Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με ad-hoc δίκτυο

stef-dim

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προσπαθώ να στήσω ένα ad-hoc δίκτυο μεταξύ desktop (Windows XP) και Laptop (Vista). Η σύνδεση γίνεται κανονικά, το ενα pc βλέπει το άλλο αλλά όταν θέλω πρόσβαση στα αρχεία κάποιου υπολογιστή παίρνω το ακόλουθο μήνυμα:

\\Mylaptop/(το ονομα μου) is not accessibe. You might not ave permission to use this network resource. Contact the administrator of this server to find out if you have access permissions.

Υπ' οψιν ότι δεν έχω βάλει κωδικούς ή κάτι σχετικό στο δίκτυο.

Μήπως ξέρει κάποιος ποιο μπορεί να είναι το πρόβλημα??

Δημοσ.

Πρέπει και τα 2 pc να έχουν την ιδία ομάδα εργασίας πχ MSHOME

επισεις και στα 2 pc πρέπει να έχεις κάνει κοινόχρηστο ενα φάκελο και μέσα εκει να στέλνεις οτι αρχεία θες και να μπορείς να τα δεις από το άλλο pc

η να κάνεις κοινόχρηστο ολόκληρο τον δίσκο του pc. με τα ανάλογα δικαιώματα φυσικά.

κάνοντας δεξι κλικ στο φάκελο η δίσκο που θες επιλέγεις (κοινή χρήση του φακέλου στο δίκτυο) και αν θες να αλλάζεις τα αρχεία οπως deletre κ.τ.π.λ επιλέγεις και το (οι χρήστες μπορούν να αλλάξουν τα αρχεία)

Δημοσ.

to workgroup xrieazete mono sta xp...gia na vlepeis apta vista ta xp...ta vista den exoun provlima me to workgroup opws exoun ta xp....to minima sto vgazei giati den exeis valei password kai den exeis epileksei apto network center to password protected off....

Δημοσ.
to workgroup xrieazete mono sta xp...gia na vlepeis apta vista ta xp...ta vista den exoun provlima me to workgroup opws exoun ta xp....to minima sto vgazei giati den exeis valei password kai den exeis epileksei apto network center to password protected off....

Το password protected sharing το έχω απενεργοποιημένο και πάλι βγάζει το μήνυμα!!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...