Προς το περιεχόμενο

Υψηλη Θερμοκρασία!

.:VenoM:.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Δεν κατάλαβα, τι εννοείς ;

Αν είχες ανοίξει και διαβάσει το Start --> SpeedFan --> Help and HOW-TO, θα ήξερες ότι μπορείς να κάνεις το παρακάτω:

Configure --> Temperatures --> Κλικ στο σένσορα που σε ενδιαφέρει --> Ρυθμίζεις από κάτω τα πεδία "Desired", "Warning" στις τιμές που θες.

Αν η ένδειξη βρίσκεται μεταξύ (τιμή Desired) και (τιμή Warning), σου βγάζει το checkmark. Αν ξεπεράσει την (τιμή Warning), σου βγάζει τη φλόγα.

Δε μπορώ να το εξηγήσω πιο απλά νομίζω...

Δημοσ.

Κάτι που θα ήθελα να πω, είναι ότι εφόσον δεν κουμπώνει καλά η ψύκτρα επάνω, μπορεί να υπάρχει κάποιο πρόβλημα στην βάση στο motherboard και υπάρχει περίπτωση και η καινούρια που θα πάρεις να μην πατάει καλά. Οπότε θα σου πρότεινα να πάρεις μια ψύκτρα που θα έχει δική της νέα βάση. Έτσι ώστε να βγάλεις την παλιά και να βάλεις νέα βαση. Έτσι δεν θα υπάρχει περίπτωση να κουμπώνει στραβά και η νέα ψύκτρα, γιατί αυτό θα σημαίνει ότι είναι στραβό το motherboard, πράγμα αδύνατον.

Οπότε πάρε ψύκτρα με δική της βάση…

Εδώ και εδώ καλές. http://www.checkmate.gr

Στο δικό μου pc που είχα πρόβλημα θερμοκρασίας λόγο Prescott 3.2 πήρα την thermalright xp90 και ηρέμησε το κεφάλι μου. Αλλά εμένα ήταν κατασκευαστικό πρόβλημα του cpu. Εσένα δεν είναι πρόβλημα του Northwood. Δεν ζεσταίνονται οι Northwood… Είναι το ότι δεν πατάει η ψύκτρα.

Δημοσ.
Στο δικό μου pc που είχα πρόβλημα θερμοκρασίας λόγο Prescott 3.2 πήρα την thermalright xp90 και ηρέμησε το κεφάλι μου. Αλλά εμένα ήταν κατασκευαστικό πρόβλημα του cpu. Εσένα δεν είναι πρόβλημα του Northwood. Δεν ζεσταίνονται οι Northwood… Είναι το ότι δεν πατάει η ψύκτρα.

Έτσι ακριβώς είναι. Εγώ θα πρότεινα να το πας σε έναν τεχνικό που θα αναλάβει να δώσει οριστική λύση στο πρόβλημα: Είτε να κουμπώσει σωστά την ψύκτρα είτε αν έχει πρόβλημα αυτή, να τοποθετήσει μία καινούργια είτε αν έχει πρόβλημα η μητρική με τη βάση που κουμπώνει η ψύκτρα, να σου το πει για να δεις από εκεί και πέρα τί θα κάνεις...

Δημοσ.

Διαστάσεις Ψύκτρας, όχι Διαστάσεις Κουτιού. Δεν είναι το ίδιο πράγμα. Η ψύκτρα δεν έχει όλο το χώρο δικό της από τη μία άκρη του κουτιού ως την άλλη...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...