Προς το περιεχόμενο

trimmerακια στο Μενίδι ?

Vatos_locos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ρε παιδιά ξέρει κανένας κανένα μαγαζί στο μενίδι να βρω τριμεακια και γενικά τέτοια ηλεκτρονικά γιατί εγώ 2 ήξερα τον φανό και ένα στην Η.ιωνία που εμενα τώρα εδώ στο ολυμπιακό χωριο δεν ξέρω τι παίζεται αν κάποιος ξέρει οδό η τηλέφωνο η οτιδήποτε θα ήμουν πολύ υπόχρεος :)

Ps σε τυχόν απαντήσεις θα απαντήσω από τρίτη γιατί θα λείπω σαββατοκύριακο :)

Δημοσ.

ρε συ κάγκουρα :P δεν ξέρεις τι είναι τα τριμερ με στέλνεις και στο αιγάλεω ? ρυθμιζόμενες αντιστάσεις ακριβειας είναι με πολλές στροφές όχι σαν τα ποτενσιόμετρα

ok τώρα είδα για το κατάστημα στο μενίδι

Δημοσ.
ρε συ κάγκουρα :P δεν ξέρεις τι είναι τα τριμερ με στέλνεις και στο αιγάλεω ? ρυθμιζόμενες αντιστάσεις ακριβειας είναι με πολλές στροφές όχι σαν τα ποτενσιόμετρα

ok τώρα είδα για το κατάστημα στο μενίδι

δεν έχει μόνο Αιγάλεω, δες από κάτω, έχει και Νίκαια αλλά και Μενίδι :wink:

Κάνα link για τα τριμεράκια?

σορρυ άργησε να πάρει το edit σου αν και το πήρε στο quote μου lol

Δημοσ.

ok πάντως άαμα δεν έχει υπάρχει και ένα άλλο μαγαζί στο Κάραβο που θα έχει 100%...έχει και διεύθυνση στο Internet αλλά δεν την θυμάμαι (κάπως Ισίδωρος).

I will post it as soon as possible ;)

Δημοσ.

kagkouros gia na min kourazese kai adika...den nomizo se magazi ipologiston na vrei afto pou psaxnei o Vatos....

vatos den kateveneis katholou athina na kaneis ta psonia sou? giati oses voltes exw kanei ekei trigiro den exei parei to mati mou tpt....

ektos kai an vreis kanana ilektronikadiko pou ftiaxnei tileoraseis (pali xlomo to kovo) kai sou poulisei..

Δημοσ.

Ο Κατουμάς έχει σίγουρα. Τώρα δεν ξέρω που είναι το κοντινότερο σε 'σενα υποκαταστημα. Μπες στη σελίδα του και δες.

Δημοσ.

κάπως έτσι θα γίνει η δουλειά θα κατεβω αύριο Η.ιωνία για κάτι ψώνια και θα περάσω από ένα γνωστό μαγαζάκι εκεί στην άγκυρας ( οδός ) οποιος την γνωρίζει να δω θα πούμε τα αποτελέσματα μενίδι δεν έψαξα καθόλου γιατί έλειπα το τριήμερο για χαλάρωση :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...