Προς το περιεχόμενο

Βάση για ASUS F3SC

ErnestoGr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά έχω το παραπάνω laptop και θέλω να αγοράσω την http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.912211

Το πρόβλημα είναι ότι το laptop δεν έχει τους ανεμιστήρες από κάτω.

idle έχω 50-55 κ full load 65-70 σε κανονικές θερμοκρασίες δωματίου. Λέτε να δω μεγάλες διαφορές?

Δημοσ.

Άμα δεν έχεις ανεμιστήρες από κάτω δεν θα δεις μεγάλες διαφορές...το πολύ 5 βαθμούς σε full-speed οι ανεμιστήρες. Πίστεψε με...το έχω :(

Δημοσ.

Εξάλλου οι θερμοκρασίες που περιγράφεις είναι απόλυτα φυσιολογικές για καυτό καλοκαίρι. Και εγώ ανεβάζω τις ίδιες ενώ την άνοιξη είχα περίπου 15 βαθμούς λιγότερο λόγω αντίστοιχης διαφοράς στην θερμοκρασία περιβάλλοντος απ' ότι σήμερα. Καλό είνα να αποφεύγεις κατά το δυνατόν το full-load λογω φθοράς των υλικών.

Δημοσ.

καλημερα.την εχω αυτη την βαση....ριχνει την θερμοκρασια κανα 3-5 βαθμους μην περιμενεις περισοτερο....:)

Δημοσ.

Παιδιά ευχαριστώ για την βοήθεια , τελικά λέω να μην την πάρω αφού μου λέτε για τόσο μικρές διαφορές. Εξάλλου έρχεται και χειμώνας :P

Mε διαφορά 3-5 βαθμούς όμως δεν θα έχω μεγαλύτερες φθορές σε βάθος χρόνου ? Με λίγα λόγια τα 40 Ε μπορώ να τα γλίτώσω από το service ?

Δημοσ.

Για παράδειγμα σήμερα όπου η θερμοκρασία είναι λίγο πάνω από 20 η θερμοκρασία του επεξεργαστή είναι γύρω στους 42 για απλή χρήση.

Δημοσ.

ενα απλο κολπο που παντα πιανει ειναι να βαλεις ενα βιβλιο πισω απο τον υπολογιστη απλα να χει λιγη κλιση.

επισης αν εχεις μερακι φτιαχνεις σχετικα ευκολα και μονος σου μια βαση.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...