pastitsada Δημοσ. 4 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2007 είμαι φοιτητής σε ένα αγγλικό πανεπιστήμιο και έχω μια έρευνα προς άμεση εκπόνηση καθώς η πτυχιακή είναι παραδοτέα 7 σεπτεμβρίου. όποιος μπορεί και θέλει παρακαλώ θερμα να αφιερώσει δέκα λεπτά από τον χρόνο του για την συμπλήρωση της θα σας είμαι ευγνώμων. https://www.surveymonkey.com/s.aspx?sm=6hEymUUwD8qHKmfxy6PVeA_3d_3d
poscaman Δημοσ. 4 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2007 καλη σου επιτυχια.απαντησα... edit:κι ο ξαδερφος μου...
desolatorXT Δημοσ. 4 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2007 απάντησα κ εγώ Αν και πιστεύω πως θα έπρεπε να κάνεις τις ερωτήσεις πιο "ευανάγνωστες", είναι αρκετά μεγάλες και ίσως κουράσουν μερικούς...
pastitsada Δημοσ. 4 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2007 παιδιά ειλικρινά ευχαριστώ με σώζεται.χιλια ευχαριστω σε ολους σας
Japan Δημοσ. 4 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2007 To απάντησα κι εγώ. Μακάρι όλοι όσοι κάναν μια έρευνα για την πτυχιακή τους να το κάναν έτσι. Έχω βαρεθεί τα word documents που πρέπει να τα συμπληρώσεις και να τα στείλεις με mail.
xpapias Δημοσ. 4 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2007 Μήπως όμως δεν ειναι αντιπροσωπευτικό το δείγμα σου, έτσι; Απευθύνεσαι σε άτομα που μπαίνουν σε ένα τεχνολογικό forum, είναι λογικό πχ να είναι πιο ανοιχτοι σε θέματα e-shopping
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.