Sir Pretender Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 To King's Bounty είναι turn-base strategy. Προς τι το link με την photo του Planescape Torment ; Να μοιραστώ τη χαρά μου μαζί σας Δεύτερο αντίτυπο =D
Erwdios Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Η πλάκα είναι ότι το King's Bounty: Armored Princess που αποτελεί sequel του Legend, είναι ελαφρύτερο από το Legend, σύμφωνα με τα minimum specs που προβάλλει το steam. Minimum:o OS: Windows XP/Vista o Processor: 2.6GHz o Memory: 1GB o Graphics: nVidia GeForce 6600 with 128 MB or equivalent ATI o Hard Drive: 5.5 GB of free space o Sound: DirectX-compatible soundcard Ο προβληματισμός μου είναι, αν ο Processor 2,6 που απαιτείται, ισοδυναμεί με τον Atom N280 ή έστω τον πλησιάζει. Επίσης, από τη στιγμή που η gpu έχει intel chipset, που δεν προβλέπεται στα specs, θα έχουμε και εκεί πρόβλημα? Anyway, θα κατεβάσω το demo μέσω του netbook κι αν παίζει θα το τσιμπήσω. Νομίζω ότι τέτοιου είδους παιχνίδια (Trine, Braid, World of Goo, Machinarium), είναι εξαιρετικά για τα ταξίδια και για τις διακοπές, αλλά μάλλον χρειάζεται τουλάχιστον 13" οθόνη και δυνατό hardware για να μπορέσεις να τα απολαύσεις.
killbillxapas Δημοσ. 18 Απριλίου 2010 Δημοσ. 18 Απριλίου 2010 Χαίρεται.Είμαι καινούριος στο forum, γι' αυτό συγγνώμη για τυχόν λάθη μου! Μήπως γνωρίζει κανείς κάποιο rpg game(είτε καινούριο είτε πιο παλιό) που να είναι παρόμοιο με το παλιό και ωραίο Titan Quest Immortal Throne? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.....
Sog96Ch Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Σκεφτομαι να αγορασω το skyrim ή το Dark souls ποιο προτεινετε και γιατι?
Fulgore1 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Dark Souls απο μενα(αν βεβαια εχεις υποψη σου την δυσκολια του παιχνιδιου).Ασε που εχει μπει πολλες φορες φορες σε Steam Sales στα 5ευρο και μιας και τελος του μηνα ξεκινανε οι προσφορες στο Steam μπορεις να περιμενεις μια και καλη για το τι παιχνιδι να αγορασεις. 1
Sog96Ch Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Dark Souls απο μενα(αν βεβαια εχεις υποψη σου την δυσκολια του παιχνιδιου).Ασε που εχει μπει πολλες φορες φορες σε Steam Sales στα 5ευρο και μιας και τελος του μηνα ξεκινανε οι προσφορες στο Steam μπορεις να περιμενεις μια και καλη για το τι παιχνιδι να αγορασεις. το ξερω για την δυσκολια του Dark souls αλλα με προβληματιζει το port που το εγινε για το pc, υπαρχουν τιποτα mod/mods ωστε να βελτιωθει το παιχνιδι Edit: Τι διαφορες εχει με την εκδοση Dark souls prepare to die
blackpete Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 το dark souls δεν παίζεται με πληκτρολόγιο. δοκίμασα ένα mod που πρότειναν όλοι αλλά δεν βελτιώνει τα πράγματα. μόνο με χειριστήριο παίζεται δυστυχώς. Και είναι παιχνιδάρα αλλά δεν αντέχω το χειριστήριο και το παράτησα (έχω χειριστήριο στυλ playstation 1 για pc) Επίσης τα δύο παιχνίδια κατά την γνώμη μου δεν έχουν σχέση μεταξύ τους.
Fulgore1 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 το ξερω για την δυσκολια του Dark souls αλλα με προβληματιζει το port που το εγινε για το pc, υπαρχουν τιποτα mod/mods ωστε να βελτιωθει το παιχνιδι Edit: Τι διαφορες εχει με την εκδοση Dark souls prepare to die Dark Souls Prepare to Die ειναι η εκδοση που εχει μεσα και το Dlc με την νεα περιοχη που βγηκε.Για μενα περιμενε τις εκπτωσεις για το Dark Souls απο Steam.
Sog96Ch Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Dark Souls Prepare to Die ειναι η εκδοση που εχει μεσα και το Dlc με την νεα περιοχη που βγηκε.Για μενα περιμενε τις εκπτωσεις για το Dark Souls απο Steam. Θα περιμενω αλλα θελω να ξερω τις διαφορες. Με keyboard εαν δεν παιζεται δεν θα μπορω να παιξω.
Greygore Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Dark Souls: Prepare to Die Edition είναι η μόνη έκδοση που μπορείς να βρεις για PC - είναι η βασική έκδοση απο τις κονσόλες, μαζί με το expansion/DLC "Artorias of the Abyss" που προσθέτει νέες περιοχές, bosses κ.τ.λ. Πάντως δεν είναι "δύσκολο" (τουλάχιστον με την έννοια που το παρουσιάζουν πολλά forum και reviews), απλά θέλει λίγο προσοχή στην αρχή μέχρι να συνηθίσεις τον τρόπο με τον οποίο "σκέφτεται" και λειτουργεί το παιχνίδι. Λίγο προσοχή όμως: το παιχνίδι χρησιμοποιεί την πλατφόρμα Games For Windows Live και (απ΄όσο ξέρω μέχρι τώρα) δεν έχει γίνει δήλωση απο την From Software για το αν θα αφαιρεθεί με την κατάργηση της υπηρεσίας το 2014 - ίσως να θέλεις να περιμένεις για κάποια σχετική ανακοίνωση πριν το αγοράσεις. Όσο αφορά την αρχική ερώτηση, προσωπικά θα πρότεινα αν υπάρχει η δυνατότητα, πάρε και τα δύο: είναι αρκετά διαφορετικά παιχνίδια (fantasy RPG μέν, πολύ διαφορετικό gameplay δε) που προσφέρουν αρκετές ώρες παιχνιδιού. Αν η δυνατότητα δεν υπάρχει, το Skyrim επικεντρώνεται κυρίως στο open-world gameplay και την εξερεύνηση του, έχει περισσότερους διαλόγους, side-quests και πιο προσιτό σύστημα μάχης, ενώ το Dark Souls είναι πιο γραμμικό, με έμφαση στα εντυπωσιακά set-pieces, βασίζεται σε πιο "τεχνικό" σύστημα μάχης και σε πιο "έμμεσους" τρόπους storytelling.
Sog96Ch Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Dark Souls: Prepare to Die Edition είναι η μόνη έκδοση που μπορείς να βρεις για PC - είναι η βασική έκδοση απο τις κονσόλες, μαζί με το expansion/DLC "Artorias of the Abyss" που προσθέτει νέες περιοχές, bosses κ.τ.λ. Πάντως δεν είναι "δύσκολο" (τουλάχιστον με την έννοια που το παρουσιάζουν πολλά forum και reviews), απλά θέλει λίγο προσοχή στην αρχή μέχρι να συνηθίσεις τον τρόπο με τον οποίο "σκέφτεται" και λειτουργεί το παιχνίδι. Λίγο προσοχή όμως: το παιχνίδι χρησιμοποιεί την πλατφόρμα Games For Windows Live και (απ΄όσο ξέρω μέχρι τώρα) δεν έχει γίνει δήλωση απο την From Software για το αν θα αφαιρεθεί με την κατάργηση της υπηρεσίας το 2014 - ίσως να θέλεις να περιμένεις για κάποια σχετική ανακοίνωση πριν το αγοράσεις. Όσο αφορά την αρχική ερώτηση, προσωπικά θα πρότεινα αν υπάρχει η δυνατότητα, πάρε και τα δύο: είναι αρκετά διαφορετικά παιχνίδια (fantasy RPG μέν, πολύ διαφορετικό gameplay δε) που προσφέρουν αρκετές ώρες παιχνιδιού. Αν η δυνατότητα δεν υπάρχει, το Skyrim επικεντρώνεται κυρίως στο open-world gameplay και την εξερεύνηση του, έχει περισσότερους διαλόγους, side-quests και πιο προσιτό σύστημα μάχης, ενώ το Dark Souls είναι πιο γραμμικό, με έμφαση στα εντυπωσιακά set-pieces, βασίζεται σε πιο "τεχνικό" σύστημα μάχης και σε πιο "έμμεσους" τρόπους storytelling. Δεν είπα ότι έχω παίξει το skyrim από το steam ενός φίλου είχα τερματίσει το dawnguard και την κεντρική ιστορία αλλά ήταν πολύ εύκολο
Athanasios2104 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 no pun intended, άλλα είδα τον τίτλο και λέω "τρομοκράτης ήρθε σε tech forum -και μάλιστα στο game section- να ρωτήσει τέτοιο πράμα, μα πού πάμε..."
Sog96Ch Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Στον υπολογιστη τι προβληματα εχει το Dark Souls;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα