Προς το περιεχόμενο

8600GT vs 8500GT

lotr_4_ever

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα.η καρτα γραφικων μου ειναι η XpertVision Geforce 8500GT super 512MB.Και θελω να την αλλαξω με την XpertVision Geforce 8660GT 512MB για να παιζω παιχνιδια με ακομα καλυτερες επιδοσεις.Θα δω ουσιαστικες διαφορες η μονο 2-3 fps?

Δημοσ.

Δεν θα δεις διαφορές...καλύτερα μάζεψε λεφτά και πήγαινε για 8800GTX

EDIT γιατί δεν έβαλες το θέμα στις κάρτες γραφικών και ήχου?

Δημοσ.

δυστυχως φιλε η 8800GTX θελει και δυνατοτερο τροφ. και δε μου περισευουν και πολλα αυτη τη στιγμη.Εχεις καμια αλλη στο νου σου με τιμη γυρω στα 120-150Ε για να δω διαφορες απο αυτη που εχω τωρα?

Δημοσ.

Πιστεύω πως σε αυτή θα δεις διαφορά αλλά καλύτερα να περιμένεις για καμία πτώση τιμών και να δράσεις ανάλογα...δεν το βρίσκω λογικό να πάρεις σβάρνα από την 8500 μέχρι την 8800 :D

Δημοσ.

Eαν θες οικονομικη καρτα για να δεις σεβαστη διαφορα απο την 8500gt κοιτας για 7900gs/1950pro...

Επισης μην υπολογιζεις καθολου τα 512mb μνημης σε 8500/8600.

Υ.Γ Τι τροφοδοτικο εχεις?

Δημοσ.

Συμφωνώ με τον @topos στο #8 :wink:

Εάν θες καλύτερες επιδόσεις από 8500GT δες κάτι σε X1950Pro ή 7900GS (αν πιάνουν τα χέρια σου, και σου αρέσουν τα κλόκια, πάρε την δεύτερη μιας και ανεβαίνει πάρα πολύ ... :wink:)

Πάντως και οι δύο προαναφερθείσες είναι τόσο μπροστά από την 8500GT, που ούτε με κυάλια τις βλέπεις :mrgreen: ...

Δημοσ.

1) Δεν ξέρουμε τη σύνθεση του συστήματος του topic starter ...

2) Γενικότερα δεν νομίζω, κάτοχος 8500GT (~100ε) να πάρει κάρτα που κοστίζει ~480ε ... No offence, αλλά έτσι νομίζω είναι :wink:

Δημοσ.

Παιδια αυτο που αποφασισα τελικα ειναι να περιμενω κανα 4μηνο να μαζεψω λεφτα και να παρω 8800gtx και τροφοδοτικο.παρεπιπτοντως το τροφοδοτικο μου ειναι akasa 500w

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...