Προς το περιεχόμενο

Rage

FarCry

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μου το φερε και μενα σημερα ο θειος. Εβαλα και το patch δουλευει κανονικα χωρις προβληματα. Παρατηρησα ομως οπως πολλοι εχουν πει οτι εχει λιγα graphic settings ενω πριν το patch δεν ειχι καθολου. Παρατηρησατε διαφορα στα γραφικα μετα το patch η οχι?

• Απαντ. 385
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Πέρα από το ότι φάσκει και αντιφάσκει τι να μας κάνει μια τέτοια δήλωση? Αν θέλει να τον πιστέψουμε το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να βγάλει ενα mega-patch για το Rage. Μερικά pages πιο πίσω είχε postάρει ο john2gr ένα tweak από το guru που βελτιώνει σχετικά αρκετά την ποιότητα γραφικών αφαιρώντας μία-κάποια θολούρα. Δηλαδή αν βελτιώνεται η ποιότητα με τέτοια κόλπακια, ο developer αν ασχολιόταν για λίγο με το παιχνίδι, θα έκανε θαύματα. Αλλά...

Το παιχνίδι δεν φτιάχτηκε μέσα σε 2 χρόνια. Έχουν μεσολαβήσει χρόνια και χρόνια. Ανακοινώθηκε το 2007 το Rage αλλά παιχνίδι η id είχε να βγάλει καιρό πριν κάποιον τίτλο. Μόνο κακό κάνουν δηλώσεις του style "δεν έπρεπε να κάνω αυτό" κ.ο.κ.

Η Bethesda δεν έχει σχέση με τις αποφάσεις που πάρθηκαν για το παιχνίδι. Η εταιρεία ανήκει στην Zenimax. Και η id και η Bethesda. Ό,τι κοτσάνα έχει γίνει κατηγορώ την id. Δεν είναι καμιά εταιρεία της πλακίτσας που την κάνουν ό,τι θέλουν, ούτε ο Carmack είναι κάποιος άβουλος από το πουθενά που τον διατάζουν. Ο Carmack όμως δεν έχει όραμα για παιχνίδια. Guru είναι στα γραφικά (χαρακτηριστικά είχε πει περί πλοκής στα παιχνίδια δράσης ότι είναι σα να "προσθέτεις σενάριο σε μία τσόντα: είναι κάτι το αχρείαστο"). Ο Carmack ξεπάστρεψε όποιον είχε ταλέντο και όραμα για να έχει αυτός τον απόλυτο δημιουργικό έλεγχο και στο τιμόνι έχει αφήσει τον Τim Willits, ο οποίος έπιασε δουλειά στην id "τυχαία" επειδή είδαν κάτι χάρτες που είχε φτιάξει στο Doom 1. Όχι ότι ειναι απολυτα κατακριτέο κάτι τέτοιο, ίσα ίσα δίνει ελπίδες στους υπόλοιπους. Ωστόσο imo ο Willits δεν έχει αποδείξει ότι ειναι ταλέντο...

Περι κονσολίτιδας γενικά το περιμένουμε έτσι όπως έχουν γίνει τα πράγματα. Δεν μπορεί όμως μια εταιρεία να γυρνά την πλάτη της στην ίδια της κληρονομιά. Η Crytek έκανε τα ίδια αλλά τουλάχιστον σεβάστηκε τον εαυτό της και χέστηκε στο patching.

Ελπίζω η μετάνοια της id να έχει κάποιον patch-ικό αντίκτυπο..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η Crytek έκανε τα ίδια αλλά τουλάχιστον σεβάστηκε τον εαυτό της και χέστηκε στο patching.

Ελπίζω η μετάνοια της id να έχει κάποιον patch-ικό αντίκτυπο..[/color][/size][/font]

Χέστηκε, δε χέστηκε στο patching, εμένα με εξόργισε. Παιχνίδι που έγινε ανάρπαστο ως PC exclusive να πάσχει από κονσολίτιδα? Ε, όχι.

Λεφτά η Crytec από εμένα δεν ξαναβλέπει.

Όπως επίσης μου έχει δημιουργηθεί τέτοια αποστροφή από αυτά που διαβάζω για το Rage, που δεν έχω πλέον καν την περιέργεια να το δω. Ούτε ο θείος δεν με συγκινεί στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

Επεξ/σία από Erwdios
Δημοσ.

Έβαλα το rage σήμερα στον imac 21.5 2011 με ati 6750 mobile (σε windows βέβαια). Στην αρχή δεν ξεκίναγε καθόλου αλλά μετά πέταξα και το patch και τους καινούριους drivers για ati και φόρτωσε κανονικά. Μιλάμε πάει σφαίρα σε 1080p! Τα γραφικά μια χαρά μου φάνηκαν. Αν κάτσεις ακίνητος να χαζεύεις τα textures ισως να ενοχλούν αλλά πρακτικά αν ασχολείσαι με το παιχνίδι δεν τα προσέχεις. Έκανα και την πρώτη αποστολή και φαίνεται καλό το πιστολίδι!

