Προς το περιεχόμενο

Rage

FarCry

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 385
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

To τελείωσα χτες. Σχετικά εύκολο και το τέλος ψιλοξενέρωτο. Θα μπορούσε να έχει πολύ περισσότερο περιεχόμενο. Το Crysis 2 ήταν πολύ πιο κινηματογραφικό και γεμμάτο ανατροπές. Για τον θείο καλό ήταν αλλά δεν ξέρω αν αξίζει τα χρήματά του.

Απο την άλλη ήταν σχετικά ανάλαφρο και είχε καλό gameplay. Τώρα σκέφτομαι να γυρίσω στο deus ex και μου φαίνεται λίγο βαρετό...

Δημοσ.

Δεν λες παλι καλα που σου τρεχει.σε αλλους δεν τρεχει καθολου.

Το εγκατεστησα,το επαιξα κανενα 2ωρο και το εσβησα.Υπαρχουν καλυτερα παιχνιδια για να ασχοληθει καποιος.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ασχολήθηκα λίγο σήμερα. Προβλήματα εικόνας ήχου δεν έχω. Το update που έχει βγεί χρειάζεται να το φορτώσω ?

Επεξ/σία από Vasilis 07
Δημοσ.

καλησπερα μηπως γννωριζει κανεις γατι στο σημειο τελειωνοντας το dead city central δεν μου επιτρεπει να βγω εξω για την westland

Δημοσ.

Και τον Lennon τον ίδιο να αναστήσουν για να τους το προμοτάρει το rage πάλι μια μπούρδα θα παραμείνει

epicness-alien-vs-predator-master-chief-demotivational-poster-1283391559.jpg

Δημοσ.

Τι γίνεται με το συγκεκριμένο παιχνίδι?

Θα το παίξουμε ποτέ στο pc ή να πάμε στο 360?

εγω δεν εχω αντιμετωπισει κανενα προβλημα μεχρι τωρα. βαλε τα patch και μετα δοκιμασε το. λογικα θα πρεπει να τρεχει χωρις προβληματα.

Δημοσ.

Αν πάς στην προηγούμενη σελίδα, θα δείς πως το έβαλα και είχα κάποια θεματάκια.. ;)

Tο εγκατέστησα κι εγώ πριν λίγο απο περιέργεια..

Είναι λογικό να τρέχει στα ίδια frame σε 720p και 1080p? :eek:

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Μπορείτε να μου πείτε γιατί κολλάει και πέφτουν απότομα τα FPS? Ακόμα και στην μικρότερη ανάλυση. ΟΚ, ο επεξεργαστής είναι στο 100% αλλά δεν νομίζω πως είναι αυτός ο λόγος που γ**εται στα κολλήματα! Η κάρτα γραφικών είναι MSI 6770GDDR5 1 GB

Εδώ έπαιζα το BF3 σε HIGH και δεν είχα πρόβλημα και έχω με αυτό!

Δημοσ.

Μια απο τα ίδια φίλε κι εγώ, δεν είχα πρόβλημα σε BF3 και The Run και έχω σε αυτό..

Και υποτίθεται πως με το update1 διορθώνονται πολλά προβλήματα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...