LRoi Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Μπορείτε να μου πείτε γιατί κολλάει και πέφτουν απότομα τα FPS? Ακόμα και στην μικρότερη ανάλυση. ΟΚ, ο επεξεργαστής είναι στο 100% αλλά δεν νομίζω πως είναι αυτός ο λόγος που γ**εται στα κολλήματα! Η κάρτα γραφικών είναι MSI 6770GDDR5 1 GB Εδώ έπαιζα το BF3 σε HIGH και δεν είχα πρόβλημα και έχω με αυτό! Γιατί είναι ένα κακογραμμένο και άθλιο console port. Όσοι αποφασίσατε να το παίξετε, παίξτε το για το story του, τερματίστε το και μετά uninstall. Ξεχάστε frames και 1080p. Αυτό για να τρέξει άρτια από τεχνικής απόψεως θέλει καμιά δεκαριά patches.
JohnVani18 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Γιατί είναι ένα κακογραμμένο και άθλιο console port. Όσοι αποφασίσατε να το παίξετε, παίξτε το για το story του, τερματίστε το και μετά uninstall. Ξεχάστε frames και 1080p. Αυτό για να τρέξει άρτια από τεχνικής απόψεως θέλει καμιά δεκαριά patches. Εσύ σε τι settings το έπαιξες, με τι σύστημα? Θα μας βγούν τα μάτια ρε γμτ.. Εντομεταξύ στο 360 είναι πάρα πολύ ωραίο οπτικά (στην αρχή, μετά πέφτει η ποιότητα). Το τρέχει και 60fps σταθερά, να πώ πως έχει και αξιόλογο (για την εποχή μας) hardware....
LRoi Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Εσύ σε τι settings το έπαιξες, με τι σύστημα? Θα μας βγούν τα μάτια ρε γμτ.. Εντομεταξύ στο 360 είναι πάρα πολύ ωραίο οπτικά (στην αρχή, μετά πέφτει η ποιότητα). Το τρέχει και 60fps σταθερά, να πώ πως έχει και αξιόλογο (για την εποχή μας) hardware.... Δεν το έπαιξα φίλε μου. Επειδή ότι παιχνίδι παίζω το αγοράζω original, δεν ρισκάρω να δώσω τα λεφτά μου σε παιχνίδι που κάνει μπαμ ότι είναι αρπαχτή. Επειδή όμως περίμενα ένα νέο Borderlans το παρακολούθησα στενά πριν και μετά την κυκλοφορία του και το κράξιμο που έχει φάει τόσο από PC users όσο και από κονσολάκηδες ( ) μου αρκεί για να μην το πλησιάζω ούτε στο μισό μέτρο.
JohnVani18 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Εγώ πρώτα παίζω/δοκιμάζω, και μετά κινούμαι σε αγορά (ότι μου αρέσει εννοείται). Όπως είπες, ούτε εγώ θέλω να ρισκάρω να δώσω τα λεφτά μου σε κάτι το οποίο δεν θα μου αρέσει. Σχετικά με το παιχνίδι πάντως, και σε 1080p, και σε 720p που το δοκίμασα, έτρεχε με 15-17fps. Απενεργοποίησα και CF μπας και έφταιγε, αλλά πάλι τίποτα. Άσε που δοκίμαζα και με κάθε driver update να δώ αν τρέχει καλύτερα, αλλά μέχρι τώρα, 2 στις 2, τζίφος. Βρήκα και κάτι custom tools και καλά για να το διορθώσουν, αλλά @@. Λές να φταίει το update..? Πάντως μου φένεται θα περιμένω τίποτα 11.12 ή νεώτερους και άμα τρέχει πάλι χάλια, 1024x768 (σε 23αρα).... Άμα τρέχει πάλι χάλια, θα πηδηχτώ απ' το παράθυρο.
doommaster Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 στο σύστημα της υπογραφής με το update και τους catalyst 10.10beta που μόλις είχαν βγει για το games "πετούσε" σε 1920χ1200. το απόλαυσα έως το τέλος. σημείωση ότι το είχα installed στον ssd. μπορεί να έπαιζε σημαντικό ρόλο γιατί το game διάβαζε textures συνέχεια από ότι είδα και στα forums.
