virtualitywon Δημοσ. 4 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2007 καλημέρα σε 10 μέρες λήγει η σύνδεση μου (12μηνη, από τη Forthnet, στα 768). τότε είχα πληρώσει όλο το ποσό μαζί και δεν θυμάμαι πόσο μου έβγαινε το μήνα, νομίζω περίπου 19 ευρώ. το θέμα είναι ότι εδώ και λίγες μέρες άρχισα να ψάχνω για καμιά προσφορά, κάποια σύνδεση που να συμφέρει τέλος πάντων και κυριολεκτικά έχω χαθεί μέσα στην πληροφορία..μπαίνεις στις ιστοσελίδες των παρόχων και κυριολεκτικά χάνεσαι!!! οπότε θέλω τα φώτα σας ) πρώτα απ' όλα δεν ψάχνω τίποτα εξιδεικευμένο, ούτε θέλω ίντερνετ και σταθερή τηλεφωνία μαζί..επίσης, θα ήθελα να ανεβάσω την ταχύτητά μου - εάν είναι λογικές οι τιμές. οπότε εάν γνωρίζει κάποιος τα πακέτα (θα προτιμούσα 12μηνη σύνδεησ πάλι για να μην τρέχω) και τις τιμές τους για να κάνω μία σύγκριση, θα με βοηθούσε πολύ.. κάτι ακόμα. από την εμπειρία σας, πόσο καιρό θα πάρει ώστε να έχω τη νέα σύνδεση? αλλάζοντας εταιρεία, αλλάζω και εξοπλισμό? επίσης, στην τελευταία περίπτωση, απαιτείται και περισσότερος χρόνος για την ενεργοποίηση? ευχαριστώ παιδιά..βασίζομαι πάνω σας
cordobros Δημοσ. 4 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2007 χιλιοειπωμενο θεμα. γιατι δεν συνεχιζειs στην φορθνετ; εαν δεν κανω λαθοs εχει προσφορα στα 24ΜΒ με 21 ευρω τον μηνα.
virtualitywon Δημοσ. 4 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2007 χιλιοειπωμενο θεμα.γιατι δεν συνεχιζειs στην φορθνετ; εαν δεν κανω λαθοs εχει προσφορα στα 24ΜΒ με 21 ευρω τον μηνα. ναι, φίλε. είναι όντως χιλιοειπωμένο θέμα. αυτό όμως δεν λέει κάτι. όπως θα ξέρεις κι εσύ, τόσο οι προσφερόμενες ταχύτητες, όσο και οι προσφερόμενες τιμές αλλάζουν συνεχώς. οπότε ένα post ή ένα άρθρο που δημοσιεύτηκε προ εξαμήνου πχ., σε τι ακριβώς θα με βοηθήσει???
prigipa_m Δημοσ. 4 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2007 Εαν σε ενδιαφέρει το upload δεν συνιστώ Forthnet!!!
MasterX Δημοσ. 4 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2007 πάντως τα 24 Μbit μου ακούγονται ωραία.... Φτάσαμε επιτέλους την Ευρώπη... Να ρωτησω και γω κάτι.. Επειδή θα αναγκαστώ να αλλάξω πάροχο, λόγω μιας δωρεαν προσφοράς που έχω.. Πόσο καιρό θα μείνω χωρίς Ιντερνετ??? Πόσο μέρες κάνει η μεταφορά πλέον? Είναι όπως παλιά ή άλλαξε κάτι? Θα πάω από Οτενετ σε Vodafone (HOL)... (Επαρχία μένω οπότε δεν μιλάμε ακόμα για ιδιοκτητο δίκτυο Vodafone-HOL)
Artist_ Δημοσ. 4 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2007 24 Μbit στο ιδιόκτητο δίκτυο αλλιώς μόνο 1 μβ. Πόσο καιρό θα μείνω χωρίς Ιντερνετ??? υπολόγισε 2 μηνες μαξ για αν θα αλλάξεις παροχό.
AWERAWER Δημοσ. 4 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2007 file mou den tha minis xoris internet .to polipoli iga 24 ores.simfona me ton neo nomo den meni kanenas xorisi nternet.
MasterX Δημοσ. 4 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2007 Εφαρμόζεται όμως??? Έχει κάποιος προσωπική πειρα?
cordobros Δημοσ. 5 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2007 ναι ! ο γαμπροs μου εμεινε 2 ωρεs χωριs ιντερνετ. εγω επειδη ειμαι απο τουs πρωτουs που μπηκα στο 2play[πριν 4 μηνεs],εμεινα 20 μερεs.
