Κώστας Ποτακίδη Δημοσ. 4 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2007 Αφού έσπασαν τα νεύρα μου με την Gigabyte GA-965P-DS4 που δεν έπαιρνε μπρος αποφάσισα να τα πάω στο πλαίσιο για διάγνωση . Μου είπαν ότι τελικά είχε πρόβλημα η μητρική αφού την δοκίμασαν σε άλλο σύστημα. Άναβε και έσβηνε . Την πήρα παραμάσχαλα και την αντικατέστησα με αυτή. http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=1033&product=974757 Η παλιά τώρα δυστυχώς η εγγύηση της έληγε πριν μια βδομάδα ( 1 χρόνο εγγύηση ) και ήταν αγορασμένη απ το multirama . Επικοινώνησα μαζί τους και μου τα μασούσαν λίγο . Τελικά μου είπαν να την πάω από εκεί και θα δουν αν τελικά μπορέσουν να την περάσουν στην εγγύηση αφού πρώτα την στείλουν Αθήνα για τσεκ. Εντωμεταξύ ο τεχνικός στο πλαίσιο μου αντιπρότεινε αντί της gigabyte αυτήν : http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=1033&product=865680 που δικτυώνεται και χειρίζεται ασύρματα αλλά δίστασα καθώς το chip της δεν είναι τα τελευταίο P35 αλλά το 975x. Όπως και δεν υποστήριζε εξωτερική sata σύνδεση. Έκανα λάθος?
Κώστας Ποτακίδη Δημοσ. 4 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2007 Υπόψη ότι θα δουλευτεί σε HTPC με CPU 6750 ,2 giga μνήμη και κάρτα γραφικών την ΑΤΙ HD 2400 καθαρά ως HD player και καθόλου για παιχνίδια . Εννοείται ότι το overclocking δεν με απασχολεί καθόλου.
Κώστας Ποτακίδη Δημοσ. 4 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2007 Δεν τις ξέρει κανείς ρε παιδιά ? Μ έχει φάει απ το πρωί το άγχος μπας και έκανα λαλακία
Shineboy Δημοσ. 4 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2007 τα links που εχεις βάλει βγάζουν "μη διαθέσιμο προιόν" διόρθωσέ τα
@topos Δημοσ. 5 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2007 Οντως τα λινκς δεν δειχνουν τιποτα... 6750 για htpc....Λιγο υπερβολη δεν ειναι? Οποια και να βαλεις μια χαρα θα σου κατσει εαν δεν σοπευεις για o/c...Αλλα προσπαθησε το με μια που εχει p35...
Κώστας Ποτακίδη Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Διόρθωσα τα link . Το έχω παραλάβει και απ τις πρώτες εντυπώσεις όλα είναι σούπερ εκτός βέβαια από την δουλειά του service που σου τα πετάν όλα μέσα όπως νάνε χύμα . ʽΈκατσα μια ώρα και συμμάζευα καλώδια και προσπαθούσα να φέρω το dvd drive στην ευθεία με το πορτάκι του κουτιού . Επειδή είναι η πρώτη μου εμπειρία με service και ελπίζω και η τελευταία, έτσι είναι όλοι τους ρε παιδία? Άρπα κόλα δουλειά κάνουν? Έπαθα πλάκα . Στο θέμα μας τώρα . Η μητρική της gigabite μπορώ να πω πως είναι υπερπλήρης καθώς σου δίνει μαζί και έξοδο sata και τροφοδοσίας. Έχει επίσης και επιπλέον USB από πίσω 6 στον αριθμό , οπτική και coaxial για τον ήχο και 7.1 αναλογικά κανάλια . Προς το παρών είμαι καλυμμένος στα πάντα. Βέβαια αν είχε καμιά ακόμα PCI δεν θα με χαλούσε αφού τις γέμισα και τις δυο αλλά τι να κάνουμε δεν μπορείς να τα έχεις όλα
overclockerd Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Βάλε καλύτερα εναν Core 2 Duo E4400 για HTPC, για τα 2 GB Ram συμφωνώ, και πιστεύω πως η M/B της ASUS θα ήταν καλύτερη επιλογή! οσο για την κάρτα γραφικών, εγκρίνω!