outlaw star Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Εγώ πρώτα παίζω/δοκιμάζω, και μετά κινούμαι σε αγορά (ότι μου αρέσει εννοείται). Όπως είπες, ούτε εγώ θέλω να ρισκάρω να δώσω τα λεφτά μου σε κάτι το οποίο δεν θα μου αρέσει. Σχετικά με το παιχνίδι πάντως, και σε 1080p, και σε 720p που το δοκίμασα, έτρεχε με 15-17fps. Απενεργοποίησα και CF μπας και έφταιγε, αλλά πάλι τίποτα. Άσε που δοκίμαζα και με κάθε driver update να δώ αν τρέχει καλύτερα, αλλά μέχρι τώρα, 2 στις 2, τζίφος. Βρήκα και κάτι custom tools και καλά για να το διορθώσουν, αλλά @@. Λές να φταίει το update..? Πάντως μου φένεται θα περιμένω τίποτα 11.12 ή νεώτερους και άμα τρέχει πάλι χάλια, 1024x768 (σε 23αρα).... Άμα τρέχει πάλι χάλια, θα πηδηχτώ απ' το παράθυρο. για δοκίμασε και τους νέους 11.11b σα να πήρε το μάτι μου ότι λένε για βελτίωση στο rage για δοκίμασε και τους νέους 11.11b σα να πήρε το μάτι μου ότι λένε για βελτίωση στο rage edit.. http://benchmark3d.com/amd-catalyst-11-11b-performance-driver
JohnVani18 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Απο βδομάδα τώρα που θα ανέβω Θεσ/νικη (ή απο του χρόνου μιας και κοντεύουν οι γιορτές ). Το περίεργο είναι πως και στους 11.11a έλεγαν βελτίωση, μακάρι να τρέξει σωστά μια φορά το σκασμένο. Thanks!
outlaw star Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 η έκδοση ''μαύρο κουτί'', μαζί με το patch του παιχνιδιού και 11.11c ati drivers μου τρέχει απροβλημάτιστα vga 6950 2 gb vram
JohnVani18 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Αυτό έλειπε, να κολλάει με τέτοια κάρτα. Εμείς με παλιότερες είναι το θέμα γιατί δεν τρέχει το καθυστερημένο..
outlaw star Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Αυτό έλειπε, να κολλάει με τέτοια κάρτα. Εμείς με παλιότερες είναι το θέμα γιατί δεν τρέχει το καθυστερημένο.. καλά ναι, αλλά εγώ το ανέφερα απο την πλευρά των τεχνικών προβλημάτων που πολλοί έχουν με το παιχνίδι, ανεξάρτητα απο το hardware που χρησιμοποιούν.. επίσης όσοι έχουν hyper threading να το κλείσουν, διότι δυστυχώς δημιουργεί stuttering στο παιχνίδι (σε εμένα τουλάχιστον) αλλά bf3..
JohnVani18 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 Το δοκίμασα με τους 12.1 Preview + 11.11 CAP3 και τρέχει 60fps @1080p. Θα το παίξω επιτέλους!! υγ : το τρέχω χωρίς το update1, το περνάω τώρα, και άμα δεν τρέχει θα... :mad: edit : πέρασα και το update1, με 2xAA και το άλλο φίλτρο στο High (cache=large), πάλι 60fps!! :-D
outlaw star Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 μια χαρά και τώρα που λύθηκαν τα προβλήματα πιστεύω ότι θα το απολαύσεις το παιχνίδι, διότι για μένα ήταν πόλύ καλό
JohnVani18 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Απο τα παιχνίδια που έχω εγκατεστημένα αυτό το καιρό (LA Noire & SR The Third) είναι σίγουρα ότι καλύτερο (γιατί είναι fps). Μία ώρα που έπαιξα μέχρι τώρα μου άρεσε, απλά με χάλασε πως πάει να μοιάσει σε RPG με τα quests κλπ, δεν πολυταιριάζει στο όλο σκηνικό. υγ : ώρα και για update2 σιγά-σιγά μιας και έστρωσαν οι catalyst
outlaw star Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Απο τα παιχνίδια που έχω εγκατεστημένα αυτό το καιρό (LA Noire & SR The Third) είναι σίγουρα ότι καλύτερο (γιατί είναι fps). Μία ώρα που έπαιξα μέχρι τώρα μου άρεσε, απλά με χάλασε πως πάει να μοιάσει σε RPG με τα quests κλπ, δεν πολυταιριάζει στο όλο σκηνικό. υγ : ώρα και για update2 σιγά-σιγά μιας και έστρωσαν οι catalyst τα στοιχεία που έχει ως rpg όμως είναι ελάχιστα παρόλα αυτά, ως μηδαμινά..(κάποια mix που κάνεις κυρίως για να δημιουργήσεις κάποια πράγματα και μια ψευτοελευθερία κινήσεων).. ωραίο gameplay, καλά animations, ωραίες κινήσεις των χαρακτήρων και γενικότερα τα γραφικά του νομίζω ότι είναι αρκετά καλά (ok τα περιβάλλοντα έχουν low resolution textures αλλά νταξ δεν έγινε και τπτ αν και απο την id σίγουρα περιμένεις περισσότερα...) α και το τέλος απλά ξενέρα...
JohnVani18 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Ναί, ξέρω για το τέλος, το διάβασα απο πολλά άτομα. Θα δείξει.. Τουλάχιστον θα το παίξω σαν άνθρωπος στο PC και όχι στο Xbox360.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα