Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτό κάνεις πάλι εδώ.
Αρχίζεις με topics που ζητάς βοήθεια και κάνεις τα γλυκά smilies ^_^ "awww!!" και μετά μπαίνεις σε όποιο thread με RPG και αν δεν συμφωνούν με την γνώμη σου, αρχίζεις αμέσως να την λες σε οποιονδήποτε.

Το ροζ χρώμα το παράτησες ευτυχώς, την κακία σου όμως, όχι.

Αν θες να γίνεις γνωστή και στο συγκεκριμένο μέρος, σταμάτα να είσαι συνέχεια υπεράνω και να δείχνεις στον κόσμο τι να κάνει. Και αν ο τρόπος είναι να bot-άρεις όπως έλεγες αλλού, τότε δεν ξέρω γιατί μιλάς για προσπάθεια.

Πρέπει μάλλον να φας κανένα report και ban ξεγυρισμένο, γιατί ενώ παντού προσπαθούμε να μιλάμε κανονικά, εσύ έχεις πάντα το ειρωνικό ή το "ξέρω καλύτερα από όλους" ύφος.

[/BorN2OwN Mode On]

Ξέρω καλύτερα απόλλους..

Εαν είμουν Hero στον πιο δισκολο server .. μπορώ να πω μια από τους καλιτερους πεκτες στον κόσμο .. Δν κσερω περισσότερα από καπιον που δν πίγε καν 40 lvl; nC !!

Εμένα εαν μ πει κάτι ο Parsifal για παραδιγμα σε σχεσι με aDSL κλπ κλπ ..
Με τιν μια θα το κάνω .. γι ΝΙΩΘΕΙ .. γνωρίζει περισσότερα το πεδι.. Αλλά εδώ είναι το γιπεδο μ ^^ Οπως το είπες: "..Οταν μπενεις στα RPG.." :)

[/BorN2OwN Mode Off]

Τέσπα εαν ενοχλώ τιν κάνω από τιν πίσω πόρτα, να ανοίκσω μερικά μάτια προσπαθώ χαλαρώστε....

/GF
Koritsi....
  • Απαντ. 154
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Λες και βγενουν αποτομα τα posts >_>
Σοζ για το DoublePost λιπον..

Ρε koritsi gia pc ειλικρινά τα πιστεύεις αυτά που λες;
Επίσης, μάθε να γράφεις, δόξα τον cthulhu ένα σωρό λεξικά υπάρχουνε, γράφε τις ρημαδιασμένες αγγλικές λέξεις στα αγγλικά.
Επίσης, άτομο που botarei, και μετά έρχεται και λέει, εγώ τα σπάω εγώ ***, είναι το λιγότερο τραγικό για εμένα
και τους 9 μύρια παίκτες online που τους είδες εσύ; Στους x1000 xp servers του lineage ή στους 100 servers του wow που δεν αντέχουνε πάνω από 200 άτομα στο ίδιο μέρος;

Toufa νιε τα πιστεβω όλα..To bot δν έκανε ΚΑΝΕΝΑΝ καλό σε ένα server..Τίποτα δν είναι..Σινελθε..Τώρα εάν σου φενετε "ΤΡΑΓΙΚΟ" μ διχνει ότι ποτέ δν έβαλες ενα bot στι μέσι ενώς WarZone, μεσα στα Wartags να Xpαρει να δεις ποσο ΧΑΛΙΑ παει..Ποτέ δν καθισες να xpαρεις 5 ολοκλιρα char σε x1 server να πάνε 40-46 μόνο και μόνο για να ανεβασεις 1 ! Ποτε δν ασχολιθικες γενικα για να γνωριζεις ότι το bot δν βοιθάει τόσο παρά φέρνει μπελάδες....

Μιλάω όπως μιλάει ο μισός πλανιτις π είναι "σχετικός" με gaming/irc/abbreviations ..

x1000? Χαχαχαχαχ eleoC .. δν παταω το ποδι μου σε bugαρισμένους server με ανιωθα πεδακια π δν γνωρίζουν τι σιμενει Quest και κανουν Donates +378437643 Enchanted Gearz..
Πιος έχει 9mil? Χαχαχα για Official μιλαω βρε :>>

Λιπον ok .. ας λικσει εδώ εαν πιέζεστε με τιν πραγματικότιτα ..
Δημοσ.

[/borN2OwN Mode On]

Ξέρω καλύτερα απόλλους..

Εαν είμουν Hero στον πιο δισκολο server .. μπορώ να πω μια από τους καλιτερους πεκτες στον κόσμο .. Δν κσερω περισσότερα από καπιον που δν πίγε καν 40 lvl; nC !!

Εμένα εαν μ πει κάτι ο Parsifal για παραδιγμα σε σχεσι με aDSL κλπ κλπ ..
Με τιν μια θα το κάνω .. γι ΝΙΩΘΕΙ .. γνωρίζει περισσότερα το πεδι.. Αλλά εδώ είναι το γιπεδο μ ^^ Οπως το είπες: "..Οταν μπενεις στα RPG.." :)

[/borN2OwN Mode Off]

Τέσπα εαν ενοχλώ τιν κάνω από τιν πίσω πόρτα, να ανοίκσω μερικά μάτια προσπαθώ χαλαρώστε....

/GF
Koritsi....

