Προς το περιεχόμενο

USB 2.0?

cOckRoaCh

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω μία απορία σχετικά με τις θύρες USB 2.0.

Απ'ότι έχω διαβάσει μπορείς να καταλάβεις αν έχεις USB 2.0 απο την διαχείρηση συσκευών, κάτω απο την ενότητα USB, άν λέει κάπου enhanced ή στα ελληνικά εμπλουτισμένος ελεγκτής.

Το έχω βρεί αυτό αλλα δεν μπορώ να στείλω δεδομένα σε flash disk με ταχύτητα USB 2.0, στέλνει γύρω στα 2 MB/s, που είναι νομίζω η ταχύτητα USB 1.0.

Έλεγξα το flash drive αν είναι USB 2.0 και απ'ότι λέει το eshop είναι:

http://web.archive.org/web/20070206160237/www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.345199

Τί έχει γίνει λάθος ή ποιός λέει ψέματα δεν μπορεσα να καταλάβω.

Αν ξέρει κάποιος κάτι που θα βοηθήσει, be my guest. :)

Δημοσ.

Λοιπον κοιτα αν στη διαχειρισει συσκευων εχει ενα θαυμαστικα στα usb τοτε εχεις usb 2 απλως δεν ειναι ενεργοποιημενα αν ειναι ετσι πατα πανω του και θα βρεις καπου ενημερωση υλικο πατα κανε οτι σου λεει και θα γινει.

Δημοσ.
Αν χρησιμοποιείς Windows XP, έχεις εγκαταστήσει SP2;

ναι έχω sp2. είχα ανοίξει το κουτί να δώ που συνδέεται το hub για τις δύο εξόδους που δεν είναι στην onboard, και είδα οτι έχει ένα κίτρινο φισάκι και συνδέεται σε ένα αντίστοιχο κίτρινο στην motherboard δίπλα σε ένα μπλέ. λέει κάτι αυτό;

Δημοσ.

Βασικά δεν ξέρω σε τί αναφέρεται η διαχείριση υλικού, στις υποδοχές της μητρικής ή στο υλικό που έχει πάνω;

Δηλαδή η κάρτα που έχω με τις δύο εξόδους είναι σίγουρα USB 2.0;

Τα drivers δεν είναι για XP, παντού λένε οτι τα drivers για usb 2.0 παρέχονται απο το windows update.

Επίσης, η λύση προβλημάτων(τελευταίο Link) είναι για άλλο πρόβλημα, δηλαδή όταν δεν αναγνωρίζεται η συσκευή καθόλου όταν συνδέεται σε μια USB 2.0 θύρα.

Δημοσ.

Η διαχείριση υλικού αναφέρεται στον ελεγκτή που έχει η μητρική.

Σύμφωνα με τον κατασκευαστή (MSI), η μητρική υποστηρίζει USB 2.0 και μάλιστα έχει 6 θύρες.

Δημοσ.
Άρα το έχω ήδη. Τι γίνεται λάθος τότε; Μπορώ να δώ κάπως τί είδους είναι η κάρτα USB;

Τι εννοείς με το κάρτα USB;

Μήπως έχεις βάλει κάποια κάρτα PCI με 4+1 USB της NEC;

Δημοσ.

Το κοίταξα λίγο και πρώτον δεν έχω 6 θύρες αλλα δύο onboard και 2 στην κάρτα, και δεύτερον η κάρτα είναι σίγουρα USB 2.0, αφού έχει το σήμα Hi-Speed USB πάνω της.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...