titikos46 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2007 ωραιο φαινεται,αλλα μηπως πεφτει λιγο εξω απο αυτα που ζηταω?και κατι αλλο...οταν λεει δυνατοτητα 6 ακουστικών,εννοει οτι μπορω να αγορασω κ αλλα τετοια ξεχωριστα και να τα χρησιμοποιησω σε διαφορα δωματια χωρις να κανω συνδεση με τηλ.γραμμη(για τα επιπλεον)? Ενοει οτι λειτουργουν μεταξυ τους και εχουν και το πληκτρο INT για να μεταβιβαζετε η κληση απο το ενα στο αλλο.Το ενα συνδεετε με την γραμμη και δινει ασυρματα την γραμμη στα αλλα και ολα την ιδια γραμμη ,αλλα δυστυχως εχουν συνακροαση.Και προσοχη να εχει στην βαση πληκτρο κλησης ανευρεσης ακουστικου, μην το ψαχνετε κατω απο τα μαξιλαρια του καναπε.
mithrid Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2007 ερωτηση...τι φιλτρο να παρω να τηλεφωνο?εχω adsl συνδεση κ μου ειπαν οτι αν βαλω φιλτρο θα ακουγεται πιο δυνατα.ισχυει?
Γιάννης Platano Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2007 ερωτηση...τι φιλτρο να παρω να τηλεφωνο?εχω adsl συνδεση κ μου ειπαν οτι αν βαλω φιλτρο θα ακουγεται πιο δυνατα.ισχυει? Αν εχεις adsl σε pstn ειναι απαραιτητο το φιλτρο γενικα για τηλεφωνα χωρις να σημαινει οτι θα ακουγεται πιο δυνατα οτι τηλεφωνο και να εχεις. Αν εχεις adsl σε isdn δεν χρειαζεται φιλτρο.
roula Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2007 panasonic ! 30 - 40 euroudakia, fwtizomena pliktra, anapantites kliseis me imerominia + wra, til. katalogos mexri kai 50 ari8mous, dunatotita entasis ixou akoustikou, wraia kai duanata koudounismata kai dunatotita apostolis kai lipsis sms. den kanw diafimisi apla to pira egw prin 10 meres!einai o,ti kalitero 8a mporousa na agorasw se autin tin timi!!! kai san gunaika pou koitaw kai tin emfanisi einai polu komso !!!!
mithrid Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2007 ομορφα μου παιδια πηγα κ πηρα το siemens gigaset as150 με 18ε και επειδη δεν ηθελα ν το αφησα μονο του,πηρα αλλο ενα να του κανει παρεα!συνολο 36ε και ασυρματα τηλ.σε 2δωματια κ ενδοεπικοινωνια κ ωραια κουδουνισματα κ ευκολοχρηστο κ δυνατο σημα κ...απολυτα ικανοποιημενος!να ναι καλα οι προσφορες στο media markt...μου βγηκαν σε κερδος telika!ευχαριστω ολους για την συγκαταθεση γνωμης.παντως αν δεν εβρισκα καλη προσφορα θ επαιρνα panasonic.
polisv Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2007 ομορφα μου παιδια πηγα κ πηρα το siemens gigaset as150 με 18ε και επειδη δεν ηθελα ν το αφησα μονο του,πηρα αλλο ενα να του κανει παρεα!συνολο 36ε και ασυρματα τηλ.σε 2δωματια κ ενδοεπικοινωνια κ ωραια κουδουνισματα κ ευκολοχρηστο κ δυνατο σημα κ...απολυτα ικανοποιημενος!να ναι καλα οι προσφορες στο media markt...μου βγηκαν σε κερδος telika!ευχαριστω ολους για την συγκαταθεση γνωμης.παντως αν δεν εβρισκα καλη προσφορα θ επαιρνα panasonic. Τα PANASONIC είναι εξαιρετικά. Εγώ βέβαια έχω κολλήσει με ένα SIEMENS Gigaset S100 με ανοιχτή ακρόαση και όλα τα καλούδια που ζητούσες το οποίο είναι ΑΠΑΙΧΤΟ. Το χρησιμοποιώ 3-4 χρόνια και είναι σκυλί με αμέτρητες ώρες τηλεφωνημάτων και μπαταρία φοβερής απόδοσης. Τώρα το έχω ''κολλήσει'' σαν δεύτερο τηλ πάνω σε βάση ενος ALCATEL δουλευέι μέσω VOIP I-CALL από τον κάτω όροφο και δεν ''παίζεται'' απλά.Το καλύτερο ασύρματο που είχα ποτέ. Υπ'όψιν ότι έχω 3 SIEMENS Gigaset Α140 σε διαφορετικούς ορόφους τα οποία παίζουν και αυτά με VOIP I-CALL και ενδοεπικοινωνία καλά 1 Α 150 στον ΟΤΕ ''δεν ξετρελάθηκα'' 3 MICROCOM DC4400 εξαιρετικά μ'ονο που έχουν αγγλικό μενού και ένα SIEMENS Ε450 SIM το οποίο το ''ψάχνω'' ακόμη. Εάν κάποιος πουλάει SIEMENS Gigaset S100 ας στείλει πμ. Ευχαριστώ
ringboy Δημοσ. 14 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2008 και ένα SIEMENS Ε450 SIM το οποίο το ''ψάχνω'' ακόμη. Καθολου μα καθολου δεν μου αρεσε αυτο το τηλεφωνο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.