tsadler Δημοσ. 4 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2007 apo oti exo katalavei kati trexei me tin nea ekdosi tou utorrent 1.7.2. den eimai sigouros omos ti akrivos. apo radioarvilla irhe sta aytia mou pos to utorrent tha elegxetai an katevazei spasmenes tainies i telos pantos arxeia pou exoun dikaiomata antigrafis ktl. isxyei? ps:an to topic mou einai ektos thematos prokatavolika zitao signomi!
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2007 an itan etsi tsadler tote tha eixe faei ban apo pollous private trackers....
sret Δημοσ. 4 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2007 στην τελευταια εκδοση λεγεται πως στελνει δεδομενα και αλλου και οτι το αγορασε η mpaa (motion pictures association of amarica) και εχει ηδη banaριστει απο πολους private trackers.
tsadler Δημοσ. 4 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2007 sygkekrimena legetai oti agorastike apo tin bittorrenti opoia kata kairous exei sinapsei simfonia me tin mpaa. opote kata kapio tropo parakolouthitai. pantos kanontas mia tolmiri ypothesi kati mou leei oti aytoi pou exoun static ip tha exoun provlima (se periptosi pou isp tous vasei nomou aroun to aporrito ton prosopikon dedomenon). tolmiri ypothesi alla exoume dei kai alla paromeia eytrapela.
tzotzo Δημοσ. 5 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2007 τιποτα δεν εχει συμβει. Μπορεις να κατεβαζεις αφοβα οτι αρχειο θες, Αμα θελουν να σε πιασουν θα σε πιασουν.Δεν περιμεναν απο τον client.
poscaman Δημοσ. 5 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2007 τιποτα δεν εχει συμβει.Μπορεις να κατεβαζεις αφοβα οτι αρχειο θες, Αμα θελουν να σε πιασουν θα σε πιασουν.Δεν περιμεναν απο τον client. απολυτα σωστος.+1000 απο μενα
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2007 symfono me ton tzotzo, episis i ekdosi utorrent pou egine banned einai i 1.7.1 i version 1.7.2 paizei kanonika se prive trackers ktl.
petsisx Δημοσ. 5 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2007 an einai etsi as mas paroun mesa olous.Prosopika an ginei kati tetoio blepw na trww 1 xrono gia kathe giga opote giro sta 150 ta xw!
kentavros Δημοσ. 5 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2007 Nα ρωτήσω κι εγώ κάτι που είμαι ψιλοασχετίδης; Έστω ότι θέλουν να πιάσουν εμένα που κατεβάζω μια κλεμένη ταινία. Πώς ξέρουν και συνεπώς πώς θα αποδείξουν ότι τα bytes που κατέβαζα εγώ ήταν ταινία και όχι μια σελίδα της Wikipedia;
pcfan Δημοσ. 5 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2007 +20000 απο μένα γιατί η 1,7,1 ήταν μ@λ@κί@ και γι'αυτο περίμενα να έρθει η επόμενη που είναι όλα τα λεφτά και δεν μου έχει βγάλει κανένα πρόβλημα (φτου φτου)
poscaman Δημοσ. 5 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2007 Nα ρωτήσω κι εγώ κάτι που είμαι ψιλοασχετίδης; Έστω ότι θέλουν να πιάσουν εμένα που κατεβάζω μια κλεμένη ταινία. Πώς ξέρουν και συνεπώς πώς θα αποδείξουν ότι τα bytes που κατέβαζα εγώ ήταν ταινία και όχι μια σελίδα της Wikipedia; παρα πολυ απλα...ΙΡs και πρωτοκολλα...
kentavros Δημοσ. 5 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2007 Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Δεν κατάλαβα τίποτα αλλά δεν περίμενα να καταλάβω άλλωστε. Όταν κάνω τα σχετικά μαθήματα ελπίζω να διαλευκανθούν ΟΛΑ!!! ;-)
poscaman Δημοσ. 5 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2007 1)ποια μαθηματα και 2)τι θελεις να σου εξηγησω?
Mystirios Δημοσ. 6 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2007 pantos kanontas mia tolmiri ypothesi kati mou leei oti aytoi pou exoun static ip tha exoun provlima (se periptosi pou isp tous vasei nomou aroun to aporrito ton prosopikon dedomenon). tolmiri ypothesi alla exoume dei kai alla paromeia eytrapela. Δεν έχει σημασία αν η ΙΡ σου είναι στατική ή όχι.Ανα πασα στιγμή έχεις μια μοναδική ΙΡ που αντιστοιχεί σε σένα και προφανώς ο κάθε πάροχος κρατάει log με τις ΙΡ που παίρνει ο καθένας.Αμα θέλουν να σε βρούνε , σε βρίσκουν πανεύκολα. Έστω ότι θέλουν να πιάσουν εμένα που κατεβάζω μια κλεμένη ταινία. Πώς ξέρουν και συνεπώς πώς θα αποδείξουν ότι τα bytes που κατέβαζα εγώ ήταν ταινία και όχι μια σελίδα της Wikipedia; Το ίντερνετ χοντρικά είναι ένα μεγάλο δίκτυο απο ρουτεράκια - μεγάλα και δυνατά ρουτεράκια οχι crypto & speedtouch Όταν κατεβάζεις μια ταινία , τα πακέτα - η πληροφορία περνάει απο κάμποσα τέτοια ρουτεράκια και απ οσο ξέρω καταγράφεται κιολας.@@ προσωπικά δεδομένα με λίγα λόγια , σχεδόν όλα φαίνονται , απο ήρθε το πακέτο , που πάει , τα περιεχόμενα του.Αμα έχεις όρεξη διάβασε περι ΙΡ/TCP πρωτοκόλλου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.