Δημοσ.

Η id ήταν σημαντική όταν είχε την dream team (Carmak γραφικά, Romero creativity και ο willits).

Μετά που έσπασε η dream team πήγαν περίπατο όλα (βλέπε romero's daikatana,) σαν σύνολο ήταν τότε ότι καλύτερο δημιουργικά, μεμονομένα όμως...

Δημοσ.

Η id ήταν σημαντική όταν είχε την dream team (Carmak γραφικά, Romero creativity και ο willits).

Μετά που έσπασε η dream team πήγαν περίπατο όλα (βλέπε romero's daikatana,) σαν σύνολο ήταν τότε ότι καλύτερο δημιουργικά, μεμονομένα όμως...

Έτσι είναι αλλά δεν μπορείς να πεις ότι είδαμε δήγματα παρακμής στο doom 3 και ελπίζαμε...

Η κονσολοεποχή απο την άλλη είναι πάλι εδώ (ενωμένη δυνατή!) και μας διαψεύδει :devil:

Δημοσ.

Εμένα προσωπικά το Doom 3 μου είχε αρέσει αρκετά.

Το μεγάλο τους δημιούργημα για μένα ήταν το Quake 1 (και το 2 είχα εντυπωσιαστεί απο τα χρώματα/particles αλλά και σα game μου άρεσε).

Αυτό καθιέρωσε κατ' αρχήν το σύγχρονο frantic deathmatch.

Δημοσ.

το ξεκινησα και εγω πριν καμια ωρα και ενω μεχρι τωρα το παιχνιδι παιζει κανονικα χωρις προβληματα με ενεργοποιημενο το antialiasing σερνεται. Με το που το απερνεργοποισα παει σφαιρα με ολα τα υπολοιπα στο φουλ σε 1280χ1024. Εχω βαλει και το patch.

Δημοσ.

Η Crytek έκανε τα ίδια αλλά τουλάχιστον σεβάστηκε τον εαυτό της και χέστηκε στο patching φράγκο.

Ποιο patching;

Σταμάτησαν να βγάζουν patches λίγους μήνες μετά τη κυκλοφορία του. Κι αυτό όχι γιατί λύσανε όλα τα προβλήμα. Ακόμα και τώρα άμα το εγκαταστήσω θα είμαι υποχρεωμένος να ακούω τη μουσική του menu να παίζει σε διπλή λούπα επειδή κάποιοι στη Crytek δε το θεώρησαν σκόπιμο να το κοιτάξουν.

Σκατά και στους δυο.

Δημοσ.

M'αρέσει πως κάθε συζήτηση περί κονσολίτιδας μας οδηγεί στο Crysis 2... Το θέμα βέβαια είναι κατά πόσο η κονσολίτιδα επηρρεάζει όχι μόνο τα γραφικά αλλά και το gameplay με απλοποίηση του χειρισμού, έλλειψη interactivity κτλ.. Σου απάντησα στο άλλο thread για να αποφύγουμε το οff-topic.

Πάντως για το Rage, oταν είχα δει σαν recommended κάρτα την 9800GT το υποψιάστηκα ότι τα γραφικά θα είναι σχετικά παρωχημένα..

Δημοσ.

Το patch ρε παιδιά από που το κατεβάσατε;

Εγώ έχω ένα θείο που ταξιδεύει και μου το έφερε από μία παραλία που αράζει το Black Pearl με τον Jack Sparrow.

Ρε το παιχνίδι είναι καλό, φτιάχνει αρκετά με το patch και δεν έχω crashes λίγο tearing υπάρχει αλλά είχα το vsinc απενεργοποιημένο. Όποιος το απέρριψε με την πρώτη ας μπει στον υπόνομο που είναι λίγο έξω από την βάση του πρωταγωνιστή και θα αλλάξει γνώμη. Και η μηχανή του παιχνιδιού έχει καλά στοιχεία αυτά τα διαόλια με τα τσεκούρια κάνουν πολύ απρόβλεπτες κινήσεις μπορούν να σου έρθουν από παντού, σκύβουν σκαρφαλώνουν κάνουν τούμπες, σε ξαφνιάζουν από το πουθενά.

Δημοσ.

Εγώ έχω ένα θείο που ταξιδεύει και μου το έφερε από μία παραλία που αράζει το Black Pearl με τον Jack Sparrow.

μου εφτιαξες την διαθεση!!!!

πολυ καλος!!!! χαχαχαχαχαχαα!!!!!!! σε ευχαριστω, το βρικα οπως μου ειπες!!! 930mb ηταν. ελπιζω να βρικα το σωστο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...