activex Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Όταν λέμε γενικά "τεχνικά προβλήματα" εννοούμε ότι είναι τόσα πολλά που δεν αριθμούνται - περιγράφονται ιδικά ;
john2gr Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Από το Guru3D: vt_pageimagesizeuniquediffuseonly2 8192vt_pageimagesizeuniquediffuseonly 8192 vt_pageimagesizeunique 8192 vt_pageimagesizevmtr 8192 vt_maxaniso 4 vt_restart image_anisotropy 4
nodas_21greek Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 John από ότι βλέπω αφαιρεί μια σχετική θολούρα που υπάρχει, σωστά; Άντε να βγάλουν κάνα patch διορθώσουν μαζικά μερικά σφάλματα και μετά να περιμένουμε κάνα mod για καλύτερα γραφικά.
@kyros Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 ελεος με τη γκρινια..ολοι οι hardκοραδες gamers εδω εχουν μαζευτει για amd http://support.amd.com/us/kbarticles/Pages/GPU121AMDCatRagePerfDriver.aspx
nodas_21greek Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Φίλε @kyre όταν μιλάμε για τόσο μεγάλα ονόματα και 4 χρόνια δημιουργίας, καταλαβαίνεις ότι μόνοι τους δημιούργησαν τόσο μεγάλες (υπερβολικές; ) προσδοκίες. Και προσωπικά πάντα πιστευώ ότι είναι απόλυτα δικαιολογημένο να θέλει ένας χρήστης Η/Υ που έχει δώσει κοντά στα 1000€ ΦΕΤΟΣ να μπορεί να έχει καλύτερο αποτέλεσμα οπτικά από κάποιον που έδωσε 2-3 χρόνια πίσω 200-300€. Φιλικά πάντα
@kyros Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 δηλαδη μας αρεσαν τα γραφικα του deus ex κ εδω ειναι μαπα? πολυ καλα γραφικα εχει το game καλυτερα κ απο bordelands k falout τεσπα περι ορεξεως.. στο θεμα μας τωρα πριν περασω τον driver ειχα 19 -25 fps κ αμετρητα θεματα στα γραφικα τωρα εχω ακατεβατα 60 (5850)κ τρεχει νερακι. σουπερ ειναι το παιχνιδι αν εχει κ multy σωστο(οχι coop κ μλκιες) αγορα σιγουρη!
Stavrakas13 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Το παιχνιδι μαλλον ονομα και πραμα μας βγηκε
gavros10 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 δηλαδη μας αρεσαν τα γραφικα του deus ex κ εδω ειναι μαπα? πολυ καλα γραφικα εχει το game καλυτερα κ απο bordelands k falout τεσπα περι ορεξεως.. στο θεμα μας τωρα πριν περασω τον driver ειχα 19 -25 fps κ αμετρητα θεματα στα γραφικα τωρα εχω ακατεβατα 60 (5850)κ τρεχει νερακι. σουπερ ειναι το παιχνιδι αν εχει κ multy σωστο(οχι coop κ μλκιες) αγορα σιγουρη! εχει Multi αλλα ειναι απαισιο. εχει μονο 3 modes στα οποια οδηγας bug(g)y team deathmatch με buggy, τι ωραιο....
nemesiskp Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 στο θεμα μας τωρα πριν περασω τον driver ειχα 19 -25 fps κ αμετρητα θεματα στα γραφικα τωρα εχω ακατεβατα 60 (5850)κ τρεχει νερακι. Κανουν και για 32 και για 64 bit;
nodas_21greek Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 πολυ καλα γραφικα εχει το game καλυτερα κ απο bordelands k falout τεσπα περι ορεξεως.. Βέβαια έχει κάποια χρόνια διαφορά από αυτά... Τέσπα το θέμα όπως προείπα είναι ότι περισσότερο μόνοι τους δημιούργησαν τις τόσες προσδοκίες και τον τόσο θόρυβο σήμερα. Στο θέμα των γραφικών θα συμφωνήσω μαζί σου. Δεν είναι το Α και το Ω, άλλωστε ακόμα και σήμερα μπορώ άνετα να παίξω το undying ένα από τα καλύτερα FPS της τελευταίας 10ετίας!!! (Λες να είναι και πιο παλιό; ) Κι όντως επειδή δεν το έχω πει κι εγώ ως τώρα το Φιξ της Ατι διορθώνει τα προβλήματα. Άντε να έρθει να δούμε πώς θα δείξει στην 6950!!! Από στόρι @κυρε πώς τα πάει; Γιατί αλλού το αποθεώνουν κι αλλού το καρατομούν Κανουν και για 32 και για 64 bit; Αυτό δεν το ξέρω με σιγουριά, αυτό που είναι γνωστό είναι ότι είναι για τις σειρές 5000 και 6000 και για windows 7
DJ_Duker Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Έβαλα του θείου και για κάποιο λόγο κάθε 3 βήματα κάνει κολλήματα. Έχω fraps ανοιχτό και έχω 40-50 frames αλλά κάθε 3 βήματα κολλάει και διαβάζει τον σκληρό. τόσο lagging δεν είχα δει ούτε στο pripyat με texture mod πάνω. + του όποτε γυρνάω απότομα το mouse κάνει μισό δευτερο να φορτωσει πλήρως τα textures και σε εκείνο το χρόνο φαίνεται τρελή θολούρα...
panther_512 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Πρέπει να αλλάξεις τους drivers σου. Τώρα για το παιχνίδι το ίδιο, η γενική εικόνα είναι για ένα fps μάλλον αδιάφορο, αν εξαιρέσουμε τη καινούργια engine της ID. Πολύ μελανό σημείο η έλλειψη custom graphic options, που δείχνει ότι το παιχνίδι δεν φτιάχτηκε με σεβασμό απέναντι στους PC gamers. Ακριβώς για αυτό το λόγο, το παιχνίδι δεν θα το τιμήσω με αγορά, αλλά ούτε και πειρατικό. Ίσως να το δούμε αργότερα, όταν θα βγεί σε κάποια προσφορά...
DJ_Duker Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Με HD6950 είμαι και τους 11.9. Βγήκαν καινούριοι για το παιχνίδι;
outlaw star Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Με HD6950 είμαι και τους 11.9. Βγήκαν καινούριοι για το παιχνίδι; κοίτα μια σελίδα πίσω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα