Προς το περιεχόμενο

νεα macmini

yiorgoos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.
εχει ακουσει κατι καποιος για τα καινουργια ποτε βγαινουν?

Την επόμενη εβδομάδα (στις 7 Αυγούστου συγκεκριμένα) έχει μία παρουσίαση η Apple. Θα δούμε τότε.

Πάντως τα Mac Mini δεν ξέρω αν θα ανανεωθούν, κάποιοι έλεγαν ότι θα καταργηθούν τελείως. :(

Περίμενε μέχρι την άλλη εβδομάδα να δεις. :)

Δημοσ.

ηθελα να το παρω και να τι συνδσω με μια tv hd ready σαν htpc. να βαλω ενα dvd hd η blue ray θα το παιξει? ξερει καποιος?κατι ειχε ακουστει οτι αν βγαλουν καινουργια θα εχουν και εξοδο hdmi.εχει ακουσει κατι καποιος?

Δημοσ.

Η Αpple δεν ανακοινώσει εύκολα λεπτομέριες για τα προϊόντα της πριν τις επίσημες παρουσιάσεις, οπότε υπομονή μέχρι τις 7 Αυγ.

Δημοσ.
να βαλω ενα dvd hd η blue ray θα το παιξει?

Μην ξεχνάμε πως τα Mac Mini ήταν πάντα τα πιο φθηνά Mac και ως εκ τούτου αυτά με τις μικρότερες δυνατότητες. Γι' αυτό το λόγο, το βρίσκω εξαιρετικά απίθανο, τα νέα Mac Mini (ΑΝ βγουν νέα μοντέλα) να έχουν ενσωματωμένο drive που να παίζει HD-DVD ή blueRay. Σκέψου πως στα προηγούμενα μοντέλα ήταν προαιρετικό ακόμα και το DVD-Recorder. Τα περισσότερα είχαν απλό DVD Player/CD Recorder.

Αν συνδέσεις εξωτερική συσκευή HD-DVD ή BlueRay (βέβαια δεν ξέρω αν υπάρχει κάτι τέτοιο και πόσο κάνει), τότε κατά πάσα πιθανότητα θα παίζει μια χαρά. Όπως έχω διαβάσει, τα τρέχοντα Mac Mini, αν τα αναβαθμίσεις βάζοντας τους επεξεργαστή Core 2 Duo, πως παίζουν HD video μια χαρά. Οπότε, και τα καινούρια Mac Mini (ΑΝ βγουν νέα μοντέλα) λογικά δεν θα έχουν πρόβλημα.

Δημοσ.

είναι ότι πρέπει τα άτιμα για όσους έχουν καλές tv...

και με τη τιμή που έχει το apple tv προτιμώ και εγώ mac mini!

βγάλε νέα mac mini apple και πουλάω το imac!!!!

Δημοσ.
είναι ότι πρέπει τα άτιμα για όσους έχουν καλές tv...

και με τη τιμή που έχει το apple tv προτιμώ και εγώ mac mini!

βγάλε νέα mac mini apple και πουλάω το imac!!!!

Φυσικά τώρα έχουμε το macbook οπότε ας το δώσουμε το imac :mrgreen::mrgreen:

Δημοσ.

lol threser προς το παρόν κρατάω και τα δύο...

αλλά σκέφτομαι να πετάξω ένα mac mini σε μία 26 samsung hd που έχω...και με ασύρματα keyboard και mouse bye bye imac

Δημοσ.
Μην ξεχνάμε πως τα Mac Mini ήταν πάντα τα πιο φθηνά Mac και ως εκ τούτου αυτά με τις μικρότερες δυνατότητες. Γι' αυτό το λόγο, το βρίσκω εξαιρετικά απίθανο, τα νέα Mac Mini (ΑΝ βγουν νέα μοντέλα) να έχουν ενσωματωμένο drive που να παίζει HD-DVD ή blueRay. Σκέψου πως στα προηγούμενα μοντέλα ήταν προαιρετικό ακόμα και το DVD-Recorder. Τα περισσότερα είχαν απλό DVD Player/CD Recorder.

Σύμφωνα με το τελευταίο τεύχος του αμερικάνικου PC Magazine, το USB2.0 ΗD-DVD που έχει βγάλει η Microsoft για το ΧΒΟΧ360 (το οποίο τιμάται περίπου 180 ευρώ) είναι απολύτως συμβατό με Mac/Vista και θέλει κάποιους ειδικούς drivers για τα ΧP. Tώρα, όσον αφορά την αναπαραγωγή HD-DVD σε Mac από την πλευρά του software δηλώνω πλήρη άγνοια...

Δημοσ.

Δηλαδή τα macbook που έχουν ίδια κάρτα γραφικών αλλά καλό επεξεργαστή C2D και με μνήμη 2γίγα θα παίζουν άνετα HD videos?

Δημοσ.
Δηλαδή τα macbook που έχουν ίδια κάρτα γραφικών αλλά καλό επεξεργαστή C2D και με μνήμη 2γίγα θα παίζουν άνετα HD videos?

Ε ναι!

Αλλα για hd 1080 με μεγαλο bitrate μπορει και παλι να δυσκολευτει.

Τα 720 τα εχει για πλακα.(ακομα και μονοπυρηνοι μπορουν οριακα )

Δημοσ.

Νομίζω ήμουν ξεκάθαρος ότι τα παίζει όλα χαλαρά το MacBook με Core Duo...

Δεν καταλαβαίνω από που βγαίνει ότι παίζει τα 720 οριακά....

Δημοσ.
Νομίζω ήμουν ξεκάθαρος ότι τα παίζει όλα χαλαρά το MacBook με Core Duo...

Δεν καταλαβαίνω από που βγαίνει ότι παίζει τα 720 οριακά....

Μα ειπα οτι τα 720 τα εχει για πλακα ο C2D.

Οριακα,ειπα τα 720 τα εχουν και μονοπυρηνοι(σε windows που εχει πολυ πιο ελαφριους και καλους codecs για HD)

Για 1080 με μεγαλο bit rate(λιγες ταινιες blueray και οχι τα κλιπακια που καταβαζουμε απο το ιντερνετ) μπορει και ενας core 2 duo στα 1.8GHz να ζοριστει-χασει καρε.

Toτε ή ελπιζεις να εχεις καρτα γραφικων με hardware acceleration για h.264 ή βαζεις το coreavc που ειναι ο πιο ελαφρυς codec για hd videos.

Το coreavc επιτρεπει να δεις οριακα video hd 720 με μονοπυρηνο cpu ή απαιτητικο-με μεγαλο bitrate- video hd 1080 με επεξεργαστη core 2 duo στα 2.0GHz και κατω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...