cOckRoaCh Δημοσ. 5 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2007 Τι εννοείς με το κάρτα USB;Μήπως έχεις βάλει κάποια κάρτα PCI με 4+1 USB της NEC; Όχι είναι κάρτα USB με δύο ίδιες θύρες USB 2.0, η κατασκευάστρια μάλλον είναι ΝEC
merkoutio Δημοσ. 5 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2007 Έχεις 6 θύρες. Δύο στο back panel, δύο στο slot card που καταλήγουν στο κίτρινο βύσμα της μητρικής (JUSB1) και άλλες δύο στο μπλε βύσμα (JUSB2) που δεν είναι συνδεδεμένες προφανώς με αντίστοιχο slot card. Πρέπει να το αναφέρει και το εγχειρίδιο της μητρικής.
cOckRoaCh Δημοσ. 5 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2007 Έχεις 6 θύρες. Δύο στο back panel, δύο στο slot card που καταλήγουν στο κίτρινο βύσμα της μητρικής (JUSB1) και άλλες δύο στο μπλε βύσμα (JUSB2) που δεν είναι συνδεδεμένες προφανώς με αντίστοιχο slot card.Πρέπει να το αναφέρει και το εγχειρίδιο της μητρικής. Α ναι έτσι ναι, νόμιζα 6 θύρες στο πίσω πάνω μέρος του κουτιού. Τελικά υπάρχει κάτι άλλο που μπορώ να κάνω; Έκανα επανεγκατάσταση των drivers του NEC controller και πάλι στα ίδια..
merkoutio Δημοσ. 5 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2007 Αυτός ο Nec controller από που μας προέκυψε; Το είδα στην εικόνα που ανέβασες, γι'αυτό σε ρώτησα για την PCI USB κάρτα.
cOckRoaCh Δημοσ. 5 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2007 Αυτός ο Nec controller από που μας προέκυψε;Το είδα στην εικόνα που ανέβασες, γι'αυτό σε ρώτησα για την PCI USB κάρτα. Ήταν πάνω στο pc αρχικά, δεν τον έχω βάλει εγώ.
merkoutio Δημοσ. 5 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2007 ΟΚ. Η υλοποίηση του ελεγκτή USB είναι από τη NEC. To USB stick το έχεις χρησιμοποιήσει σε άλλο υπολογιστή;
cOckRoaCh Δημοσ. 5 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2007 ΟΚ. Η υλοποίηση του ελεγκτή USB είναι από τη NEC.To USB stick το έχεις χρησιμοποιήσει σε άλλο υπολογιστή; Ναι, σε εναν με Windows 2k sp4 και πήγαινε με την ταχύτητα USB 2.0.
merkoutio Δημοσ. 5 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2007 Στον δικό σου υπολογιστή κατεβάζεις ενημερώσεις των Windows; Έχεις συνδέσει άλλη συσκευή στη θύρα USB π.χ. εξωτερικό σκληρό δίσκο; Δοκίμασες το stick σε άλλη θύρα USB;
cOckRoaCh Δημοσ. 5 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2007 Στον δικό σου υπολογιστή κατεβάζεις ενημερώσεις των Windows;Έχεις συνδέσει άλλη συσκευή στη θύρα USB π.χ. εξωτερικό σκληρό δίσκο; Δοκίμασες το stick σε άλλη θύρα USB; Τα updates τα έχει περασμένα όλα. Έναν εξωτερικό σκληρό που συνδέω δεν πάει τόσο αργά σε καμία περίπτωση, αλλά δεν ξέρω αν είναι ταχύτητα USB 2.0. Το έχω δοκιμάσει σε όλες και δεν έχει διαφορά.
merkoutio Δημοσ. 5 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2007 Οι ταχύτητες είναι USB 1.0 1,5Mbit/s, USB 1.1 12Mbit/s & USB 2.0 480Mbit/s, οπότε είναι εμφανέστατες οι διαφορές. Μπορεί το προβλημα να είναι περιστασιακό η να εξαρτάται από τη φύση των αρχείων που μεταφέρεις.
cOckRoaCh Δημοσ. 5 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2007 Απτο flash USB μία ταινία για να περαστεί κάνει περίπου 8 λεπτά, ενώ με τον εξωτερικό κάνει 25 δευτερόλεπτα. Στον υπολογιστή με τα XP δεν έχει στείλει ταινία ή αρχεία με τέτοια ταχύτητα ποτε.. Θα πήγαινα το stick στο κατάστημα για αντικατάσταση αν δεν είχα καλή ταχύτητα στον υπολογιστή με win2k.. πολύ σπαζοκεφαλιά
cOckRoaCh Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 Αυτό που σκεύτομαι τώρα είναι αν επειδή το flashακι είναι και audio player, μήπως στην αναγνώριση απο τα XP γίνεται ένα μπέρδεμα και βάζει drivers για USB 1.0/1.1. Έχει κάποιος άλλος αυτό το player(Innovator 1GB/ s1 player) και έχει το ίδιο πρόβλημα; Επίσης, βρήκα αυτο στο site http://www.s1mp3.org : # USB 1.1 - Although most of sellers say it support USB 2.0, they mean the device is "compliant" with this protocol, not a full speed mode capable device. # Support transfer speed up to 8Mbit/s, or 1MB/s :/
dmarccos Δημοσ. 10 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2007 Ξαφνικά έχω κι εγώ το ίδιο πρόβλημα με το Flash Voyager 1GB:???: Ενώ συνδεόταν κανονικά με ταχύτητα USB2.0 από χθες συνδέεται σε χαμηλώτερη ταχύτητα και μου βγάζει οτι "can perform faster κτλ" Το δοκίμασα και σε άλλες θύρες και σε άλλους υπολογιστές αλλά τα ίδια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.