Προς το περιεχόμενο

webcam με καλή ποιότητα σε χαμηλό φωτισμό

kallair

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σας. όπως λέει κ ο τίτλος, ψάχνω για webcam με καλή εικόνα σε χαμηλό φωτισμό. η παλια τα έπαιξε αλλά εκτός αυτού, είχε τρισάθλια ποιότητα σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού μιας κ οι λάμπες στο δωμάτιο μου δεν προσφέρουν το αρκετό φως. ευχαριστώ πολύ.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Η Philips SPC900NC είναι η καλύτερη!

Έχω αγοράσει 2 και με φωτισμό δωματίου μόνο αυτό της οθόνης, δεν καταλαβαίνεις διαφορά! 8)

http://www.robertreeves.com/900NC.htm

Είναι αυτή που προτιμούν για αστροφωτογραφίσεις, αν αυτό σου λέει κάτι.

Δημοσ.

Οχι οτι θα ναι ασχημη, εχω μια philips toucam730 εδω και 5 χρονια περιπου και ειναι σκυλι...Αλλα εχει και 80 ευρουλακια... Θα προτεινα την logitech web 5000 στα 60 ευρω

Δημοσ.

γράφουν 30 καρε στα 640x480?

Νομίζω είναι μια καλή ανάλυση για video chating... Η παίζει και καλύτερη?

Βασικά τώρα που ανεβαίνουν οι ταχύτητες στο ADSL έχει νόημα μια πιο ποιοτική εικόνα στις webcam...

Ο αδελφός μου μένει Αθήνα, εγώ επαρχία, ήρθε η ώρα να βάλει DSL, οπότε θα μπορώ να βλέπω την ανηψιά μου (το κοριτσακι στο avatar μου) πιο συχνά.... Αλλά θα ήθελα να έχει μια καλή ποιότητα η κάμερα που θα πάρουμε κι οι δυο μας...

Δημοσ.

ρε παιδια να ρωτησω κατι γιατι το εχω απορια.ολοι οσοι εχουν καμερα τι ακριβως την κανουν???

δε μιλαω για οικογενειαρχες η σαν το παραδειγμα του MasterX γενικα το εχω απορια..

μπορει να μου τη λυση καποιος???(με ειλικρινη απαντηση pls)

Δημοσ.

τα 30 καρε ακομα και με γρηγορη συνδεση , μαλλον μυθος ειναι...οσο για το τι κανουνε με την καμερα, εσυ μαλλον ξερεις καλυτερα απο ολους και θελεις και ειλικρινη απαντηση!!!

Δημοσ.
εσυ μαλλον ξερεις καλυτερα απο ολους και θελεις και ειλικρινη απαντηση!!!

μπα,δε ξερω.εχω καμερα απο σποντα (την ειχε ενσωματωμενη ο φορητος) και την χρησιμοποιω για να μιλαω με την κολλητη μου που σπουδαζει Αγγλια και μια φιλη που σπουδαζει μακρια κι αυτη.

απο chat δεν εχω καμμια επαφη....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...