MasterX Δημοσ. 5 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2007 Μιλάμε όμως για όλη την Ελλάδα ή για Αθήνα? Μακάρι πάντως...
kostastrikala Δημοσ. 5 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2007 Φιλε virtualitywon εγω θα σου προτεινα να πας σε holnet.Εχει μια πολυ καλη προσφορα 12μηνο συμβολαιο.Πληρωνεις τους 6 πρωτους μηνες 100€ και μετα καθε μηνα ξεχωριστα 19.44€.Βγαινει μεσο ορο το μηνα 16.6€.Οι τιμες αυτες ειναι σε ταχυτητα 768 εαν δεν υπαρχει το δικτυο της εταιριας στην περιοχη σου.Αν αγορασεις το πακετο απο το e-shop http://www.e-shop.gr/show_tel.phtml?id=TEL.001540 σου δινουν δωρο και εναν εκτυπωτη.Εξοπλισμο δεν χρειαζεται να αλλαξεις παρολου που θα σου δωσουν καινουριο.Τωρα για το αν θα μεινεις χωρις ιντερνετ δεν το ξερω ακριβως αλλα πιστευω πως θα μεινεις για 10 μερες περιπου,το πολυ 15.Αν θες προσφορα με λιγοτερη χρονικη διαρκεια πες μου να σου προτεινω.Ελπιζω να σε βοηθησα
alet Δημοσ. 5 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2007 Βαλε conn-x στα 1024 εφοσον δεν ενδιαφερεσαι για τηλεφωνια και θελεις και να αυξησεις την ταχυτητα σου,για 3 λογους: 1.Εχει τη μικροτερη δεσμευση χρονικα(6μηνες) χωρις να σου ζηταει να προπληρωσεις το ποσο(σου ερχεται καθε διμηνο με το λογαριασμο του οτε).Αν μετα το 6μηνο θελεις να συνεχισεις συνεχιζεις αοριστα με τις ιδιες τιμες. 2.Μπορει να ειναι 1-2 ευρω το μηνα πιο ακριβος αλλα εχει το καλυτερο customer care απο πλευρας αναμονης και την καλυτερη τεχνικη υποστηριξη(σου λυνουνε οποιοδηποτε προβλημμα της γραμμης εντος 48 ωρων) 3.Εχεις ιντερνετ σε 5 εργασιμες μερες απο τοτε που εκανες την αιτηση κατα 99%.Οι υπολιποι ιδ.παροχοι στο χρονο ενεργοποιησης ειναι εντελως αναξιοπιστοι και μπορουνε να σε εχουνε στο περιμενε μεχρι και 2 μηνες.
teontou Δημοσ. 5 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2007 θα συμφωνησω με τον/την προλαλησαντα alet.εχω και εγω conn-x και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος!μου ενεργοποιησαν τη συνδεση μεσα σε 9 ημερες λογω πολλων αιτησεων την περιοδο που την εκανα και εγω αλλιως ο χρονος αναμονης ειναι 3-4 εργασιμες ημερες.και απο ταχυτητες πιανω full!!! μιλαω για περιοχη των αθηνων!
xalia Δημοσ. 5 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2007 conn-x στα 2mbit μου το ενεργοποιήσαν σε 18 ώρες! έμεινα μ@λ@κ@ς! δουλεύω σε άλλο πάροχο και το καλύτερο που μπορούσα να κάνω απο μέσα ήταν 10 εργάσιμες
harrys23 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2007 για να μην ανοίγω άλλο θρετ να ρωτήσω κάτι και εγώ? ήμουν με vivodi εδω και ένα χρόνο απο dsl cube το έκανα αγορά για ένα χρόνο έρχεται τώρα η εν λόγω επιχείρηση και μου λέει ότι επειδή είχα παλιό τιμολόγιο και είχα πληρώσει 260? για ένα έτος στα 1024(με την αναβάθμιση του οτε στα 2048 ) πρέπει να πάω η στα 4mbit(34?) η 8 mbit(45?) αν μείνω στα 2mit θα πρέπει να πληρώσω το μηνα 33.90? Η περίπτωση να ξανά ανανεώσω για ένα έτος μου είπαν δεν γίνεται γιατί άραγε ?? το ερώτημα είναι τι κάνω? να μείνω vivodi που δεν είχα ποτέ πρόβλημα με την εταιρία και με το service τους ? να πάω σε άλλη εταιρία αλλά εδώ Αμπελόκηποι Θεσ/νικης έχει μόνο κόμβους Οτε δεν έχει περάσει καμιά άλλη εταιρία . το να πηγαίνω κάθε μήνα να πληρώνω δεν το μπορώ βρε παιδιά μου ρημάζει την ψυχο.. το να πάω σε άλλη εταιρία μπορεί να με καθυστερήσει και ένα μηνά στην μεταφορα με αυτά που ακούω και βλέπω καθημερινά για βοηθήστε λίγο.. Edit : Διάβασα των φίλων τα θρετ ότι σε 4 ημέρες και σε 18 ώρες αντίστοιχα έγινε η μεταφορά αλλά για Αμπελόκηποι Θεσ/νικης ξέρει κάποιος κάτι ανάλογο ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.