geovard Δημοσ. 5 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2007 Εκανα αναβαθμηση σε 3-01 αλλα παλι τα ιδια και σε 12χ ταχυτητα...Αποτυχια εγγραφης λεει και συγκεκριμενα Σφαλμα δυναμικης ευθυγραμμισης. Ρίξε μιά ματιά εδώ αν μπορείς να βγάλεις κάτι. http://www.e-pcmag.gr/forum/index.php?showtopic=11051 Να πω 'σφήνα' το δικό μου πρόβλημα?Σε μένα όσα δισκάκια γράφω με το Plextor δεν τα διαβάζει το NEC καί αντιστροφα!Τουλάχιστον τις πιό πολλές φορές.
Γιάννης Platano Δημοσ. 15 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 15 Αυγούστου 2007 Τελικα οτι πληρωνεις παιρνεις !!!! Πηρα ενα Plextor 760 SA και τα εγραψε ολα τα δισκακια μια χαρα !!!! Θα μου πει καποιος αλλο 35 ευρω το Nec και αλλα τα 118 ευρω του Plextor αλλα προκειμενου να τα δινεις σε δισκακια και κυριως να σου σπαει τα νευρα καλυτερα ετσι.
Γιάννης Platano Δημοσ. 15 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 15 Αυγούστου 2007 Η Plextor δεν έκλεισε πέρσι; Εγω παντως πηρα συσκευη της.
blackstar Δημοσ. 15 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2007 Η Plextor δεν έκλεισε πέρσι; Oxi den exei klisi, apla pleon den kataskeyazi dvd-rw, nomizo mono to premium2 (cd-rw) einai dikotis, ta kainoyrgia plextor 800 kai 810 einai NEC / Pioneer kai LG, opote opoios prolabe peire ena plextor 755/760 apo edw kai pera malon 8a pernei kapoias alois etairias.
iced Δημοσ. 19 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2007 apo edw kai pera malon 8a pernei kapoias alois etairias Με τα standards της plextor ομως, μην τα ισοπεδωνουμε ολα...
Γιάννης Platano Δημοσ. 19 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2007 Με τα standards της plextor ομως, μην τα ισοπεδωνουμε ολα... Ετσι...Και το 760SA που πηρα Made in China λεει αλλα δεν παυει να ειναι Plextor...
blackstar Δημοσ. 19 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2007 Prine merikes meres ekapsa ena dvd-r ths philips me to 7173A ola pigan mia xara, ta apotelesmata mporeite na ta deite edw.
mr.Vox Δημοσ. 19 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2007 Το ίδιο ακριβώς πρόβλημα έχω και εγώ. Τα δύο Nec που έχω, το ένα σε laptop και το άλλο σε desktop απλά μουγκρίζουν και δεν τα διαβάζουν καθόλου. Πιθανόν άμα κάνω αναβάθμιση στο firmware να μην έχω πρόβλημα. Σε ένα ένα εξωτερικό USB Toshiba Samsung η εγγραφή γίνεται κανονικά. Εκεί όμως υπάρχει άλλο πρόβλημα. Όταν αντιγράφω ταινίες με το DVD platinum συμπιεσμένες έστω και λίγο για να χωρέσουν στα 4,7g ακόμα και με μικρή ταχύτητα 4Χ τα φθηνιάρικα DVD players πχ United, Funai κολάνε. 'Αποψη δική μου μακριά από Philips. Ακόμα και στα CD. Την έχω πάθει πολλές φορές με την εν λόγω εταιρεία. Τηλεόραση cd recorder παλαιότερα, όλα με προβλήματα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.