pastitsada Δημοσ. 4 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2007 xpapia έχεις εν μέρει δίκιο αλλά ο περιορισμένος χρόνος μου δεν μου επιτρέπει την κατασκευή μιας ολοκληρωμενης και πολυ καλης έρευνας.
pastitsada Δημοσ. 4 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2007 japan ευχαριστω.εχεις δικιο και η πλακα ειναι οτι πολλοι ακομη χρησιμοποιουν τον τροπο που αναφερεις
Chinaski Δημοσ. 4 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2007 Ισως θα επρεπε να βαλεις και ερωτημα για εισοδημα στα demographics. Αν το αναφερει sto limitations οτι to ερωτηματολογιο διανεμειθει μεσω internet σε τεχνολογικα φορα, ωποτε το πιθανοτερο ειναι οτι οι συμμετεχοντες ειναι ανω του μετριου computer literate εξεικοιωμενοι στο διαδικτυο μπλα μπλα μπλα δεν θα εχει προβλημα. Μπορουσες να το αντισταθμησεις αυτο εφωσον εβαζες καποια ερωτηματα για broadband-narrowband,χρονο χρησης διαδικτυου, γιατι χρεισημοποιουμε το διαδικτυο etc. Αλλα εφωσον το βαλεις στο limitation δεν προκειται να σου κοψουν βαθμους. Ταπεινη μου αποψη. Αντε καλη τυχη και με το πτυχιο στο χερι.
xpapias Δημοσ. 4 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2007 Κάνε ένα κόπο και βάλε το και στο myphone.gr αν δεν το έχεις βάλει ήδη. Θα μαζέψεις και από εκεί κόσμο...
katerina174 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2007 +1 και απο μενα καλη επιτυχια!! αντε και στις δικες μασ διπλωματικες...
Dark_son20 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2007 To απάντησα κι εγώ. Μακάρι όλοι όσοι κάναν μια έρευνα για την πτυχιακή τους να το κάναν έτσι. Έχω βαρεθεί τα word documents που πρέπει να τα συμπληρώσεις και να τα στείλεις με mail. +1 και από μένα αυτά που είναι σε word δεν κάνω καν τον κόπο να τα κάνω βαριέμαι
bchris Δημοσ. 5 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2007 ΟΚ κι εδω. Οταν με το καλο τελειωσεις, περιμενουμε κερασμα ετσι?
pastitsada Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 ειλικρινά ευχαριστώ όλους όσους απάντησαν.και μην ανησυχείτε όποιος έρθει κατά κέρκυρα μεριά ας στείλει ένα μέιλ στο [email protected] και θα χει και κέρασμα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.