seven Δημοσ. 4 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2007 Καλησπέρα, έχω έναν εκτυπωτή (HP Deskjet 695C) και τελευταία φορά που έκανα refill το μαύρο μελάνι στάματησε να τυπώνει. Οτιδήποτε του λέω να τυπωθεί μου βγάζει λευκές σελίδες. Καμία ιδέα! Είναι η δεύτερη φορά που κάνω refill με το ίδιο μελανοδοχείο. Ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pmandd Δημοσ. 4 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2007 Δες μήπως είναι καλυμμένη η κεφαλή του cartridge με καμιά κολλητική ταινία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DeathBoy Δημοσ. 4 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2007 άμα λες ότι είναι η δεύτερη φορά που το χρησιμοποίησες δεν μας λές πόσο καιρό τον έχεις άμα τον έχεις 2 χρονία αχρησιμοποίητο τότε υπάρχει περίπτωση να σου έχει κρυώσει το μελάνι οπότε το αλλάζεις....άμα δεν είναι αυτό κάνε ότι σου λέει το παιδί πάνω.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zourlas Δημοσ. 5 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2007 de mou les dixnei oti ektipwnei kai tin vgazei leuki 'h stin petaei me tin mia exo??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
seven Δημοσ. 5 Αυγούστου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2007 Κάνει ότι τυπώνει το έγγραφο που του λέω και όταν τελειώσει η σελίδα είναι λευκή. Καμία φορά, όταν θυμάται, τυπώνει αμυδρά κάποια πράγματα αλλά η ποιότητα είναι χάλια. Για να διευκρίνησω: δεν είναι η δεύτερη φορά που χρησιμοποιώ τον εκτυπωτή. Αυτό το πρόβλημα μου το εμφάνισε ξαφνικά!Καμία άλλη ιδέα;Ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zourlas Δημοσ. 5 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2007 o printer sou einai palios kai ftinos oti kai an ginei min ton pas gia service ME 50 EURO PARE ENA KAINOURGIO Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bilco Δημοσ. 5 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2007 Καταρχήν πιστεύω ότι έτσι κι αλλιώς θα κάνεις αυτό που λέει ο zoyrlas. Για εγκυκλοπαιδικούς και μόνο λόγους, αυτό μερικές φορές οφείλεται σε βουλωμένο σωληνάκι (αυτό που απομακρύνει το μελάνι κατά το καθάρισμα της κεφαλής). Αν σου περνάει απ'το μυαλό να τον ανοίξεις, είναι πολύ βρώμικη δουλειά και κατα πάσα πιθανότητα δεν θα καταφέρεις τίποτα. Το μόνο εύκολο πριν τον πετάξεις είναι να κάνεις και μια δοκιμή με γνήσιο μελάνι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
seven Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Ναι όντως θα πάρω ένα καινούριο!Ευχαριστώ για το χρόνο σας παιδιά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nomikaria Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Κι εμενα το ιδιο μου εκανε ενας εκτυπωτης HP "δωρο" απο "Πλαισιο",μου βγαζε λευκες σελιδες και πηρα αλλον κι ηρεμησα!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xpapias Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Και εγώ πιστεύω ότι έχει βουλώσει το μελανοδοχείο. Αν θες τη συμβουλή - μια που κάνεις και οικονομία στο μελάνι - πάρε έναν Canon. Ακόμα και το φθηνότερο μοντέλο. Έχω ξενοιάσει από την ιστορία της HP που χρεώνει και την κεφαλή με κάθε μελανοδοχείο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.