mchls Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 The rumored high resolution texture pack won’t get released… ever
hexenlord Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 το αναθεματισμενο το rage παιζει να εχει χαλαρα τα πιο ομορφα συννεφα/ουρανο που εχω δει σε παιχνιδι. Πολυ το ευχαριστηθηκα το game, και ας θαφτηκε για διαρκεια και τελος, και γραφικα.
iniohos Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Ερωτηση...σε ενα φορητο με καρτα Nvidia 520MX, παιζει το παιχνιδι? Απο πλευρας επεξεργαστη και ram ειμαι οκ, αλλα κραταω μια πισινη για την καρτα του λαπτοπ.
mchls Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 It’s “our intent” to make RAGE a big franchise, says Bethesda
hexenlord Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 καλησπερα, επανερχομαι με το παιχνιδι γιατι εχω ενα θεμα. Καταρχας να ξεκαθαρισω πως εχω την εκδοση για 360 αλλα αυτο δεν πρεπει να παιζει και πολυ ρολο. Μολις κατεβασα λοιπον τις εξτρα αποστολες (οχι αυτες της Anarchy Edition- αναφερομαι στο dlc που ειναι +2/3 ωρες και 3GB) και δεν μπορω να βρω πως στο καλο να τις ξεκινησω. Φυσικα το παιχνιδι μου ειναι σωσμενο πριν μπω στο vent που με βαζει μεσα στο φρουριο (Capital Prime- ακα τελευταια αποστολη). Φυσικα μπορω να περιφερομαι στον κοσμο (eastern wasteland) αλλα με τιποτα δεν μπορω να γυρισω στην φιλικη πολη που ειναι διπλα απο εκει που ξεκιναμε το παιχνιδι μεσα στο ark, και το λεω αυτο γιατι η εισοδος για τις νεες αποστολες ειναι μεσα σε αυτην την μικρη πολη, εκει δλδ που σου δινεται το πρωτο οπλο, η πρωτη αποστολη και δοκιμαζεις το μπουμερανγκ σου. Καμια συμβουλη??
hexenlord Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 ρε παιδια κανεις?? Ελα απο του βετερανους παιχτες καμια συμβουλη!???
Despotas Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Αν εννοείς το DLC Scorchers: http://rage.wikia.com/wiki/The_Scorchers τότε μάλλον πρέπει να γυρίσεις πάλι στο Hagar Settlement και να μιλήσεις με τον Dan όπως λέει και εδώ: http://rage.wikia.com/wiki/Hagar_Caves
hexenlord Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Ναι ρε δεσποτα αυτο ακριβως ειναι το σημειο που ξεκιναει η αποστολη! Το προβλημα μου ειναι πως απο το eastern wasteland (βλ. κρυσφηγετο Νο 2 & Capital Prime) δεν μπορω να βρω πως θα γυρισω πισω στο Hagar Settlement!!! Eκει ακριβως ειναι που κολλαω! Εχω κοψει βολτες για παραπανω απο 3 ωρες και δεν βρισκω τιποτα. Σιγουρα κατι μου ξεφευγει.
Despotas Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Για δες αυτό: http://www.gamefront.com/rage-the-scorchers-how-to-access-the-new-dlc-content/
hexenlord Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Ενταξει δεσποτα, ολα πηγαν καλα το τελειωσα και ηρεμησα. Σε ευχαριστω πολυ για την βοηθεια μαν!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα