yorgosd Δημοσ. 5 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2007 Mipos kserei i exei kaneis ton algorithmo next fit(auton pou kanei anathesi mnimis) se kodika c?? thanxxxxx
yorgosd Δημοσ. 5 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2007 Ρωτησα αν υπάρχει πουθενά.βασικά η απόρια που έχω είναι η εξής: Για να χρησιμοποιήσουμε τον next fit πρέπει να αποθηκεύουμε σε μία μεταβλητή το στοιχείο που σταμματήσαμε.και μετά όταν ξανακαλέσουμε συνεχίζουμε απο εκεί.Το πρόβλημα μου είναι πως αρχικοποιούμε ώστε την πρώτη φορά που θα καλέσουμε να ξεκινήσουμε από την αρχή και όλες τις επόμενες να ξεκινήσουμε από εκει που σταμματήσαμε.Δηλαδή πως αρχικοποιούμε την συγκεκριμένη μεταβλητή.Αν κάποιος μπορεί να βοηθήσει χώρις σχόλια του τύπου "τιποτ'αλλο θες" ας το κάνει. Να στε καλά Ευχαριστώ
bilco Δημοσ. 5 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2007 Καταρχήν, ο next fit δεν είναι αυτός που αποθηκεύει σε bins αντικείμενα βάζοντας κάθε φορά στο τρέχον bin το αντικείμενο αν χωράει, αλλιώς στο επόμενο (χωρίς να κοιτάει τα προηγούμενα bins); Δηλαδή χρειάζεσαι έναν πίνακα δύο διαστάσεων για τα bins και μια μεταβλητή να κρατάει το index του τρέχοντος bin. Ποιό ακριβώς είναι το πρόβλημα;
dop Δημοσ. 5 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2007 1) Αν δηλώσεις μια μεταβλητή static μέσα σε μια συνάρτηση, η τιμή της διατηρείται μεταξύ κλήσεων της συνάρτησης. Δοκίμασε το εξής: > #include <stdio.h> void foo(void) { static int i = 0; ++i; printf("%d ", i); } int main(void) { int j; for (j=0; j<10; ++j) foo(); putchar('\n'); return 0; } 2) Μπορείς πάντα να έχεις μια global μεταβλητή που θα κάνει την δουλειά σου.
yorgosd Δημοσ. 5 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2007 Φίλε dop εγώ όμως θέλω την πρώτη φορά i=0 και τις επόμενες το i να παίρνει την τιμή του τελευταίου στοιχείου που διατρέξαμε μέσα σε μια linked list..πως θα κάνω το i na παίρνει αυτή την συγκεκριμένη τιμή?
dop Δημοσ. 6 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2007 Μα αυτό έδειξα... Αν την κάνεις static, κρατιέται η τελευταία τιμή που έχεις αναθέσει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.