Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 154
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τελείως διαφορετική αίσθηση το New Vegas.

Περισσότερο σαν ταινία mad max(όπως όλα τα Fallout)παρά σαν high fantasy περιπέτεια σε φέρνει.

Το skyrim=δράκους και για αυτό δεν έδωσαν τόσο σημασία στον γενικότερο κόσμο,αλλά παρόλα αυτά έχει πολλά να προσφέρει.

Περιττό να πει κανείς ότι αμφότερα είναι must.Τώρα ιδίως που περιμένουμε και το fallout 4 να προπονηθούμε με το new vegas.

Δημοσ.

Τελικα θα παρω τα Fallout new vegas, Skyrim and Dark souls. Μολις βγουν σε καμια προσφορα το Fallout new vegas (με τα DLC) θα περιμενω μεχρι να πεσει κατω απο τα 6 ευρω

Δημοσ.

Μολις βγουν σε καμια προσφορα το Fallout new vegas (με τα DLC) θα περιμενω μεχρι να πεσει κατω απο τα 6 ευρω

Είχε μπεί πρόσφατα νομίζω η Ultimate Edition (με όλα τα DLC, απο τα οποία τουλάχιστον τα "Old World Blues", "Lonesome Road" και "Dead Money" είναι must-have) σε προσφορά στα €5,00 - έχε υπ'όψιν πως πλησιάζουν Black Friday sales την επόμενη εβδομάδα στα διάφορα ψηφιακά μαγαζιά (και μεθέπειτα Χριστουγεννιάτικα), όπου έχει αρκετά ψηλή πιθανότητα να ξαναπέσουν τόσο χαμηλά.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Baldur's Gate II: Enhanced Edition

Βγήκε μόλις πριν λίγες μέρες σε enhanced version, κλασική πλέον αξία, μπορεί να είναι ένα απο τα καλύτερα RPG όλων των εποχών...

Παίζει στα νέα λειτουργικά, HD graphics, νέες περιοχές (15plus hours of extra gameplay) όπως και companions, νέα class kits κλπ και φυσικά έχει μέχρι και multiplayer (και across platforms) για να παίξεις στον μαγικό κόσμο των AD&D με την παρέα σου.

A must have!

Επεξ/σία από BlackBird79
Δημοσ.

Κατ'εμένα ΤΟ καλύτερο rpg όλων των εποχών!!

αλλά δεν ξέρω για τη "μοντέρνα γενιά" που'χει συνηθίσει πιο "δράσης" rpg πως θα τους φανεί..

Δημοσ.

BG I & II, εποχές 1998 αν θυμάμαι καλά, λίγο πιο μετα; Παραλίγο να χάσω ένα εξάμηνο εξαιτίας τους!

Μακράν τα καλύτερα RPG. Όπως θέλω να λέω εγώ, RPG γεμάτα μυρωδιές, γεύσεις, μουσικές, ατμόσφαιρα και ατελείωτο dungeon crawling.

Ήθελες μέρες να τελειώσεις ένα dungeon. Δεν χρειαζόσουν πολύ υπομονή γιατί ποτέ δεν κατάλαβες πως περάσανε ήδη 12 ώρες απο την ώρα που μπούκαρες στο dungeon.

Beatiful, sweet memories...

Δημοσ.

BG I & II, εποχές 1998 αν θυμάμαι καλά, λίγο πιο μετα; Παραλίγο να χάσω ένα εξάμηνο εξαιτίας τους!

Μακράν τα καλύτερα RPG. Όπως θέλω να λέω εγώ, RPG γεμάτα μυρωδιές, γεύσεις, μουσικές, ατμόσφαιρα και ατελείωτο dungeon crawling.

Ήθελες μέρες να τελειώσεις ένα dungeon. Δεν χρειαζόσουν πολύ υπομονή γιατί ποτέ δεν κατάλαβες πως περάσανε ήδη 12 ώρες απο την ώρα που μπούκαρες στο dungeon.

Beatiful, sweet memories...

Θα ηθελα καποιο πιο action rpg (επειδη δεν τα εχω συνηθισει τετοιου στυλ, το 1998 που λες ημουν 2-3 χρονων)

Δημοσ.

Κατ'εμένα ΤΟ καλύτερο rpg όλων των εποχών!!

αλλά δεν ξέρω για τη "μοντέρνα γενιά" που'χει συνηθίσει πιο "δράσης" rpg πως θα τους φανεί..

Σιγουρα ειναι εξαιρετικο Rpg ειδικα για τοτε που βγηκε αλλα ειναι καθαρα υπερβολη να το λες και καλυτερο ολων των εποχων :P.

Θα ηθελα καποιο πιο action rpg (επειδη δεν τα εχω συνηθισει τετοιου στυλ, το 1998 που λες ημουν 2-3 χρονων)

ξεκινα απο αυτη την λιστα http://www.metacritic.com/browse/games/genre/metascore/role-playing/pc?view=condensed και για οποιο δεις και σε ενδιαφερει ψαξε για Video Review.

Δημοσ.

Σιγουρα ειναι εξαιρετικο Rpg ειδικα για τοτε που βγηκε αλλα ειναι καθαρα υπερβολη να το λες και καλυτερο ολων των εποχων :P.

ξεκινα απο αυτη την λιστα http://www.metacritic.com/browse/games/genre/metascore/role-playing/pc?view=condensed και για οποιο δεις και σε ενδιαφερει ψαξε για Video Review.

εχω καταληξει σε ποια θελω Skyrim, dark souls και Fallout New Vegas (μπορει και το 3) αλλα περιμενω καμια προσφορα για να τα παρω

EDit: [με την καρτα γραφικων μου λετε να εχω κανενα προβλημα 560ti (θα βαλω σιγουρα μερικα Mods)]

Δημοσ.

εχω καταληξει σε ποια θελω Skyrim, dark souls και Fallout New Vegas (μπορει και το 3) αλλα περιμενω καμια προσφορα για να τα παρω

Εγω παντως να πω οτι απο τα 3 αυτο που με κερδισε περισσοτερο ηταν το Dark Souls μακραν απο τα  πιο ξεχωριστα παιχνιδια αυτης της γενιας και που εχουν βγει(και απο τα πιο δυσκομα μαζι με το προηγουμενο Demons Souls :D). ή θα το αγαπησεις και θα το λατρεψεις ή θα το μισησεις :P

Δημοσ.

Εγω παντως να πω οτι απο τα 3 αυτο που με κερδισε περισσοτερο ηταν το Dark Souls μακραν απο τα  πιο ξεχωριστα παιχνιδια αυτης της γενιας και που εχουν βγει(και απο τα πιο δυσκομα μαζι με το προηγουμενο Demons Souls :D). ή θα το αγαπησεις και θα το λατρεψεις ή θα το μισησεις :P

φοβαμαι το port του στο pc (θελω να βρω μερικα mods και για αυτο)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...