litle_john Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Βάλε καλλύτερα εναν Core 2 Duo E4400 για HTPC, για τα 2 GB Ram συνφονώ, και πιστεύω πως η M/B της ASUS θα ήταν καλλίτερη επιλογή! οσο για την κάρτα γραφικών, εγγρίνω! Πρέπει να ξέρεις πολύ καλά Ελληνικά φίλε μου...:lol: και απο τις απαντήσεις που βλέπω οτι δίνεις το ίδιο θσχύει και τις γνώσεις σου στα pc:lol:
@topos Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 Πρέπει να ξέρεις πολύ καλά Ελληνικά φίλε μου..και απο τις απαντήσεις που βλέπω οτι δίνεις το ίδιο θσχύει και τις γνώσεις σου στα pc Το κοπελι απλα ειπε μια αποψη (κατα εμενα σωστη..). Τωρα το γεγονος πως ισως να ητανε κουρασμενο και εκανε 2-3 ορθογραφικα λαθη παραπανω τι σχεση εχει με την τοποθετηση του? Εαν ειναι να κρινεις για κατι καντο επι της ουσιας αλανθαστε τουρκοφαγε μικρε γιαννακη....
phovos Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 Το κοπελι απλα ειπε μια αποψη (κατα εμενα σωστη..).Τωρα το γεγονος πως ισως να ητανε κουρασμενο και εκανε 2-3 ορθογραφικα λαθη παραπανω τι σχεση εχει με την τοποθετηση του? Εαν ειναι να κρινεις για κατι καντο επι της ουσιας αλανθαστε τουρκοφαγε μικρε γιαννακη.... +1 απο μενα Δεν ειναι ωραιο να βλέπεις ορθογραφικά αλλά δε μπορεις να προσβάλεις ετσι τον αλλο! Και για να μην ειμαι off topic Αφου δε θα ασχοληθεις με o/c βάλε μια απλη μητρική(προτιμώ asus για τετοιες περιπτωσεις) ολες οι "καλές" μαρκες εχουν το βασικο εξοπλισμο που για HTPC θα σε καλυψει απολυτα.
Κώστας Ποτακίδη Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 Όλα τα παραπάνω τα έχω βάλει ήδη στο pc
overclockerd Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 Πρέπει να ξέρεις πολύ καλά Ελληνικά φίλε μου...:lol:και απο τις απαντήσεις που βλέπω οτι δίνεις το ίδιο θσχύει και τις γνώσεις σου στα pc:lol: Sorry κιόλας...στον καθένα μπορεί να συμβεί! ομώς γιατί διαφωνείς με τις απόψεις μου? πρότεινε κατι καλυτερο!:wink:
overclockerd Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 Πρέπει να ξέρεις πολύ καλά Ελληνικά φίλε μου...:lol:και απο τις απαντήσεις που βλέπω οτι δίνεις το ίδιο θσχύει και τις γνώσεις σου στα pc:lol: Φίλε μην κρίνεις για να μην κριθείς! το θσχύει τι σημαίνει ακριβώς?:oops:
george_o/c Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 Mάλλον "θα ισχύει" ήθελε να γράψει, αλλά επειδή: 1) Δεν ξέρει καλά Ελληνικά 2) Είναι άσχετος από υπολογιστές, το έγραψε έτσι ... Πάντως τέτοιο γραμματικό κολπάκι πρώτη φορά βλέπω ... το "θα ισχύει" ---> "θσχύει" Εύγε προοδευτικέ νέε μου ! :razz: @LittleJohn: Από την απάντησή μου, και εφόσον είσαι κάποιου επιπέδου, πιστεύω να κατάλαβες ότι τοποθετήθηκες λάθος, πολύ λάθος ... Δεν χτυπάει και πολύ ωραία ε? :razz: Συμφωνώ με τον @topos ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.