litle_john Δημοσ. 5 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2007 Για το πολλαπλασιαστή μπορεί να μου κάποιος τι γίνεται? Αφου ο επεξεργαστής μου υποτίθετε οτι τον έχει κλειδωμένο.Εγω πως γίενται να μπορώ να τον ανεβάσω απο το βιος? Ευχαριστώ και για τον άλλον οδηγό
litle_john Δημοσ. 5 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2007 Μα πως?Αν τον ανεβασω δεν θα γίνει τίποτα? Μια ερώτηση Τα τροφοδοτικά fortron epsilon καλά είναι? Απο το ταγκαν μου ένα τέτιο 700άρι θα άξιζε? Είναι απο ποιοτικά υλικά? Πχ.τα seasonic,thermaltake thoughpower, corsair φυμίζονται οτι είναι απο τα καλύτερα. Ισχύει το ίδιο και αγια αυτό?
Modkiller Δημοσ. 5 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2007 Δεν είναι τίποτα το O/C. Πλέον τα συστήματα μαζί με το δικό σου, έχουν πολλές προστασίες και είναι δύσκολο να κάνεις ζημιά. Διαβάζοντας τους οδηγούς θα καταλάβεις. Τα Tagan είναι respect τροφοδοτικά... Για αυτό το λίγο OC που θα κάνεις γιατί δεν σου επιτρέπει και παραπάνω το Hardware νομίζω ότι θα είσαι καλά... Εγώ πάντως είμαι της άποψης και νομίζω ότι φαίνεται να μην έχουμε άγχος από τροφοδοσία... Με λίγα λόγια όποιος θέλει OC τα σκάει και αγοράζει κάτι καλό για να τον κρατήσει.
litle_john Δημοσ. 5 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2007 εν πάσι περιπτώση εγω ρωτάω για το fps epsilon
takos Δημοσ. 5 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2007 -To trofodotiko fimizete gia tin aksiopistia tou(corsair 620W), giafto to pira k egw... exw eggisi mexri to 1-8-2012:lol:(to mono pou dini 5 xronia eggisi) k na allkseis sistima 8a sou mini, exi 6+2pcie trofodosia. Gia to an sou ftani to trofodotiko(tagan 480W) i apantisi einai 8etikotati. kane enan ipologismo sto psu calc Gia na kaneis O/c anebaseis to fsb, o polaplasiastis einai klidomenos, distixos oi Amd den anebazoun poli to fsb:(. opos oi Intel, des 1 review x2 3800+ o/c An kaneis kapio la8os k den ksekina kane bios reset. An exei px tetrapirino & 8800gtx to exi apoliti anaggi to trofodotiko.
Strategos Δημοσ. 5 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2007 pff λοιπον θα σου δωσω το λινκ απο ενα guide στα ελληνικα αλλα πρεπει να το διαβασεις ολοκληρο πριν κανεις οτιδηποτε. Επισης ειτε εχεις ενα τροφοδοτικο 1κ watt ειτε 400 δεν κερδιζεις κατι, αλλα το θεμα ειναι μην ξεπερασεις τα watt και κλινει το pc σου, λογικα το τροφοδοτικο σου φτανει. Επισης ζημεια κανοντας oc δεν κανεις το πολυ πολυ να μην σε βαζει στα windows και να πρεπει να μπεις να ξαναδιορθωσης το bios. Ζημεια κανεις αμα δινεις μεγαλες τασεις χωρις να εχεις καταληλη ψυξει αλλα πλεον ολες οι mobo κλεινουν απο μονες τους μετα απο μια χ θερμοκρασια. Στους amd ο πολλαπλασιαστης ειναι ξεκλιδοτος δλδ μπορεις να το κατεβασεις προς τα κατω αλλα οχι προς τα πανω oπως πχ στους intel xtreme. Τωρα θα μου πεις γιατι να το κατεβασεις πρως τα κατω... γιατι αν εχεις καλες μνημες παραπανω απο το fsb που εχεις και θες τις μνημες με διαιρετη ενα προς ενα πρεπει να κατεβασεις τον πολλαπλασιαστη. Εσυ παντος αφου διαβασης τον οδηγο θα ξεκινησης ανεβαζοντας το fsb και υπολογιζε να δωσεις κανα 0.1v max παραπανω με την ψυξη που εχεις. edit: Για τροφοδοτικο καλα λογια ακουω για τα seasonic 500-650w.
litle_john Δημοσ. 5 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2007 Ευχαριστώ πολύ Θα διαβάσω τον οδηγό και βλέπουμε αν όλα θα πάνε καλα. Θα διαβάσω καλα καλα τον οδηγό και θα ξεκηνίσω αύριο Ευχαριστώ και πάλι
iced Δημοσ. 6 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2007 Για τροφοδοτικο καλα λογια ακουω για τα seagate 500-650w Seasonic εννοει
21century Δημοσ. 6 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2007 Καλύτερα πάρε επώνυμο τροφοδοτικό και όσο το δυνατόν μεγαλύτερο, κοντά στα 650 βατάκια είναι μια χαρά αλλά να προσέχεις..
litle_john Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Πήρα τελικά σήμερα το Seasonic m12 700Watt Το χρυσοπλήρωσα και δεν κατάλαβα κι εγώ για πότε τα έσκασα... τεσπα καλό είναι ή τσάμπα λεφτά?
iced Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Seasonic m12 700Watt Τρομερο...Θες @@ για να το γονατισεις
Strategos Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Seasonic εννοει nai nai sry simasia exei pou pire to sosto to paidi
LiKBeAsT Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 θα σ πω κ εγω τη γνωμη μ ως απειρος! θεωρω το συστημα σ καλο..οποτε μν το τσιτωσεις στο OC..ειδικα αφου εισαι σαν κ εμενα..:Ρ μελετησε καποια βασικα πραγματα..και ανεβασε το απλως λιγο..ετσι δν θα ρισκαρεις να παθει κατι..θα ειναι σταθερο..κ θα εχεις κερδος στις επιδοσεις.. νομιζω ειναι μια καλη αρχη για OC..στη συνεχεια αφου συμβιβαστεις αρκετα με το γεγονος οτι μπορει να συμβει κατι κακο κ θα εχεις μαθει επιπλεον πολλα πραγματα..προχωρησε.. ενα αλλο θετικο ειναι οτι θα εχει "παλιωσει" λιγακι κ το συστημα οποτε θα εισαι πιο ανετος με τις δοκιμες... τελος δινω κ εγω ενα λινκ http://www.thelab.gr/reviews/ocbasics_1.php
Modkiller Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Ακριβώς! Κάνε λίγο OC ώστε το σύστημά σου να είναι απόλυτα σταθερό. Φίλε μου το πολύ OC είναι για τα benches... Θεωρώ για παράδειγμα κρίμα να έχω το σύστημα μου και ειδικά το καλοκαίρι να ψήνεται έχοντας το στα 3,5GHZ. Τώρα το έχω στα 3GHZ και τις μνήμες στα 667MHZ 1:1. Έχω απλά λίγο πιο γρήγορη συμπίεση στα DVD μου. Μην τρελαίνεσαι όμως, αν θες πραγματική ωμή ισχύ το OC δεν είναι η λύση...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.