dvd-deas Δημοσ. 4 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2007 Όταν έχω ταινία που έχω επεξεργαστεί νε το reauthor του DVD Shrink και έχω κρατήσει δυο-τρεις γλώσσες και τρεις-τέσσερεις υπότιτλους, θα ήθελα κάποιο απλό DVD-Authoring πρόγραμμα, που σε δική μου εικόνα να μπορώ να του βάζω τρία κουμπιά. Ένα PLAY, ένα Language και ένα Subtitle. Εάν πατώ στο Language ή στο Subtitle, να μου βγάζει οθόνη με τις επιλογές και αφού επιλέξω να με γυρίζει στην αρχικά οθόνη. Μόνο αυτό με ενδιαφέρει αυτή τη στιγμή, διότι τα υπόλοιπα περί επεξεργασίας DVD τα έχω κάπως λύσει. Έχει κανένας υπόψη του κανένα τέτοιο πρόγραμμα;
dimitris2006 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2007 εαν εψαχνες λιγο παραπανω θα εβλεπες ως sticky θεμα αυτο ακομα και να μην καλυπτοσουν απο τα προγραματα που προτεινει στο 1ο ποστ και δημοσιευεε εκει το προβλημα σου θα μπορουσαν να σε βοηθησουν πολλοι περισσοτεροι, δες ποσες σελιδες εχει το θεμα. εισαι νεο μελος και θα πρεπει σιγα σιγα να αρχισεις να χρησιμοποιεις περισσοτερο το search καλη συνεχεια στο φορουμ! ps. μπορεις να προτινεις σε καποιον moderator να μεταφερει το post σου
dvd-deas Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 Μάλλον δεν έγινα κατανοητός. Για να μην υπάρξει παρανόηση όργωσα για ημέρες το forum, αλλά δεν βρήκα ή δεν κατάλαβα ότι υπάρχει κάτι απ αυτό που ψάχνω. Ξέρω ότι το 99% των ανθρώπων του forum ασχολείται με avi, divX, downloaded films, κ.α., πράγμα που εμένα δεν με ενδιαφέρει καθόλου. Αυτό που θέλω εγώ είναι κάτι πολύ πιο απλό. Βέβαια συχνά τα απλά πράγματα είναι και τα πιο δύσκολα. Τι θέλω λοιπόν; Σκεφτείτε ότι έχετε στα χέρια σας ένα dvd ταινίας που κάποιος έχει επεξεργαστεί με το Re-author του DVD-Shrink και περιέχει την κύρια ταινία, 2-3 γλώσσες ήχου και 3-4 υπότιτλους. Δεν έχετε δε καμία πρόσβαση στο αρχικό DVD. Βάζοντάς το στην συσκευή σας αναπαραγωγής ξεκινάει ως γνωστό να παίζει αυτόματα και με το τηλεκοντρόλ έχετε την δυνατότητα να επιλέξετε ήχο και υπότιτλους. Θα ήθελα λοιπόν να ξέρω αν γνωρίζει κανένας να υπάρχει πρόγραμμα που να μου φτιάχνει menus για το συγκεκριμένο DVD, χωρίς να με παραπέμπει δε demux, remux, κλπ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.