Προς το περιεχόμενο

Εγγύηση SONY Vaio

xenofontas_hw

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

πανε βελγιο. του πατερα μου το κρατησαν 10 μερες περιπου. τωρα εμενα μου βγαλε ενα προβλημα και μου ειπαν θελει γυρω στη βδομαδα.

περαν αυτου, δεδομενου οτι το παιρνουν απο το σπιτι σου και στο φερνουν σπιτι σου ,ειναι αψογοι και το καλυτερο σερβις που εχω συναντησει (σε σχεση με τοσιμπα,φουτζιτσου ασερ)

αλλα αν εισαι εκτος εγγυησης ειναι 150 ευρω τα μεταφορικα και ο ελεγχος μονο

Δημοσ.

Oποτε μετα τον χρόνο το κλαις, εκτος αν παρεις επεκταση εγγυηση οποτε τα λεφτα που χαλασες δεν σε συμφερει..

Δημοσ.

μετα το χρονο δεν το κλαις. απλα πληρωνεις γυρω στα +80 απο οσα θα πλήρωνες για ελεγχο σε οποιαδηποτε αλλη εταιρια που εχει σερβις εντος της ελλαδος

Δημοσ.

σε αυτο εχεις δικιο. αλλα βαζουν ολο το πακετακι μαζι με ελεγχο για να μην ακουγεται ασχημα. ουτε εγω συμφωνω,αλλα αυτο που τους σωζει ειναι πως ειναι σοβαροι και πολυ καλοι και αξιοπιστοι οσον αφορα το σερβις.

Δημοσ.
...απλα πληρωνεις γυρω στα +80 απο οσα θα πλήρωνες για ελεγχο σε οποιαδηποτε αλλη εταιρια που εχει σερβις εντος της ελλαδος

.αλλα βαζουν ολο το πακετακι μαζι με ελεγχο για να μην ακουγεται ασχημα. ουτε εγω συμφωνω,αλλα αυτο που τους σωζει ειναι πως ειναι σοβαροι και πολυ καλοι και αξιοπιστοι οσον αφορα το σερβις.

Παντως δε θα τους ελεγες ακριβως σοβαρους οταν σου ζητανε +80 μεταφορικα ,που μαλιστα οπως λες το κρυβουν (??) βαζωντας το σαν πακετακι με τον ελεγχο...

Δημοσ.

Υπάρχουν αεροπορικά εισιτήρια για Λονδίνο, Παρίσι κλπ πιο φτηνά από 80 Ευρώ, για ανθρώπους.... με βαλίτσα κλπ και σε κερνάνε και κάτι.... :lol:

Φαντάζεστε την BMW να σου λέει στείλε το αυτοκίνητο στην Μπαβαρία για σερβις?

Δημοσ.

πριν παρει καποιος σονυ λαπτοπ μπορει μεσα απο την σελιδα να πληροφορηθει για την ελαχιστη χρεωση αν ειναι εκτος εγγυησης. βεβαια λιγοι το κανουν αυτο. εγω το εμαθα οταν χρειαστηκε. οπως και να χει, 1000 φορες να παει στο βελγιο και να ερθει του κουτιου, παρα να το παω εδω και να μου βαλουν μεταχειρισμενο πανελ (γιατι καποιος εξυπνος κρατησε την καινουργια παραγγελια για τον εαυτο του...)

Δημοσ.
πριν παρει καποιος σονυ λαπτοπ μπορει μεσα απο την σελιδα να πληροφορηθει για την ελαχιστη χρεωση αν ειναι εκτος εγγυησης. βεβαια λιγοι το κανουν αυτο. εγω το εμαθα οταν χρειαστηκε. οπως και να χει, 1000 φορες να παει στο βελγιο και να ερθει του κουτιου, παρα να το παω εδω και να μου βαλουν μεταχειρισμενο πανελ (γιατι καποιος εξυπνος κρατησε την καινουργια παραγγελια για τον εαυτο του...)

Eνώ στην sony νομίζεις ότι θα σου βάλουν καινούργια?

Δημοσ.
ναι!

γιατι αλλο σονυ και αλλο φουτζιτσου

:lol:

"Sony and ASN members may replace defective products or parts with new or refurbished products or parts. All products and parts replaced become the property of Sony."

at h__p://www.sony.co.uk/view/ShowArticle.action?articlesection=1&article=1159199102480&site=odw_en_GB

Με άλλα λόγια θα βάλουν ότι έχουν και ότι θέλουν αρκει να δουλέψει.

Δημοσ.
ναι!

γιατι αλλο σονυ και αλλο φουτζιτσου

:lol: κι εδώ για να ξέρουμε τι μας γίνεται,

"Η Sony και τα μέλη του δικτύου Εξουσιοδοτημένων Σέρβις ASN μπορούν να αντικαταστήσουν ελαττωματικά προϊόντα ή εξαρτήματα με νέα ή ανακυκλωμένα προϊόντα ή εξαρτήματα. Όλα τα προϊόντα και εξαρτήματα που έχουν αντικατασταθεί γίνονται ιδιοκτησία της Sony."

h__p://www.sony.gr/view/ShowArticle.action?articlesection=1&article=1179907699995&site=odw_el_GR

Είμαι σίγουρος ότι το γράφει και το βιβλιαράκι της εγγύησης.

Δημοσ.

το ειπες και μονος σου φιλε μου.

αλλο να σου βαλουν κατι επισκευασμενο,και αλλο ο τεχνικος να βγαλει την οθονη του με τα καμμενα πιξελ και να την βαλει σε εσενα και να καβατζωσει αυτος την καινουργια που ηρθε και προοριζοταν για σενα (βεβαια αυτο δεν εχει να κανει με την εν λογω εταιρια,αλλα με τους τεχνικους και το εξουσιοδοτημενο σερβις-απλα η εν λογω εταιρια δεν νοιαζεται για την 'εικονα' της στην ελλαδα) και να μην εχει και την ελαχιστη ενδειξη εξυπναδας να την καθαρισει πρωρα,ασχετα απο τα καμμενα πιξελ.

τωρα αν κανει ποτε και η σονυ το ιδιο,να σαι σιγουρος πως θα βγω πρωτος να την κατηγορησω

Δημοσ.

"Η Sony και τα μέλη του δικτύου Εξουσιοδοτημένων Σέρβις ASN μπορούν να αντικαταστήσουν ελαττωματικά προϊόντα ή εξαρτήματα με νέα ή ανακυκλωμένα προϊόντα ή εξαρτήματα.

Έτσι ακριβώς είναι,αν και στον όρο ανακυκλωμένα ταιριάζει καλύτερα το επισκευασμένα γιατί αυτό ακριβώς εννοούν.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...