Προς το περιεχόμενο

Απορίες για νέο PC

Vancas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Να σε ρωτήσω Γιώργο, εσύ άμα έπαιρνες έναν high-end-desktop-pc τι μνήμες θα προτιμούσες να φόραγε? Corsair ή Cellshock & Teamgroup? Εγώ πάντως το πρώτο και άμα θες πες με Vic :D

Κοίταξε, βλέπω τα πράγματα με ρεαλισμό και σύνεση, όχι φαντασία και αιθεροβαμωνία ... Άμα είχα λεφτά, και αν είχα άπειρα χρήματα, και αν, και αν, αυτό είναι stupidity imo ...

Τέσπα επειδή με ρώτησες, εξαρτάται το μοντέλο, τα chips, το overvoltage κ.τ.λ. Προσωπικά θα έπαιρνα αυτές, οι οποίες ανεβαίνουν άνετα στα 1315 ΜHz :wink: ... Όπως όμως σου ήδη είπα, τα 50ε θέλουν κόπο και ιδρώτα για να βγουν, για αυτό και προσπάθησα να βρω τρόπο για να τα γλιτώσει. Εξάλλου διαφορές από τα 800 στα 1066 δεν θα δει, μόνο αν τρέξει benches ...

Δημοσ.

Άλλη μία απορία που μου ήρθε τώρα!

Στα specs της Μοbo γραφει για τις μνήμες 4ΧDDR2 800/1066 Mhz!!

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=1033&product=962120&tab=specs

Δηλαδή αν πάρω μνήμες στα 1000Mhz θα λειτουργούν στα 800 ή στα 1066 Μhz????

Όσο για την κάρτα γραφικών είπα να βάλω ATI γιατί το Mobo υποστηρίζει crossfire και όχι SLI. Πιστεύω πως είναι σωστή η λογική. Σύν ότι η 8800 στα 768MB παεί στα 500 ευρά και θα ξεφύγω σίγουρα στην τιμή.

Πιό κοντά στην τιμή είναι η 8800 στα 640 ΜΒ και πιστεύω πως η 2900 είναι καλύτερη επιλογή.

Δημοσ.

Εγώ θα έπερνα την 8800GTX αλλιώς την 2900XT από εκεί και πέρα η μνήμη και βέβαια θα δουλέψει στα 1000 αλλά μπορείς κάλυστα να την πας και στα 1066:-P

Δημοσ.

Να πώ την αλήθεια και εγώ γενικά θα προτιμούσα NVIDIA απο ΑΤΙ αλλά η τιμή της GTX είναι νομίζω υπερβολική.

Αν έβαζα μία GTS 640 MB θα μπορούσα αργότερα να βάλω και δεύτερη σε SLI με αυτό το Mobo???

Στα specs γράφει οτι υποστηρίζει crossfire.

• Super Moderators
Δημοσ.

oxi den uposthrizei SLI...mono Crossfire...gia SLI se intel chipset prepei na perimeneis to X38 pou logika 8a kykloforhsei mesa ston mhna...

kalytera imo HD2900XT para 8800 GTS :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...