμος θα περάσει κατ'ευθείαν από xp σε seven...

Που το στηρίζεις αυτό; Τα Vista είναι μακράν πιο πετυχημένα από τα XP.

Δημοσ.
Που το στηρίζεις αυτό; Τα Vista είναι μακράν πιο πετυχημένα από τα XP.

ναι..σε θεματα μαρκετινγκ ομως,οχι στην ουσια...

Δημοσ.
ναι..σε θεματα μαρκετινγκ ομως,οχι στην ουσια...

Κάνεις λάθος, σύμφωνα με έρυνες τα xp Πριν το 1ο service pack ήταν χειρότερα από τα Vista. Τα μόνο προβλήματα που αντιμετωπίζω είναι σε μεμονομένα προγράμματα, τα οποία τα αντικατέστησα με συμβατότερα.

Δημοσ.

Εγώ δεν μίλησα ούτε για θέματα συμβατότητας ούτε για προβλήματα στα Vista... Απλά λέω ότι ο κόσμος, καλά ή άσχημα αυτό είναι άλλο θέμα, είναι σε σημαντικό ποσοστό διστακτικός απέναντι στα vista και στις σημαντικές, κατ'εμένα διαφορές, που έχουν με τα xp. Επίσης η σημαντική εμπορική επιτυχία των vista έχει άμεση σχέση με την ραγδιαία αύξηση πώλησης και χρήσης pc που δεν συγκρίνεται με την κατάσταση που επικρατούσε όταν κυκλοφόρησαν τα xp. Κάθε καινούριο pc έχει vista άρα καταλαβαίνεις γιατί αυτή η μεγάλη εμπορική επιτυχία.

Δημοσ.
Κάνεις λάθος, σύμφωνα με έρυνες τα xp Πριν το 1ο service pack ήταν χειρότερα από τα Vista. Τα μόνο προβλήματα που αντιμετωπίζω είναι σε μεμονομένα προγράμματα, τα οποία τα αντικατέστησα με συμβατότερα.

Πριν από τα XP είχαμε τα 98 όμως. Τώρα πριν από τα Vista είναι τα XP.

Δημοσ.

Εντάξει κάθε φορά που βαίνει νέο λειτουργικό τα ίδια λέμε...

Ολοι λένε θα μείνουν με xp, μετά από κανα χρόνο θα βάλουν vista, κατα το 2009 τα vista θα είναι ΤΟ άψογο λειτουργικό με sp κλπ... και μετα θα βγεί το επόμενο λειτουργικό και πάλι από την αρχή.

Δημοσ.
Εντάξει κάθε φορά που βαίνει νέο λειτουργικό τα ίδια λέμε...

Ολοι λένε θα μείνουν με xp, μετά από κανα χρόνο θα βάλουν vista, κατα το 2009 τα vista θα είναι ΤΟ άψογο λειτουργικό με sp κλπ... και μετα θα βγεί το επόμενο λειτουργικό και πάλι από την αρχή.

Είναι αλήθεια αυτό που λες αλλά δεν είναι και ο κανόνας. Τα 2000 και τα Me πχ. πήγαν άπατα.

Δημοσ.

Μονο που τωρα εχουμε 2007 και τα vista εχουν να παρουν πιο πολλα (οπως μνημη και επεξεργαστικη ισχυ) παρα να δωσουν κατι ουσιωδες. Αν μπορειτε να βρειτε ενα καλο λογο να βαλω vista αντι για ενημερωμενα xp sp2 να μου το πειτε να το κανω.

Δημοσ.

Τώρα δε βάζεις vista.Σε λίγο καιρό με εξέπλωση ddr3,quad,dx10 κλπ κλπ ίσως βάλεις.

Αυτό που θέλω να πω και με το προηγούμενο μου ποστ είναι πως ο καθένας πρέπει να βλέπει τις ανάγκες του και να επιλέγει.Δεν υπάρχει κανόνας για το πότε βάζεις vista.Oταν δείς οτι είναι καλύτερα για σένα τότε βάζεις.

@alexzzz, δίκιο έχεις, εννοείται πως υπάρχει και αυτή η περίπτωση.Απλά εννοούσα ένα λειτοργικό που βγαίνει μετά από χρόνο και υποτιθεται οτι έχει κάτι να δώσει.

Δημοσ.
υποτιθεται οτι έχει κάτι να δώσει.

ή σκοτώνει το προηγούμενο ;-)

θέλω να πω ότι θέλουμε δεν θέλουμε θα αναγκαστούμε να τα βάλουμε λόγω ασυμβατότητας προγραμμάτων, παιχνιδιών, οδηγών κτλ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...