Προς το περιεχόμενο

Rage

FarCry

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σημερα το επαιξα και εγω(ειχα περασει το παιχνιδι και το patch) αλλα κολλαγε και περασα πριν λιγο τα drivers της ATI(11.10 preview3) και με texture(large) και High τα φιλτρα παιζει μια χαρα σε 1680X1050 (45-60fps)(και σε μηχανημα 4.5 χρονων) μονο κατι μπλε γραμμες σε λιγα σημεια...Μπορουν να βελτιωθουν ακομα τα γραφικα με καποιο τροπο;

• Απαντ. 385
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Πέρασα το patch, περασα τους καινούργιους drivers, άλλαξα όλα τα φίλτρα,έφτιαξα το cfg αρχείο ... με 5770 δεν κατάφερα να παίξω το παιχνίδι! Το παράτησα και ηρέμησα! Ήμαρτον ...

Δημοσ.

θα συμφωνησω μαπα το τελος και η πιστα στο capital prime ηταν γελοια.δεν ειχε κλιμακωση και δεν ειδαμε καν τον σουπερ κακο τον cross

Δημοσ.

Μολις το τερματισα.Μου πηρε 2 μερες. Αθλιο story. Ανυπαρκτα side-quests. Ακυρο τελος και υπερβολικα μικρο. Ειλικρινα τσαμπα τα 17gb που πιανει το παιχνιδι....Μη διανοηθει κανεις να το αγορασει :mad:

Δημοσ.

ωχ θεε μου , για ποιο λογο πιανει τοσα giga αυτο το παιχνιδι. Ισως αν εβγαινε πριν απο 10 χρονια να εκανε εντυπωση, τωρα το κλαινε οι ρεγκες.

Εκατσα και το κατεβασα γιατι δεν ειχα κατι καλυτερο να κανω...ΜΑΠΑΑΑ...επαιξα μεχρι την πρωτη αποστολη με τους bandits , αδιαφορια μεχρι εκει που δε παει...

Μου θυμισε το Φολαουτ 3 ...

E λοιπον...

Διπλό κλικ στο Your Uninstaller -> remove...

Απλα...

ps: δε περνουν οι μερες για τις 11/11

Δημοσ.

Πρίν λίγο το τερμάτισα..Το game ήταν αρκετά ενδιαφέρον κ ευχάριστο.Πωρώθηκα με τα buggies κ τα animations τών εχθρών αλλά το ending πόσο ξενέρωτο μπορούσε να είναι!!..μ άφησε πικρή γεύση σα περγαμόντο ένα πράμα :-(

Δημοσ.

Ναι μετά τη μεγάλη επιτυχία, ας βγει και ένα Expansion..

ποια επιτυχια? ακομα δεν εχει καταφερει να πουλησει στω και 1.000.000 ενω το Doom 3 μεσα σε 1 εβομαδα ειχε πουυλησει παραπανω απο 1.000.000 . Επισης πριν λιγες μερες κυκλοφορησε η φήμη οτι θα ακυρωθει το DOOM4 γιατι η Bethesda δεν εχει εμπιστοσυνη στην id μετα τις χαμηλες πωλησεις του RAGE. Στη συνεχεια διαψευτηκε η συγκεκριμενη φημη αν ομως οντως γινει αυτο θα ειναι τρομερο!

Δημοσ.

Να πω και γω τις εντυπώσεις μου μια στα γρήγορα:

+ Το περιβάλλον είναι αρκετά ξεχωριστό

+ Το action κομμάτι είναι σχετικά καλό

+ Ωραίο animation αν και καμιά φορά το παρακάνει (περίπτωση εχθρού που τρέχει, τον σκοτώνω, σκάει στον τοίχο και μετά ανακλάται με διπλάσια ταχύτητα. Αστείο δεν λέω)

- Τόσο ανοιχτός κόσμος αλλά τόσο γραμμικό παιχνίδι

- Textures ανά περιπτώσεις είναι πολύ low rez

- Οχήματα σε 3ο πρόσωπο; Δώσε επιλογές στον λαό

- Κλεμμένο/χίλιοπαιγμένο σενάριο, Καμία πρωτοτυπία

- RPG mechanics για γέλια (build)

- Κονσολάδικο

- Γραφικά πολύ κακά και με τεχνικά προβλήματα (τουλάχιστον τρέχω σε nVidia)

Ο μεγάλος guru Carmack για πρώτη φορά τα θαλάσσωσε και το λέει αυτό ένας θαυμαστής του. Εκεί που με το Doom3 κάναμε ένα βήμα μπροστά στο global illumination στο Rage έκανε ένα βήμα πίσω. Όλες οι σκιές είναι backed στο mega texture. Μόνο οι χαρακτήρες έχουν κάποιες άθλιες σκιές. Η ιδέα του να τρέχει πάντα στα 60 FPS είναι ο πιο ανόητος στόχος που έχω ακούσει να θέτει κάποιο studio.

Κάθησαν και έφτιαξαν έναν πολύ όμορφο κόσμο. Κόσμο που ταιριάζει σε RPG. το λογικό είναι να υποθέσουμε ότι έχει κάποια ελευθερία εξερεύνησης. Παρ όλα αυτά μπαίνεις στο buggy και πας από αποστολή σε αποστολή. Οι Ουκρανοί με το STALKER έφτιαξαν καλύτερο FPS με πραγματικές επιλογές και όχι η μεγάλη και τρανή id. Ούτε να ανέβεις σε κάνα βραχάκι δεν σε αφήνει. Παντού περιορισμοί.

Σε γενικές γραμμές χαίρομαι που ακύρωσα εγκαίρως την προ-παραγγελία. Ευχαριστώ θείε!!

Δημοσ.

Μολις το τερματισα.Μου πηρε 2 μερες. Αθλιο story. Ανυπαρκτα side-quests. Ακυρο τελος και υπερβολικα μικρο. Ειλικρινα τσαμπα τα 17gb που πιανει το παιχνιδι....Μη διανοηθει κανεις να το αγορασει :mad:

και ηταν και υπερβολικα ευκολο . κριμα τα 40 € , καλυτερα να τα πεταγα κατω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...