@topos Δημοσ. 5 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2007 και εμένα μου είχε καεί noname τροφοδοτικό και έσκασε αλλά δεν πήρε τπτ άλλο σβάρνα ... Μαλιστα.... Απο εκει απορεει η σιγουρια σου... Οπως ειπα και πριν...Να σκεφτομαστε λιγο περισσοτερο τις απαντησεις που δινουμε...
Kagkouros Δημοσ. 5 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2007 Μαλιστα....Απο εκει απορεει η σιγουρια σου... Οπως ειπα και πριν...Να σκεφτομαστε λιγο περισσοτερο τις απαντησεις που δινουμε... κοίτα...συνήθως άμα σου καεί το τροφοδοτικό η ζημιά σταματάει εκεί, όλες οι περιπτώσεις που έχω δει μόνο το τροφοδοτικό έχει χαλάσει. και προς θεού δεν είναι λογικό κάποιος να εμπιστεύεται με κλειστά μάτια τον κάθε κάγκουρα :D:D και δεν εννοώ εμένα ...
Delirium Δημοσ. 5 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2007 κοίτα...συνήθως άμα σου καεί το τροφοδοτικό η ζημιά σταματάει εκεί, όλες οι περιπτώσεις που έχω δει μόνο το τροφοδοτικό έχει χαλάσει. Antilamvanesai pos -ektos apo kagkouras!- eisai kai k*lofardos?? :twisted:
george_o/c Δημοσ. 5 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2007 κοίτα...συνήθως άμα σου καεί το τροφοδοτικό η ζημιά σταματάει εκεί, όλες οι περιπτώσεις που έχω δει μόνο το τροφοδοτικό έχει χαλάσει. και προς θεού δεν είναι λογικό κάποιος να εμπιστεύεται με κλειστά μάτια τον κάθε κάγκουρα :D:D και δεν εννοώ εμένα ... Έπρεπε να δεις τί ωραία που ήταν, όταν έσκασε το 430άρι TR2 στο PC του αδερφού μου ... Όπως το λέει και ο Delirium, η κ***φαρδία σου δεν έχει τελειωμό ... Μ' αρέσει που λες : κοίτα...συνήθως άμα σου καεί το τροφοδοτικό η ζημιά σταματάει εκεί, όλες οι περιπτώσεις που έχω δει μόνο το τροφοδοτικό έχει χαλάσει. Σοβαρολογείς ? ...
Kagkouros Δημοσ. 5 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2007 ναι Γιώργο σοβαρολογώ, βέβαια αν το τροφοδοτικό είναι προβληματικό (όπως μάλλον του αδερφού σου) τότε αλλάζουν τα πράγματα...
george_o/c Δημοσ. 5 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2007 ναι Γιώργο σοβαρολογώ, βέβαια αν το τροφοδοτικό είναι προβληματικό (όπως μάλλον του αδερφού σου) τότε αλλάζουν τα πράγματα... Θα προτιμούσα να έλεγες : "Όπως μάλλον ΟΛΑ τα TR2" ... Να φανταστείς το δικό μου, βγήκε καλύτερο από το TR2 ... God deamn you Tt ! ()
@topos Δημοσ. 5 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2007 ναι Γιώργο σοβαρολογώ, βέβαια αν το τροφοδοτικό είναι προβληματικό (όπως μάλλον του αδερφού σου) τότε αλλάζουν τα πράγματα... Τρια ατομα σου λενε το ιδιο πραγμα και εσυ παρολαυτα επιμενεις... Καλως...Για ορισε μου τι εννοεις με το "προβληματικο τροφοδοτικο"?
george_o/c Δημοσ. 5 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2007 ___Μήπως εννοεί καμένους πυκνωτές από το εργοστάσιο ? :lol: ___ xaxaxaxaxaxaxaxa ε ρε γέλια που κάνω πάλι !
Kagkouros Δημοσ. 5 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2007 Ρε παιδιά σοβαρολογείται τώρα??? Όπως μπορεί να πάρεις μια μνήμη που δεν δουλεύει "προβληματική" έτσι μπορεί να τύχει και με το τροφοδοτικό (ή από την αρχή ή μετά από κάποιες ώρες λειτουργίας)....λοοολ Και κάτι άλλο είναι ότι δεν γνώριζα ότι το TR2 όπως το αναφέρεις Γιώργο "Όπως μάλλον ΟΛΑ τα TR2" δεν είναι καλά...
Vagos_46 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2007 Ερώτηση πρός παθόντες: ενα tr2 470w που εδώ και ένα χρόνο δουλεύει μια χαρά,υπάρχει περίπτωση να επιχηρήσει εγκληματική απόπειρα προς το υπόλοιπο hardware ή ακόμη και στον ανυποψίαστο ιδιοκτήτη του?
george_o/c Δημοσ. 5 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2007 Yeap! Therefore, keep your eyes on it ! :wink:
@topos Δημοσ. 5 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2007 Ρε παιδιά σοβαρολογείται τώρα???Όπως μπορεί να πάρεις μια μνήμη που δεν δουλεύει "προβληματική" έτσι μπορεί να τύχει και με το τροφοδοτικό Υπαρχει μια ειδοποιος διαφορα... Οι μνημες συνηθως δεν σκανε, σε αντιθεση με τα τροφοδοτικα... (ή από την αρχή ή μετά από κάποιες ώρες λειτουργίας).... Η εαν το παραφορτωσεις... Πραγμα βεβαιο οταν προτεινεις x1950pro σε q-tec 400αρη...
jullaras Δημοσ. 6 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2007 τελικά αποφάσισα να βάλω +1 gb(2x512) http://www.eshop.gr/show_per.phtml?id=PER.554826 τροφοδωτικό : http://www.eshop.gr/show_per.phtml?id=PER.700142 και κάρτα γραφικών :http://www.eshop.gr/show_per.phtml?id=PER.513262 πως σας φαίνεται η αναβάθμιση ps1 Ενας φίλος λέει ότι αμά βάλω +1 gb ram στην υπάρχουσα μνήμη θα πηγαίνει χειρότερα σε επίδοσεις από το 1 gb ram,λέει αλήθεια ?
george_o/c Δημοσ. 6 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2007 Το PSU δεν φαίνεται. Η κάρτα επειδή είναι με παθητική ψύξη (όπως και η παλιά μου 9200SE) θα ανεβάζει τρελές θερμοκρασίες (χωρίς να έχεις βέβαια πρόβλημα στην λειτουργία της), ακούμπα το side panel και θα δείς :wink: Βάλε της κανένα 40άρι fan όπως π.χ. (μισό να ανεβάσω photo, άντε να βρίσκω την ψηφιακή :grin:) Έλα, κανένα τέτοιο fan, βάλε της πάνω :wink: Όταν δεις τη διαφορά στις θερμοκρασίες, θα είσαι κάπως έτσι http://img115.imageshack.us/my.php?image=p8060015gg5.jpg
Delirium Δημοσ. 6 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2007 Den katalavaino... tha valeis se afti ti mitriki DDR1 me 70 euro? Kai giati diladi den rixneis 2 GB DDR2, me ta idia xrimata?? :roll:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.