Draken Δημοσ. 3 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2007 Εκανα εκτεταμενη αναζητηση και δυστυχως δεν βρηκα παρομοιο, προσφατο topic οποτε ειπα να ανοιξω ενα δικο μου Εχω εναν πισι σχετικα παλιο και υστερα απο εκτεταμενη αναβαθμιση (οσο πηγαινε δλδ) και εγκατασταση Vista Ultimate x64 δεν λεει με τπτ να δουλεψει το sleep mode. Συγκεκριμενα ο πισις ειναι: Athlon64 3000+ 1Gb Kingston στα 400mhz 512Mb Kingston ακριβως ιδια με την παραπανω Asrock K8NF3-VSTA (δεν θα σας το προτεινα) 2 Sata wd σκληρους Asus 7600GS 256 gpu 700watt Fortron τροφοδοτικο... Ολα λειτουργουν μια χαρα (οι σκληροι ακουγονται να σβηνουν κτλ) μεχρι που παει να σβησει ο ανεμιστηρας του τροφοδοτικου και το συστημα επανερχεται :twisted: Καμια ιδεα τι να κοιταξω...Εχω πειραμαστει με τα ACPI του mobo αλλα καμια τυχη :???:
lotr_4_ever Δημοσ. 3 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2007 Ενας φιλος μου ειχε το ιδιο προβλημα μονο που δεν του ειχε κανει αναβαθμιση.Αυτο που εκανε ηταν να κλεισει τελειως το pc,να κλεισει το τροφ.,και να βγαλει ολες τις πριζες(ακομα και των ηχειων) για μια μερα.Μετα δουλευε το sleep mode κανονικα.
mvaggel Δημοσ. 3 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2007 Έχεις δοκιμάσει να του βάλεις να κάνει rip ταινία του Αγγελόπουλου???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.