virtualitywon Δημοσ. 4 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2007 καλημέρα, επί δύο μέρες ο υπολογιστής μου έκανε έναν έντονο θόρυβο (σαν πλυντήριο που έχει χαλάσει και δεν υπερβάλλω....) προφανώς, ήταν το ανεμιστηράκι που δούλευε μανιωδώς..επίσης, κοιτούσα την θερμοκρασία που ανέβαινε ανεξέλεγκτα..τέλος, πάντων, το άνοιξα, καθάρισα προσεκτικά τη σκόνη κτλ και άνοιξα και από τη μία μεριά το κουτί για να παίρνει περισσότερο αέρα (δεν δημιουργεί πρόβλημα αυτό, έτσι?)και ο θόρυβος μειώθηκε πολύ (τώρα μάλλον βρίσκεται στα φυσιολογικά του) τώρα η θερμοκρασία κυμαίνεται μεταξύ 48 και 50..αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι από ποιο σημείο και μετά η θερμοκρασία γίνεται ανησυχητική?
virtualitywon Δημοσ. 4 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2007 η παραπάνω θερμοκρασία αντιστοιχεί στον σκληρό δίσκο. την τσέκαρα απ' το πρόγραμμα everest. μήπως ξέρει κανείς εάν μπορώ να δω και άλλου είδους θερμοκρασίες απ' αυτό το πρόγραμμα? και από που?
eon.s60 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2007 Η θερμοκρασία ποιανού είναι τόσο? Το ότι έχεις ανοιχτό στα πλαγια χαλάει το airflow αν είχες. EDIT Με πρόλαβες για την θερμοκρασία. Το πρόγραμμα δείχνει τις θερμοκρασίες αλλιώς βάλε το SpeedFan που θα σου δείξει ότι θερμοκρασία μπορεί να δείξει το pc σου.
virtualitywon Δημοσ. 4 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2007 Η θερμοκρασία ποιανού είναι τόσο? Το ότι έχεις ανοιχτό στα πλαγια χαλάει το airflow αν είχες. EDIT Με πρόλαβες για την θερμοκρασία. Το πρόγραμμα δείχνει τις θερμοκρασίες αλλιώς βάλε το SpeedFan που θα σου δείξει ότι θερμοκρασία μπορεί να δείξει το pc σου. το κατέβασα...50 με 52 ο σκληρός και μία άλλη αγνώστου ταυτότητας (temp1) (??) 20 με 22...ο υπολογιστής μου θα πάει από θερμοπληξία??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.