Προς το περιεχόμενο

παροχείς dsl και σύγκριση τιμών

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
για να μην ανοίγω άλλο θρετ να ρωτήσω κάτι και εγώ?

ήμουν με vivodi εδω και ένα χρόνο απο dsl cube το έκανα αγορά για ένα χρόνο έρχεται τώρα η εν λόγω επιχείρηση και μου λέει ότι επειδή είχα παλιό τιμολόγιο και είχα πληρώσει 260? για ένα έτος στα 1024(με την αναβάθμιση του οτε στα 2048 ) πρέπει να πάω η στα 4mbit(34?) η 8 mbit(45?) αν μείνω στα 2mit θα πρέπει να πληρώσω το μηνα 33.90?

Η περίπτωση να ξανά ανανεώσω για ένα έτος μου είπαν δεν γίνεται γιατί άραγε ??

το ερώτημα είναι τι κάνω? να μείνω vivodi που δεν είχα ποτέ πρόβλημα με την εταιρία και με το service τους ? να πάω σε άλλη εταιρία αλλά εδώ Αμπελόκηποι Θεσ/νικης έχει μόνο κόμβους Οτε δεν έχει περάσει καμιά άλλη εταιρία .

το να πηγαίνω κάθε μήνα να πληρώνω δεν το μπορώ βρε παιδιά μου ρημάζει την ψυχο..

το να πάω σε άλλη εταιρία μπορεί να με καθυστερήσει και ένα μηνά στην μεταφορα με αυτά που ακούω και βλέπω καθημερινά για βοηθήστε λίγο..

Edit : Διάβασα των φίλων τα θρετ ότι σε 4 ημέρες και σε 18 ώρες αντίστοιχα έγινε η μεταφορά αλλά για Αμπελόκηποι Θεσ/νικης ξέρει κάποιος κάτι ανάλογο ?

Εγω μονο για την τιμη θα σου πω οτι ειναι υπερβολικη.Σου πιανουν τον κ... δηλαδη κανονικα.Στις μεγαλυτερες ταχυτητες τι παγιο ζητανε;Πιστευω πως αν τους πεις να σου ανανεωσουν την συνδεση στην ιδια ταχυτητα με φυσιολογικη τιμη αλλιως θα πας σε αλλη εταιρια κατι μπορει να κερδισεις

Δημοσ.
Εγω μονο για την τιμη θα σου πω οτι ειναι υπερβολικη.Σου πιανουν τον κ... δηλαδη κανονικα.Στις μεγαλυτερες ταχυτητες τι παγιο ζητανε;Πιστευω πως αν τους πεις να σου ανανεωσουν την συνδεση στην ιδια ταχυτητα με φυσιολογικη τιμη αλλιως θα πας σε αλλη εταιρια κατι μπορει να κερδισεις

Αυριο θα μιλησω με το 134 για connx να δω τι τιμη θα μου πουν στα 2mbit αν δεν με συμφερει θα παω για 4 mbit με 34 ευρω αναγκαστικα τι να κανω ?

Δημοσ.
Αυριο θα μιλησω με το 134 για connx να δω τι τιμη θα μου πουν στα 2mbit αν δεν με συμφερει θα παω για 4 mbit με 34 ευρω αναγκαστικα τι να κανω ?

4Μbit στα 34 Ευρώ δεν μπορώ να πω ότι είναι και η συμφέρουσα πρόταση...

Δημοσ.
4Μbit στα 34 Ευρώ δεν μπορώ να πω ότι είναι και η συμφέρουσα πρόταση...

Ισως τελικα να ειναι διοτι η vivodi προσφερει 4mbit με 33.90 το μηνα και ο οτε προσφερει 2mit στα 29.50 δηλαδη με + 4 ευρω θα εχω διπλασια ταχυτητα.

Δημοσ.
Κατσε με συγχωρείς ψάχνεις adsl και τηλ. ΟΤΕ..?

Απλα ψαχνω να βρω τι με συμφερει να μεινω vivodi η να παω στο conn-x ??ο Ote προσφερει ασυρματο modem και μηνιαιο κοστος 29.50 στα 2 mbit kai metafora sthn grammh toyw se 7-10 meres και η vivodi απλη μεταβαση στα 4 mbit μονο με 34 ευρω.ayta.

Δημοσ.

Στην πόλη μου δεν υπήρχαν πορτες τελευταια. Πριν 3 βδομαδες έβαλαν, αλλα οι PSTN ήταν έλαχιστες και εξαφανιστηκαν άμεσα απο αυτούς που έιχαν κάνει αίτηση και περίμεναν... ISDN πόρτες πρέπει να έβαλαν πολύ περισσότερες και για 3 εβδομάδες υπήρχαν σε όλες τις περιοχές. Από χτες εξαφανίστηκαν όλες οι ISDN ως δια μαγείας.... Να υποθέσω ότι δόθηκαν σε αιτήσεις που περίμεναν στη σειρα? Αλλά πόσος κόσμος εχει ISDN?

Το πρόβλημά μου είναι το εξής:

Έχω OTENET και θα κάνω μεταφορά σε Vodafone (HOL).. Τις μέρες που θα μου διακόψουν την γραμμή, η πόρτα που έχω θα δοθει στην κυκλοφορία (οπότε θα την πάρει κάποιος που περιμένει), ή δεσμεύεται για μένα γιανα συνδεθώ με τον νέο πάροχο??? Γιατί στην πρώτη περίπτωση... τρέχα γύρευε... την παίρνει άλλος και αν δε υπάρχουν ελεύερες θα περιμένω να ξαναβάλουνε...

Ξέρει κανείς πως δουλεύει αυτό το σύστημα?

Δημοσ.

Σήμερα εμφανίστηκαν πόρτες (σε ISDN μόνο).

Καλώ το 134 και ρωτάω αν υπάρχουν πόρτες για 2 νούμερα και μου λένε ότι υπάρχει από 1 πόρτα σε καθένα από τα 2 σημεία που ρώτησα.... Που βέβαια δεν ξέρουν αν υπάρχει κάποια αίτηση που θα την δεσμεύσει... περίεργα πράγματα...

Μάλλον θα περιμένω τον άλλο μήνα να κάνω την αίτηση, γιατί με βλέπω να περιμένω πολύ...

Δημοσ.

τελικά στην περιοχή μας, μια εμφανίζονται πόρτες και μια εξαφανίζονται....

παίζει ο ΟΤΕ...

Αντε μετά εσυ να κάνεις αίτηση για μεταφορα σε άλλο πάροχο... Ξέρεις αν θα μείνεις κανα μήνα χωρίς Internet????

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...