katrisk Δημοσ. 3 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2007 Ψάχνω ένα ασύρματο τηλέφωνο το οποίο στης αναπάντητες κλήσεις να μου δείχνει ημερομηνία και ώρα που έγινε η κάθε αναπάντητη κλήση. Έχω βάλει στο μάτι αυτό http://www.megamarket.gr/siemensgigasets450sim-p-46087.html αλλά δεν ξέρω αν κάνει αυτό που θέλω ?? Αν γνωρίζει κάποιος κάτι ας με βοηθήσει!!! Ευχαριστώ !
alt10 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2007 κοιτα λογικα πρεπει να δειχνει αλλα με siemens μην περιμενεις επαγκελματικο ηχο αμα θες κατι καλο που να κρατησει παρε panasonic ειναι αριστα και εχουν και αυτο που θες !!!
the_pianist Δημοσ. 5 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2007 http://shc-download.siemens.com/repository/518/51818/A31008-L074-B002-2-TA19_15-07-2004_body_nur_el.pdf Αν το αντέχει η τσέπη σου...Κορυφαίο μοντέλο, δεν έχει βγάλει άλλο ακόμα για να το αντικαταστήσει εδώ και 2 χρόνια τώρα. Λίγο ακριβό αλλά κορυφή. Πρέπει να έχει γύρω στα 180 euro. Pdf αρχείο της Siemens είναι το link, ασε το λίγο να φορτώσει.
makisathanos Δημοσ. 5 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2007 Έχω 2 panasonic ασύρματα (και μάλιστα τα φτηνά) το ένα δεν κυκλοφορεί πια μια και έχει κλείσει 8-ετία και 1 σταθερό με τέλειο ήχο.
Γιάννης Platano Δημοσ. 5 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2007 Panasonic στα ασυρματα σημαινει αξιοπιστια και εγγυηση.Εχω 2 σπιτι (isdn γραμμη) και ειναι αψογα.Το ενα μαλιστα το πιο παλιο εχει και φωνητικη αναγνωση του ονοματος του καλουντος για 10 μνημες και ειναι πολυ εξυπηρετικο.Κριμα που δεν κυκλοφορει πια και δεν ξερω να υπαρχει νεο με τετοια δυνατοτητα!!
Greek Δημοσ. 5 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2007 Οντως και εγω θα ελεγα panasonic. Πηρα προχτες αυτο το μοντελο http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=10&category=69976799&product=890383 Το οποιο εχει αυτο που ζητας (ημερομινια/ωρα οπως και οταν βλεπεις τον αριθμο που σε εκανε αναπαντη μπαινει και ενα συμβολακη οτι το εχεις δει) και ψηφιακο τηλεφωνητη και με φοτιζομενα πληκτρα/οθονη Επισης το προηγουμενο ασυρματο που ειχα παρει πριν καμια 5ετια ειτανε panasonic και κανει μια χαρα ακομα την δουλεια του, ουτε προβλημα με μπαταρια εβγαλε ουτε τιποτα...
mithrid Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2007 παιδια θελω να βαλω ασυρματο τηλ.στο σπιτι.τι πρεπει να προσεξω στην επιλογη του? προσωπικα με ενδιαφερει πολυ να ακουγεται καθαρα η ομιλια,η δυνατοτητα αυξησης της εντασης ακουστικου και να ειναι duo(για 2δωματια).δεν εχω παραπανω απιτησεις.βρηκα το siemens duo as150(μου ειπαν οτι ειναι πολυ καλο) και το philips cd140 στην ιδια τιμη πανω κατω(γυρω στα 50ε).τι προτεινετε?μηπως γνωριζετε κανενα φτηνο μαγαζι?
adi32 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2007 http://www.eml.gr/default.asp?pid=17&itm=6277&ct=229&la=1 διαθέτει Ελληνικό μενού, μεγάλη φωτειζόμενη, έγχρωμη οθόνη και πληκτρολόγιο Έχει δυνατότητα 6 ακουστικών, αυτόματη επιλογή οικονομικότερου παροχέα (ARS), αφύπνιση, ανοιχτή συνομιλία και 2 χρόνια εγγύηση και 200 μνημες
mithrid Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2007 ωραιο φαινεται,αλλα μηπως πεφτει λιγο εξω απο αυτα που ζηταω?και κατι αλλο...οταν λεει δυνατοτητα 6 ακουστικών,εννοει οτι μπορω να αγορασω κ αλλα τετοια ξεχωριστα και να τα χρησιμοποιησω σε διαφορα δωματια χωρις να κανω συνδεση με τηλ.γραμμη(για τα επιπλεον)?
adi32 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2007 ναι μπορεις να παρεις αλλα δεν ξερω αν συμφερει καλυτερα ισως να παρεις καποιο που δινει 2 εξαρχης
Γιάννης Platano Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2007 ναι μπορεις να παρεις αλλα δεν ξερω αν συμφερει καλυτερα ισως να παρεις καποιο που δινει 2 εξαρχης 'Η να παρεις δυο ασυρματα και να τα βαλεις στην ιδια γραμμη οπως εχω κανει εγω.
mithrid Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2007 το Siemens Gigaset AS150 που μπορει να παρει μεχρι 4(αυτο δεν εννοει οταν γραφει 'Δυνατότητα καταχώρησης 4 ακουστικών στη βάση'?) το βρηκα 20ε,ενω το duoas150 εχει 49ε.υποθετω με συμφερει να παρω 2 απλα.σωστα?και κατι αλλο..δεν πιστευω να επηρεαζεται η adsl γραμμη μου με τη χρηση ασυρματων τηλ....σωστα?
Γιάννης Platano Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2007 το Siemens Gigaset AS150 που μπορει να παρει μεχρι 4(αυτο δεν εννοει οταν γραφει 'Δυνατότητα καταχώρησης 4 ακουστικών στη βάση'?) το βρηκα 20ε,ενω το duoas150 εχει 49ε.υποθετω με συμφερει να παρω 2 απλα.σωστα?και κατι αλλο..δεν πιστευω να επηρεαζεται η adsl γραμμη μου με τη χρηση ασυρματων τηλ....σωστα? Καλυτερα να παρεις δυο και κατα την γνωμη μου panasonic. Με dsl κανενα προβλημα.Εγω εχω τρια ασυρματα πανω σε dsl χωρις προβλημα. Τα δυο ειναι στην ιδια γραμμη και το αλλο στην αλλη.
mithrid Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2007 εχεις να μου προτεινεις panasonic στα ιδια λεφτα πανω κατω?
Γιάννης Platano Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2007 εχεις να μου προτεινεις panasonic στα ιδια λεφτα πανω κατω? Αυτο που σου προτεινει ο adi32 στην πρωτη σελιδα ειναι μια χαρα.Δεν νομιζω οτι ειναι ακριβο στα 50 ευρω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.