Προς το περιεχόμενο

Για γραφίστα...

illandsickness

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά χαρά! Μήπως θα μπορούσατε να δώσετε τα φώτα σας σχετικά με αγορά κάρτας γραφικών (ή και συστήματος sli-crossfire) για ένα φίλο γραφίστα? Τελικά καλύτερα μία κάρτα παρά 2 συνδεδεμένες?? Εσείς ποιά κάρτα θα προτείνατε?? (ο εν λόγω φίλος σκέφτεται για quadcore, ram 2gb, και m/b θα εξαρτηθεί από την κάρτα γραφικών :P ). Λογικά μπορεί να διαθέσει το πολύ 500euros. Τα ψώνια θα γίνουν ή από πλαίσιο ή από eshop (για να προτείνετε κάρτες από αυτά τα καταστήματα). Ευχαρισούμε και περιμένουμε να δούμε....:mrgreen:

Δημοσ.

Με 500? καλύτερα να πάρει τα ακόλουθα:

INTEL CORE 2 DUO E6550 2.33 GHZ LGA775 - 1333 FSB - BOX (ο 4πύρινος δεν θα χρησιμοποιήστε πλήρως...)

CORSAIR TWINX DDR2 6400 CL5 2GB (2X1GB) DUAL CHANNEL KIT

Δεν ξέρω ακριβώς τις απαιτήσεις ενός γραφίστα σε μια κάρτα γραφικών αλλά καλύτερα να πάρει μία αλλιώς θα έχει περισσότερο θόρυβο, θα χρειάζεται περισσότερα Watt, και θα έχει παραπάνω θερμοκρασία, λιγότερο χώρο, και όλα αυτά για ένα 30% αύξησης τις επίδοσης από την μια κάρτα.

Δημοσ.

πιστεύω πώς,αν θέλει την κάρτα ΑΥΣΤΗΡΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ,θα ήταν καλό να αφοράσει μια επαγγελματική κάρτα(matrox,quadro e.t.c),αλλιώς με μία 2900HD,ή μια GAINWARD BLISS 8800GTX 768MB PCI-E,θα μπορεί κ να παίζει πολλά παιχνίδια κ να επιδίδιται στα της γραφιστικής με επιδόσεις...αλλά πιστεύω πώς καλύτερο να επενδύσεις σε μια επαγγελματική,οι υπόλοιπες είναι σχεδιασμένες πιο πολύ για παιχνίδι(αν και για γραφίστικές εργασίες λογικά,το ίδιο καλές θα είναι...)φυσικά όχι διπλή διάταξη...στην περίπτωση σου τουλάχιστον

Δημοσ.

illandsickness, ο φίλος σου χρησιμοποιεί προγράμματα δισδιάστατης επεξεργασίας ή και 3D animation; Και ποια ακριβώς; Σε προγράμματα τύπου Photoshop μόνο, δε θα δει καμμία απολύτως διαφορά είτε δώσει 50ε είτε 450ε για κάρτα...

Δημοσ.
Σε προγράμματα τύπου Photoshop μόνο, δε θα δει καμμία απολύτως διαφορά είτε δώσει 50ε είτε 450ε για κάρτα...

Το εχω διαπιστωσει και στο Photoshop και στο Publisher. Γιατι?

Το PC4 και το PC3 της υπογραφης εχουν τις ιδιες επιδοσεις στο Publisher κατι που μου ξενισε.:confused:

Δημοσ.
Aν δεν παίζει παιχνίδια πιστεύω μια Χ1950Pro του είναι αρκετή..

Δηλαδη εαν παιζει αδερφε τι πρεπει να παρει?8800ultra σε sli?

Πρωτα να μας πει το κοπελι τι προγραμματα θελει να τρεξει και μετα να του πουμε...

Μπορει να του ειναι αχρηστη στη τελικη και να ειναι αρκετα προτιμοτερο να επαιρνε 4gb ραμ...

Δημοσ.

Δεν γνωρίζω ακριβώς τα προγράμματα που χρησιμοποιεί αλλά ξέρω ότι ασχολείται με δημιουργία αφισών, εντύπων κλπ, γραφικών για web εφαρμογές, 3D Modeling, σχεδιασμό παιχνιδιών...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...