Προς το περιεχόμενο

Rage

FarCry

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγω προς το παρον εβαλα τους drivers της AMD και το παιχνιδι παει ΝΕΡΑΚΙ! τοσο πολυ που και εγω εντυπωσιαστηκα. Ακομα δεν εχει κατεβει το update ( ειναι του θειου ) οποτε και δεν το εχω περασει. Το μονο μειον ειναι οτι μερικες φορες βλεπω κατι σπαστικα σπασιματα των γραφικων, ειδικα οταν γυρνας την καμερα αριστερα-δεξια.

Edit: Τα γραφικα ειναι οντως αθλια. Ελπιζω με το update να δω διαφορα....τι χαλι ειναι αυτο εν ετη 2011 οεο?

Edit2: Μολις περασα και το update. Αισθητη η διαφορα στα γραφικα. Τωρα μαλιστα.

Επεξ/σία από Jimys2008
  • Απαντ. 385
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Έχοντας διαβάσει εδώ τα post μ είχε πέσει το ηθικό για το game...τελικά το έβαλα σήμερα κ με εξέπληξε ευχάριστα!!Πρώτη φορά βλέπω τους εχθρούς να κουνιούνται έτσι (με κωΛοτούμπες ή χρησιμοποιώντας το περιβάλλον γύρο τους) κ όχι σε μια απλή ευθεία γραμμή, να ψάχνουν για κάλυψη η ακόμα κ να υποχωρούν όταν έχω φάει τους περισσότερους.Υπάρχουν πολλά όπλα κ gadgets κ η οδήγηση είναι ευχάριστη.Τα animations είναι πολύ ωραία κ τα γραφικά δεν με χάλασαν καθόλου, ιδιαίτερα το artwork στους χαρακτήρες κ η αίσθηση ότι είσαι σε wasteland π σου δίνει είναι εκπληκτική.

Το μόνο π χρειάστηκα ήταν 2 fixes(Να κατεβάσω τους τελευταίους beta drivers για το shuttering κ να κάνω force το v-sync απο το control panel καθώς με το ενσωματωμένο είχα πρόβλημα)κ τώρα το παίζω με όλα στο full χωρίς κανένα πρόβλημα.

Δημοσ.

ρε παιδια οταν παιζω αυτο το Game με πιανει Motion sickness και γενικα μου χαλαει η διαθεση και πονοκεφαλιαζω ..το παθαινει κανεις αλλος ??

Δημοσ.

Ναι, ισχύει.Μotion sickness εμένα δε με έπιασε, αλλά πονοκέφαλος και πόνος στους βολβούς των ματιών με τη μία.Αυτό μου είπε και ο κολλητός μου σαν πρώτο σχόλιο όταν τον ρώτησα πώς του φάνηκε.

Είναι θέμα της μηχανής γραφικών πιστεύω.Σε μεγαλύτερες οθόνες πάντως είναι ακόμα πιο κουραστικό.

Δημοσ.

Παιδιά, αλλάξτε το FOV για να μήν παθαίνετε motion sickness.

Αν το default FOV είναι μεγάλο και σας δημιουργεί tunnel-vision μειώστε το, ενώ αν είναι πολύ μικρό και δημιουργεί οπτική "κλειστοφοβία" αυξήστε το.

Δημοσ.

To βαλά κι εγω το παιχνίδι, μαζί με το Update.

Παρόλο που παίζει ανεκτά με όλα φουλ στην 5870 (ισως είναι καλύτερα με ΑΑ 4Χ αντί για 8Χ) έχω ένα θέμα.

Φαίνεται σα να έχω ασπρίσματα στα γραφικά για δέκατα του δευτερολέπτου. Μήπως έτσι είναι το παιχνίδι για να αποκομίζεις κάποια Χ αίσθηση, ή υπάρχει πρόβλημα;

Με κανένα άλλο παιχνίδι δεν έχω πρόβλημα στα γραφικά,ούτε θερμοκρασίες ούτε τπτ.

Γενικά,τα γραφικά του δε με ενθουσίασαν καθόλου, και δε μπορώ να καταλαβω γιατί είναι παιχνιδι των 25γκίγκα...

Επίσςη, αν βγάλεις το τιτλο,νομίζω πως παίζω borderlands.

Δημοσ.

Ναι, ισχύει.Μotion sickness εμένα δε με έπιασε, αλλά πονοκέφαλος και πόνος στους βολβούς των ματιών με τη μία.Αυτό μου είπε και ο κολλητός μου σαν πρώτο σχόλιο όταν τον ρώτησα πώς του φάνηκε.

Είναι θέμα της μηχανής γραφικών πιστεύω.Σε μεγαλύτερες οθόνες πάντως είναι ακόμα πιο κουραστικό.

σε 24" dell με 1920χ1200 σε default fov που το τελείωσα δεν μου προκάλεσε τίποτα.

καλό game αλλά όχι από τα καλύτερα της id

Δημοσ.

Είναι διάφοροι παράγοντες που παίζουν ρόλο. Από μέγεθος οθόνης, απόσταση από τα μάτια και FOV μέχρι φωτισμό δωματίου.

Το Half-life 2 το καιρό που βγήκε, στο 17-άρι μόνιτορ που είχα, δεν κατάφερα ποτέ να παίξω πέραν της μισής ώρας χωρίς να θέλω να τα βγάλω όλα έξω. Αντίθετα, στη 40-άρα τηλεόραση που έχω πλέον μόνιμα τον υπολογιστή, ποτέ δεν με ενόχλησε.

Όπως και να έχει, το πρώτο πράγμα που πρέπει να δοκιμάσουν τα παιδιά είναι το FOV. Αν και μετά υπάρχει πρόβλημα, θα πρέπει να το διερευνήσουν παραπάνω (να κάθονται πιό μακριά από το μόνιτορ, να μπεί φωτισμός πίσω τους κλ)

Δημοσ.

Όπως τα είπε ο πάνθηρας.Στην 27ρα που το έπαιξα στο πεντάλεπτο ήταν σα να είχα φάει μπουνιές στα μάτια.Στην 22αρα τίποτα.Τον φίλο μου στην 22αρα τον πείραξε.Είναι και θέμα ευαισθησίας του καθενός.Αλλάξτε το fov με τον τρόπο που έχει γράψει ο john γιατί με τις default ρυθμίσεις υπάρχει θέμα.

Δημοσ.

Καμια λυση για το προβλημα με τον ηχο υπαρχει;;;

Οταν μιλανε μεταξυ τους ακουγεται χχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ...

:/

εψαξα λιγο αλλα δε βγηκα κατι!

Eπισης:

Φτιαχνουν ενα game απο το οποιο αξιωνουν πολλα και εχει ενα καρο προβλημα σχεδον σε ολους στα γραφικα και σε αρκετους στον ηχο..

Και γενναται η απορια:

Δεν το δοκιμαζουν πριν το κυκλοφορησουν;;;;

Ακομα...

εχω συνεχεια πανω απο 55frames μετρημενα με το fraps..

και πηγαινει καρε-καρε αλλα οχι πολυ εντονα..τοσο οσο χρειαζεται για να σε ανεβαζει πιεση!

Δημοσ.

Ακόμα ασχολείστε με π@π@ριές? Μας φτύνει κατάμουτρα ο κάρμακ και ο κάθε κάρμακ και συνεχίζετε να αναρωτιέστε γιατί δεν παίζει ο ήχος, γιατί τα γραφικά είναι άθλια και πώς με τόσα bug πέρασε τον alpha testing έλεγχο???

Μάυρο!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...