Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Αν οχι τοτε δεν θα το αγορασω και θα γινει χαμος στο twitter του :devil: Μην ξεχάσεις να ζητήσεις refund.
OROKUSAKI Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Μην ξεχάσεις να ζητήσεις refund. καλα αυτο ενοειται. Απο οτι φαινεται ομως δεν ειναι μονο η εκδοση του pc ποθ εχει προβλημα. και στο 360 αλλα και στο ps3 εχει bugs
Psycho_Warhead Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Που φτάσαν οι Devs.....Να βγάζουν patch και στις κονσόλες, για γέλια το θέμα απλά..
Bigi444444 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Στο φάκελο base δεν υπάρχει το cfg αρχείο.Εκεί δεν έπρεπε να βρίσκεται;
john2gr Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Στο φάκελο base δεν υπάρχει το cfg αρχείο.Εκεί δεν έπρεπε να βρίσκεται; Αν δεν υπάρχει, το δημιουργείς εσύ. In other news... το επερχόμενο patch θα προσθέτει graphics options
Bigi444444 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Ναι, μου κοψε και το έφτιαξα μόνος μου.Τι να πω πάντως...Τραγικά κακοφτιαγμένο παιχνίδι.Πολύ πρόχειρο σε πολλούς τομείς.Δεν αξίζει δυστυχώς.Απορώ πως τόσο μεγάλες εταιρείες κυκλοφορούν τέτοια πράγματα και έχουν απαίτηση να πουλήσουν κιόλας.Αυτό ούτε να το κατεβάσεις δεν κάνει με τέτοιο μέγεθος κιόλας. ΥΓ: νομίζω δικαίως το κράζουν.Δεν είναι από τις περιπτώσεις που υπερβάλλουμε κι εμείς οι ίδιοι.
Heatspreader Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Είχα κουβέντα με έναν φίλο Gamer πριν λίγο και του έλεγα πως πριν μία 5ετία, λιγότερα παιχνίδια είχαν τόσο σοβαρά προβλήματα. Επίσης παλιότερα τα PC Games ξέφευγαν πολύ σε γραφικά από τις κονσόλες. Δεν μπορώ να καταλάβω. Λόγω κρίσης συμβαίνει αυτό, με τους Devs να τα κάνουν στο πόδι ή απλά τότε δεν τα έβλεπα; http://www.youtube.com/watch?v=K8fuqf62-K8
Bigi444444 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Δεν είναι μόνο τα τεχνικά προβλήματα που έχει.Άντε πες αυτά μέσε σε λίγες μέρες τα διορθώνουν με ένα patch.Και πάλι η αίσθηση της προχειροδουλειάς δεν πρόκειται να φύγει.Αν πειράξεις το cfg αρχείο και με τους 11.9 της amd με το profile για το συγκεκριμένο παιχνίδι, πολλά από τα προβλήματα λύνονται και τα γραφικά του βελτιώνονται.Αλλά τι να το κάνεις;Πραγματικά δίνει την αίσθηση παιχνιδιού προηγούμενης γενιάς, ούτε καν 5ετίας που λένε. Και δεν είναι ότι δίνει αυτή την αίσθηση λόγω των άσχημων texture που έχει σε πολλά σημεία. Να πω μερικά παραδείγματα από τη σύντομη ενασχόλησή μου (δε θα αντέξω για πολύ ευτυχώς). Τρελό tearing, σε βαθμό που με ζάλισε και μου προκάλεσε πονοκέφαλο.Δεν το έχω ξανασυναντήσει αυτό το πράγμα.Νομίζω πως είναι καθαρά θέμα της μηχανής γραφικών. Χοντροκομένη παρουσίαση.Σκάνε pop up βοήθειας, cutscenes και διάφορα τέτοια εντελώς ατσούμπαλα και κοφτά.Παρουσίαση και αίσθηση του γούστου υπό του μηδενός... Animation αστείο.Σε καμία περίπτωση δε συμβαδίζει με όσα μας έδειχναν.Πχ χτυπάς τον bandit και μέχρι να ολοκληρωθεί το animation που παραπατά/του φεύγουν όπλα κλπ, τις πιο πολλές φορές μοιάζει σα να μην τον χτυπούν οι επόμενες σφαίρες που ρίχνεις...!!!Τραγικό λέμε! Α και κάποια άλλα που θυμήθηκα τώρα: αστεία αλληλεπίδραση επίσης με το περιβάλλον(ανύπαρκτη για την ακρίβεια).Δε μπορείς να πηδήξεις ένα κάγκελο ένα κάτι λέμε, εκτός από αυτά που τυχόν είναι στο path που πρέπει αναγκαστικά να ακολουθήσεις.Γενικά μοιάζει σα να σου έχουν φτιάξει ένα μονοπάτι που περπατάς και γύρω γύρω έχουν βάλει στατικές εικόνες για να το δέσουν κάπως. Ρίχνεις σε μικρά αντικείμενα, πχ χαρτόκουτα, τενεκεδάκια κλπ και αυτά παραμένουν στη θέση τους αγέρωχα... Όσο πιο πολύ ασχολείσαι μαζί του τόσο πιο πολύ απογοητεύεσαι.Γεια σου ρε J.C. μορφή με τις φαμφάρες σου. Αν προπαραγγείλω παιχνίδι εγώ άλλη φορά να με λένε βούδα ...
