Titanomaxos Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 To crysis 2 με το patch DX11 και τα high resolution text ηταν super στο pc, καμια σχεση με το rage...Τα καλυτερα γραφικα που εχουμε δει, ειδικα σε κατι πιστες το πραγμα ξεφευγε ασχημα. Το RAGE πως να το πω ρε παιδια, σου φερνει εμετό!!!
stavroulis1985 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Παιδια καλησπερα.μια ερωτηση.παρολο που με το patch βελτιωθηκε καπως το παιχνιδι μολις παω να βαλω οποιαδηποτε τιμη στο antialising με πεταει στα windows.μηπως υπαρχει καποιο κολπο να του βαλω τιμη απο καποιο .cfg αρχειο; εψαξα αλλα δεν βρηκα κατι.
panther_512 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Τιτανομάχε υπερβάλεις. Σε καμία περίπτωση το Crysis 2 να έχει τα καλύτερα γραφικά που έχουμε δεί. Καλύτερα του Rage μπορεί, αλλά μέχρι εκεί. Από άποψη σεβασμού απέναντι στον PC gamer καί τα 2 παιχνίδια πιάνουν πάτο και δεν αξίζουν τα λεφτά και το χρόνο κανενός.
Psycho_Warhead Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Τιτανομάχε υπερβάλεις. Σε καμία περίπτωση το Crysis 2 να έχει τα καλύτερα γραφικά που έχουμε δεί. Καλύτερα του Rage μπορεί, αλλά μέχρι εκεί. Από άποψη σεβασμού απέναντι στον PC gamer καί τα 2 παιχνίδια πιάνουν πάτο και δεν αξίζουν τα λεφτά και το χρόνο κανενός. Δες το νέο MOD που ετοιμάζεται για το Crysis 2 και θα αλλάξεις γνώμη.. Το Crysis 2 θα ξεφύγει με τα Mods και επιτέλους θα δούμε τι μπορεί να κάνει η CryEngine 3. Για το Rage έχω ξαναμιλήσει, δεν νομίζω ότι πρέπει να το ξανακάνω..
JohnVani18 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Να σε διορθώσω.. Βγήκε το mod (αν μιλάς για το HD 3.0 texture pack του Maldo).
panther_512 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Το mod δεν έχει να κάνει με το επίσημο τελικό προϊόν και την αντιμετώπισή μας από την εταιρία. Προσωπικά δεν πιστεύω ότι αξίζει να υποστηρίζεις τέτοια προϊόντα, ακόμα και αν η κοινότητα και άτομα με περίσσιο ταλέντο διορθώνουν κάπως εκ των υστέρων τη κατάσταση. Τώρα το αν το παιχνίδι μέ το mod έχει τα καλύτερα γραφικά ever, αυτό θα ήθελα να το δώ.
planetman Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Παιδιά, επειδή έχω διαβάσει πολλές σελίδες και έχω μπερδευτεί, τελικά ποιό είναι το καλύτερο που μπορούμε να κάνουμε ώστε να παίξει καλά το παιχνίδι; Βάζουμε το update1 και τους drivers τους ειδικους που έβγαλε η ATI/AMD; Τις εντολές αυτές που λέτε στις πρώτες σελίδες; Χρειάζεται κάτι;
OROKUSAKI Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 το παιζω εδω και 2 μερες. Το παιχνιδι ειναι ΧΑΛΙΑ. Εγω περιμενα να παιξω ενα fps με ασταματητη δραση και πολυ αιμα! Ενω αυτο εχει ελαχιστη δραση και πολυ οδηγηση και ψαξιμο! Τι πραγματα ειναι αυτα? Πως καταντησε ετσι η id? αυτο ηταν το παραταω! Παω να παιξω Dead Risng 2 Off the Record να ευχαριστηθω βια και αιμα!!!
doutsos13 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ εκτός θέματος.. τελικά πως διορθώνεται το πρόβλημα διαβάσω πόσες σελίδες από σχόλια άκρη δεν έβγαλα με το Update1 για το Vsync λύνεται? *Έχω κατεβάσεις τους Drivers τους ειδικούς της AMD για το RAGE*
kgian Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Εμένα ενώ δεν ξεκινούσε καθόλου, με το που έβαλα το update 1 απο τον θείο και τους drivers της ati ξεκίνησε μια χαρα ( μονο με το update δεν έγινε δουλειά, ήθελε και τον driver). Μπορώ να πω πως τα γραφικά του μου αρέσουν αρκετά, δεν μου φαίνεται άσχημο όπως το deus ex πχ. Τωρα όσον αφορά το παιχνίδι μετα απο μερικές ώρες μπορώ να πω πως μου αρέσει. Είναι απλό και εθιστικο χωρίς να είναι απλοικο. Η οδήγηση που την φοβομουνα είναι διασκεδαστική, το ίδιο και τα races και τα mini games. Ας μην πω για την mutant bash tv! Τα παραπάνω σε εναν απλό iMac 21.5.
doutsos13 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 ΛΟΛ πες μου κάτι έχω περάσει με αυτήν την σειρά Drivers Ati για το Rage ->Rage->Update1-> το Σπάσιμο από τον θείο-> και δεν μου τρέχει ρε φίλε κολλάει ψιλοφριζάρει
FarCry Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 http://www.bit-tech.net/gaming/pc/2011/10/12/rage-technical-analysis/1 'Nowadays most of the quality of a game comes from the development effort put into it, not the technology it runs on,' says Carmack
gavros10 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 αυτος ο carmack πρεπει να μαλα.... και με τα ποδια, δεν γινετε αλλιως
planetman Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Έβαλα το update 1 και τους drivers της AMD που έβγαλε συγκεκριμένα για το rage αλλά lagάρει τρελά το παιχνίδι. Τί άλλο πρέπει να κάνω ρε παιδιά;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα