grouspen Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 HELP. στην αποστολή find the buggy parts εφτιαξα το lock grinder αλλά το χρησιμοποίησα αλλού γτ δεν σκέφτηκα ότι θα μου χρειαζόταν. και τώρα δεν έχω άλλο electrical wire kit για να φτιαξω lock grinder ξανα. υπάρχει πουθενά ή να πάω πίσω στα save? edit το βρήκα το κομμάτι που έλειπε.
Skia11 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Έφαγε uninstall και μετά το ξαναέβαλα για να μπορέσω να το ξανακάνω uninstall...τέτοιο χάλι.
Bourdoulas Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Και μετά κλαίγονται για τις χαμηλές πωλήσεις.
lalanis Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Και μετά κλαίγονται για τις χαμηλές πωλήσεις. ...και την πειρατεία...
Heatspreader Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Για να είμαστε ειλικρινείς, πρέπει να ρωτήσουμε τους εαυτούς μας αν αγοράζουμε και τα καλά παιχνίδια. Το παραπάνω που λέω έχει να κάνει με την "απάντηση" που συχνά υπάρχει σε προβληματικά παιχνίδια, "Και μετά κλαίγονται για τις χαμηλές πωλήσεις". Δεν λέω ότι πρέπει να τα αγοράσουμε, άλλωστε δεν είμαι κατά της πειρατείας, λόγω υψηλών τιμών περισσότερο, αλλά να έχουμε αυτογνωσία.
nodas_21greek Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Μετά από διάφορες προσπάθειες κι ενώ αρχικά είχα απελπιστεί με το tearing που καθιστούσε unplayble το παιχνίδι, έφτιαξα το config με βάση αυτό Link για το 1080ρ και πλέον το παιχνίδι είναι μια χαρά. (βέβαια κάτι textures σε εσωτερικούς χώρους μας πάνε 10 χρόνια πίσω, αλλά έχει άλλα καλά το παιχνίδι να το αντισταθμίζουν)
dkmaster Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Εγώ πάω να το τρέξω, γίνεται μαύρη η οθόνη και παγώνει ο Η/Υ. Το ίδιο μου έκανε και στο driver αλλά εκεί στο αρχείο που είχε για τα video settings ήταν όλα κενά. Έβαλα τιμές για resolution και έπαιξε. Στο rage έχετε καμιά ιδέα για το πρόβλημα; Ο Η/Υ είναι i7 920, amd 5770, 6gb μνήμη. Έβαλα και τα fixes για amd.
TrackM@steR Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 "Carmack pissed about RAGE issues, but admits id doesn’t see PC as “leading” game platform " Θελει ενα Epic Slap και ο Carmack.Αν και απο αυτον εχουμε τετοια λογια τι αλλο μετα!!! Thumbs down!!! Το αρθρο --> Link
activex Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Οι ΑΤΙ για δείτε και αυτόν τον driver http://downloads.guru3d.com/Catalyst-11.10-B2-Preview-Win-Vista-7-32-and-64-bit-download-2795.html
dkmaster Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 activex τον δοκίμασα και αυτόν τον driver αλλά πάλι δεν ξεκινάει το game. Έχει κάποιο αρχείο το παιχνίδι που μπορώ να ρυθμίσω την ανάλυση του;
activex Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 activex τον δοκίμασα και αυτόν τον driver αλλά πάλι δεν ξεκινάει το game. Έχει κάποιο αρχείο το παιχνίδι που μπορώ να ρυθμίσω την ανάλυση του; Δοκίμασε στο rageconfig.cfg να βάλεις την γραμμή seta r_fullscreen "0" (αν υπάρχει την αλλάζεις πχ από 1 σε 0 αλλιώς την προσθέτεις) Υ.Γ πάντως μετά το πρώτο λογότυπο μαυρίζει η οθόνη για μερικά δεύτερα και μετά μπαίνει στο game , το λέω σε περίπτωση που σε μπερδεύει αυτό.
dkmaster Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Μπα σε εμένα δεν βγάζει κανένα λογότυπο. Κατευθείαν μαύρο και ο υπολογιστής κρεμάει. Το άφησα και 5 λεπτά μπας και αλλά τίποτα. Θα δοκιμάσω την εντολή που μου έδωσες και θα σου πω. Τελικά έφταιγε το comondo. Το απενεργοποίησα και λειτούργησε. Πάντως με το HD config μια χαρά είναι το παιχνίδι.
Obsidian Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 John Carmack, Rage's technical director, said he was a "bit surprised at the intensity of the reaction" to the low number of video options. Ehm, what? Έχει μείνει σε εποχές Doom 1 όπου ένα F5 (high/low detail) ήταν αρκετο;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα