Προς το περιεχόμενο

Ανεξηγητα shutdown

aposporis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για να μπουμε στο θεμα σιγα σιγα...

Το συστημα αποτελειται απο εναν P4@2,8GHz με μητρικη τρεχα γυρευε της HP (απο ενα desktop pc) με 4χ256 DDR dual channel, 320 GB σκληρο SATA, ATI 9500 και 400 watt τροφοδοτικο.

Τα κομματια τα μαζεψα σιγα σιγα κ εφτιαξα αυτο το συστημα το οποιο ειναι σταθερο. Παιχνιδια δεν παιζω, οποτε δεν μπορω να πω οτι το εχω πιεσει ποτε.

Σημερα εγκατεστησα το Command & Conquer 3 Tiberium Wars και τα shutdown ξεκινησαν.

Εκει που παιζω ξαφνικα κλεινει χωρις καμμια προειδοποιηση. Λες κ το βγαζω απο τη μπριζα.

Θερμοκρασια αν και δεν μπορω να την ελεγξω λογω μητρικης δεν πρεπει να τιθεται θεμα γιατι την ψυκτρα μπορω κ την ακουμπαω χωρις να καιγομαι.

Η καρτα γραφικων τραβαει ανετα, εχω χαμηλα την αναλυση κ τα εφε.

Αλλα παρολα αυτα κλεινει οποτε του κατεβει. Κυριολεκτικα, Μια φορα μαλιστα με το που εκλεισε, πατησα το κουμπι να ξανα ανοιξει κ ξανα εκλεισε πριν μπει το bios.

Λες κ το παιχνιδι το ζοριζει. Αλλα τι??? Και γιατι αυτο το παιχνιδι κ οχι αλλα??? Πχ το Sniper Elite το επαιζα με φουλ αναλυση κ δεν εκλεισε ουτε μια φορα...

(ασχετο αλλα το κορυφαιο ηταν οταν εκτισα ενα κτιριο κ μου λεει η φωνη απο το παιχνιδι "ανεπαρκης ενεργεια" και μου το που εσβησε η βαση μου, εκλεισε κ το pc)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...