Προς το περιεχόμενο

καρτά γραφικών,μνήμες,τροφοδωτικά

jullaras

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
και εμένα μου είχε καεί noname τροφοδοτικό και έσκασε αλλά δεν πήρε τπτ άλλο σβάρνα :D...

Μαλιστα....

Απο εκει απορεει η σιγουρια σου...

Οπως ειπα και πριν...Να σκεφτομαστε λιγο περισσοτερο τις απαντησεις που δινουμε...

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Μαλιστα....

Απο εκει απορεει η σιγουρια σου...

Οπως ειπα και πριν...Να σκεφτομαστε λιγο περισσοτερο τις απαντησεις που δινουμε...

κοίτα...συνήθως άμα σου καεί το τροφοδοτικό η ζημιά σταματάει εκεί, όλες οι περιπτώσεις που έχω δει μόνο το τροφοδοτικό έχει χαλάσει.

και προς θεού δεν είναι λογικό κάποιος να εμπιστεύεται με κλειστά μάτια τον κάθε κάγκουρα :D:D:D και δεν εννοώ εμένα ;)...

Δημοσ.
κοίτα...συνήθως άμα σου καεί το τροφοδοτικό η ζημιά σταματάει εκεί, όλες οι περιπτώσεις που έχω δει μόνο το τροφοδοτικό έχει χαλάσει.

Antilamvanesai pos -ektos apo kagkouras!- eisai kai k*lofardos?? :twisted:

Δημοσ.

και προς θεού δεν είναι λογικό κάποιος να εμπιστεύεται με κλειστά μάτια τον κάθε κάγκουρα :D:D:D και δεν εννοώ εμένα ;)...

Έπρεπε να δεις τί ωραία που ήταν, όταν έσκασε το 430άρι TR2 στο PC του αδερφού μου ... :cry:

Όπως το λέει και ο Delirium, η κ***φαρδία σου δεν έχει τελειωμό ... Μ' αρέσει που λες :

Σοβαρολογείς ? ...

Δημοσ.

ναι Γιώργο σοβαρολογώ, βέβαια αν το τροφοδοτικό είναι προβληματικό (όπως μάλλον του αδερφού σου) τότε αλλάζουν τα πράγματα...

Δημοσ.
ναι Γιώργο σοβαρολογώ, βέβαια αν το τροφοδοτικό είναι προβληματικό (όπως μάλλον του αδερφού σου) τότε αλλάζουν τα πράγματα...

Θα προτιμούσα να έλεγες : "Όπως μάλλον ΟΛΑ τα TR2" ...

Να φανταστείς το δικό μου, βγήκε καλύτερο από το TR2 ... God deamn you Tt ! (:lol:)

Δημοσ.

Τρια ατομα σου λενε το ιδιο πραγμα και εσυ παρολαυτα επιμενεις...

Καλως...Για ορισε μου τι εννοεις με το "προβληματικο τροφοδοτικο"?

Δημοσ.

Ρε παιδιά σοβαρολογείται τώρα???

Όπως μπορεί να πάρεις μια μνήμη που δεν δουλεύει "προβληματική"

έτσι μπορεί να τύχει και με το τροφοδοτικό (ή από την αρχή ή μετά από κάποιες ώρες λειτουργίας)....λοοολ

Και κάτι άλλο είναι ότι δεν γνώριζα ότι το TR2 όπως το αναφέρεις Γιώργο

"Όπως μάλλον ΟΛΑ τα TR2"
δεν είναι καλά...
Δημοσ.

Ερώτηση πρός παθόντες: ενα tr2 470w που εδώ και ένα χρόνο δουλεύει μια χαρά,υπάρχει περίπτωση να επιχηρήσει εγκληματική απόπειρα προς το υπόλοιπο hardware ή ακόμη και στον ανυποψίαστο ιδιοκτήτη του? :-)

Δημοσ.
Ρε παιδιά σοβαρολογείται τώρα???

Όπως μπορεί να πάρεις μια μνήμη που δεν δουλεύει "προβληματική"

έτσι μπορεί να τύχει και με το τροφοδοτικό

Υπαρχει μια ειδοποιος διαφορα...

Οι μνημες συνηθως δεν σκανε, σε αντιθεση με τα τροφοδοτικα...

(ή από την αρχή ή μετά από κάποιες ώρες λειτουργίας)....

Η εαν το παραφορτωσεις...

Πραγμα βεβαιο οταν προτεινεις x1950pro σε q-tec 400αρη...

Δημοσ.

τελικά αποφάσισα

να βάλω +1 gb(2x512) http://www.eshop.gr/show_per.phtml?id=PER.554826

τροφοδωτικό : http://www.eshop.gr/show_per.phtml?id=PER.700142

και κάρτα γραφικών :http://www.eshop.gr/show_per.phtml?id=PER.513262

πως σας φαίνεται η αναβάθμιση

ps1 Ενας φίλος λέει ότι αμά βάλω +1 gb ram στην υπάρχουσα μνήμη θα πηγαίνει χειρότερα σε επίδοσεις από το 1 gb ram,λέει αλήθεια ?

Δημοσ.

Το PSU δεν φαίνεται.

Η κάρτα επειδή είναι με παθητική ψύξη (όπως και η παλιά μου 9200SE) θα ανεβάζει τρελές θερμοκρασίες (χωρίς να έχεις βέβαια πρόβλημα στην λειτουργία της), ακούμπα το side panel και θα δείς :wink:

Βάλε της κανένα 40άρι fan όπως π.χ. (μισό να ανεβάσω photo, άντε να βρίσκω την ψηφιακή :grin:)

Έλα, κανένα τέτοιο fan, βάλε της πάνω :wink: Όταν δεις τη διαφορά στις θερμοκρασίες, θα είσαι κάπως έτσι :shock:

http://img115.imageshack.us/my.php?image=p8060015gg5.jpg

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...