Psycho_Warhead Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Είχα κουβέντα με έναν φίλο Gamer πριν λίγο και του έλεγα πως πριν μία 5ετία, λιγότερα παιχνίδια είχαν τόσο σοβαρά προβλήματα. Επίσης παλιότερα τα PC Games ξέφευγαν πολύ σε γραφικά από τις κονσόλες. Δεν μπορώ να καταλάβω. Λόγω κρίσης συμβαίνει αυτό, με τους Devs να τα κάνουν στο πόδι ή απλά τότε δεν τα έβλεπα; http://www.youtube.com/watch?v=K8fuqf62-K8 Απλά δεν τους ενδιαφέρει το PC πια. Αν και η EPIC είπε : ''Η μόδα είναι όλοι να πηγαίνουν στις κονσόλες, εμείς θα ''γυρίσουμε'' στο PC'' Τώρα αυτό μένει να το δούμε στην πράξη.
kostacurtas Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Rage Auto-Balancer causing PC problems A Rage game patch may do as much to improve PC game performance as updated graphics drivers, according to GeForce maker Nvidia. The crux of the issue is Rage lacking in-game configuration options, with engine id Tech 5 dynamically adjusting detail level, via an Auto-Balancer, as it tries to balance performance and looks. The problem is that Rage doesn't often opt for the highest detail textures, even when using them wouldn't impact the 60 frames-per-second the game runs at. "We must make clear that id Software has not in any way hobbled the PC version of the game, or held back high quality textures," wrote Andrew Burnes, Nvidia's games and technology editor. "Rather, the underlying technology requires refinement to make better use of the 12GB of high quality textures already available, as we conclude later." "Based on our observations there does appear to be an error or two with the Auto-Balancer," wrote Burnes. "The on-screen frame rate display never moved below Rage's 60 frames-per-second cap with 8k textures enabled, so why does the Auto-Balancer need to utilise lower-resolution assets? Perhaps it's overly-conservative to ensure that the frame rate never fluctuates?"
Bigi444444 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Γιατί για κονσόλα αυτό θεωρείται παιχνίδι της προκοπής;Μην τρελαθούμε κιόλας.
Heatspreader Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Μα και οι κονσόλες έχουν προβλήματα ρε παιδιά. Δεν θυμάμαι ποτέ να είχα Frame Drops σε καμία μου κονσόλα! Υποτίθεται ότι η κονσόλα υπάρχει για να παίζει άπταιστα τα παιχνίδια με πολύ εύκολο τρόπο, θυσιάζοντας λίγο την ποιότητα εικόνας.
Psycho_Warhead Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Μα και οι κονσόλες έχουν προβλήματα ρε παιδιά. Δεν θυμάμαι ποτέ να είχα Frame Drops σε καμία μου κονσόλα! Υποτίθεται ότι η κονσόλα υπάρχει για να παίζει άπταιστα τα παιχνίδια με πολύ εύκολο τρόπο, θυσιάζοντας λίγο την ποιότητα εικόνας. Και οι κονσόλες έχουν πτώσεις σε πολλά παιχνίδια..
Bigi444444 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Βρε συ Psycho, εντάξει είναι βασικά τα τεχνικά του προβλήματα, αλλά δεν είναι μόνο αυτά.Να στο πω απλά.Με τα τεχνικά προβλήματα η πρώτη εντύπωση που μου δίνει είναι ενός παιχνιδιού επιπέδου 4 άντε 5/10.Χωρίς αυτά το 6 δεν το ξεπερνά για εμένα.Και πάλι χάλι είναι. Η έλλειψη αλληλεπίδρασης πχ είναι έλλειψη όπως και να τη δεις.Είτε σε κονσόλα είτε σε pc...
Psycho_Warhead Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Τόσα ''Delay'' για να πάρει 5, βαριά 6/10? Καλά τα πήγε..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα