Προς το περιεχόμενο

Τhe Fountain

mert

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω ακούσει τα καλύτερα λόγια για αυτό το soundtrack. Τουλάχιστον δυο φορές την εβδομάδα εδώ και ένα μήνα θα ακούσω κάποιον να το παινεύει... Θα κάνω οικονομίες μου φαίνεται να πάω να το πάρω. Είχα ακούσει ότι το έγραψε ο ίδιος ο Αρνόφσκυ αλλά μάλλον ράδιο-αρβύλα ε ???

Δημοσ.

Tι υπεροχο soundtrack!!Το μονο που μου εμεινε αμεσως μετα την ταινια ηταν αυτη η μελωδια!Και ακουγωντας και ολο το σιντι αργοτερα, μεσω της μουσικης μου ερχονταν στο μυαλο οι αντιστοιχες σκηνες απο την ταινια!!

off topic:Sellers μα γιατι αλλαξες το avatar σου???:sad:

Ηταν το αγαπημενο μου αυτο το μποξερικο χαμστερακι(ποντικακι)!!:D

Δημοσ.
Tι υπεροχο soundtrack!!Το μονο που μου εμεινε αμεσως μετα την ταινια ηταν αυτη η μελωδια!Και ακουγωντας και ολο το σιντι αργοτερα, μεσω της μουσικης μου ερχονταν στο μυαλο οι αντιστοιχες σκηνες απο την ταινια!!

off topic:Sellers μα γιατι αλλαξες το avatar σου???:sad:

Ηταν το αγαπημενο μου αυτο το μποξερικο χαμστερακι(ποντικακι)!!:D

Το βαρέθηκα μωρέ... 8-) Άσε που βρήκα αυτήν την εικόνα που μου άρεσε περισσότερο. Ontopic: Άλλη μία υπερ του soundtrack... Πρέπει να το πάρω οπωσδήποτε. (Την ταινία 3 φορές την άρχισα και ακόμα δεν κατάφερα να την τελειώσω)...

• Moderators
Δημοσ.
Clint Mansell ειναι το soundtrack και μαλλον τον εχει παρει εργολαβια τον Αronofsky,μια και το π,το requiem for a dream και τωρα το fountain,τα εχει συνθεσει αυτος.Θεικη μουσικη γραφει..!Kαι σε οσους αρεσε,ας ριξουν και μια ματια στο soundtrack του smokin aces:wink:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...