Πλάκα κάνεις τωρα ετσι?? Δεν μπορει να τα λες σοβαρα ολα αυτα....
Μηπως να πέταγες λιγο πιο χαμηλα please?? Δεν φαινετε καλα το καλαμι σε τέτοιο υψόμετρο...
  • Moderators
Δημοσ.

Hero στον πιο δύσκολο server και από τους καλύτερους παίχτες στον κόσμο, που;
Στο L2; Που είναι τα στατιστικά τότε;

Γιατί υποστηρίζεις το walker τότε;

Παίρνοντας έτσι επιτεύγματα, να τα βράσω. Και εσύ δεν ανοίγεις μάτια, λες "γ@μάω και σπέρνω και αν σας αρέσει".

Επίσης, επειδή έχεις κάνει οτιδήποτε στο L2, δεν σημαίνει ότι ξαφνικά έμαθες όλα τα RPGs.

"Ξέρω καλύτερα απ'όλους"

Ναι βέβαια...

Είπαμε 100 η αλεπού, 120 το αλεπουδάκι.

Αν θες να πεις την γνώμη σου σε κάποιον, πες την σωστά και όμορφα. Το να την λες στον Blackman ή σε οποιονδήποτε γιατί δεν συμφωνεί επειδή δεν είμαστε όλοι με την ίδια νοοτροπία με εσένα, δεν μου δείχνει ότι νιώθεις. Αντίθετα, ότι δεν νιώθεις.

Και νομίζω ότι σε είχαν ban-άρει στο παρελθόν εδώ, γιατί πάλι τα ίδια έκανες.

edit: βρήκα επιτέλους το ignore...
Κοίτα που το χρειάστηκα για ένα άτομο.

Δημοσ.

Χμ
koritsi gia pc.... βρήκες άτομο να την πεις τωρα

Που να αρχίσω; Παίζω online games από το 96 στο kali της compulink...Λες να μην έχω καεί με games? Εσύ το 96 τι έκανες? Νηπιαγωγείο ή πρώτη δημοτικού;

9μύρια παίχτες, στον ίδιο server, online δεν θα βρεις πουθενά. Μην λες ανοησίες, δεν μιλάς στους συμμαθητές σου, μιλάς με άτομα που ίσως ξέρουνε και κάτι παραπάνω...
πρέπει να δείξω μάλλον το thread σε φίλους μου που παίζανε στον official l2 και πουλάγανε adena στο swagvault....
Επίσης το παίζει pro στο lineage, είμαι σίγουρος ότι δεν ξέρεις πως προφέρεται η λέξη..

Δημοσ.

Καλα καθεστε και ασχολείστε μαζί της;  Λοιπόν για να συνεχίσω τις προτάσεις:

divine divinity,

beyond divinity και

vampire the masquerade:bloodlines.

Επίσης μην συζητάτε για l2 και τέτοια σε αυτό το thread, δεν είναι rpg αυτά.

Δημοσ.
....

Σίγουρα το online gaming είναι πολύ διαφορετικό. Είναι διαφορετικό να παίζεις single και άλλο vs rl άτομα.. και όχι μόνο αυτό...και ο server που παίζεις μπορεί να είανι μέρα με τη νύχτα σε πολλά games σε επίπεδο παιχτών .. όπως πχ θεωρουνται οι ευρωπαϊκοί servers καλύτεροι από τους αμερικάνικους ..

όσο να ναι πάντως δεν είναι αυτό το θέμα.

Το παιδί ζήτησε ένα συγκεκριμένο στυλ games. Το diablo το titan quest και το lineage θες δε θες hack and slash είναι. Το πιο βασικό στοιχείο είναι ο χρόνος που επενδύεις για να γίνεις καλός. Αν δεν έχεις πολύ ελεύθερο χρόνο δεν πάς πουθενά... Αυτή είναι η αλήθεια... Βεβαια ενταξει όταν πρωτο-βγει ένα game η εμπειρία μπορεί να σε βοηθήσει να σκεφτείς τρόπους και να πάρεις την πρωτιά... αλλά αν σκάσεις μύτη αργά αργά στο game είναι συγκεκριμένες paterns που θα ακολουθήσεις οι οποίες είναι κοινώς γνωστές χάνετε όλο το ενδιαφέρον.. γίνετε μια ρουτίνα.. απλό κάψιμο.

Δημοσ.

Τώρα να βρεις παρόμοια με D&D λίγο σύσκολο. Τα έχεις παίξει τα ωραία αυτή είναι η πικρή αλήθια. Θα σου έλεγα να δοκίμαζες το Bloodline Vampire the Masquarade.. έχει να κάνει πολύ με αποφάσεις που παίρνεις και αλλάζουν πολύ τα σενάρια ανάλογα με τον κάθε παίχτη. Αν το έχεις παίξει και αυτό θα σου λεγα να πήγαινες για fallout 2 αν δεν το έχεις παίξει... θα σου φανεί σκατά παλιό κλπ.. αλλά έχει ένα απίστευτο gameplay.

Δημοσ.

αυτό που δεν θα καταλάβουν πολλοί είναι ότι ένα καλό παιχνίδι δεν το παίζεις για να το τερματίσεις ή να κάνεις τον καλύτερο χαρακτήρα αλλά για να δεις το story του και να περάσεις καλα. Ενα καλό videogame είναι σαν ένα καλό βιβλίο. Δεν έχω δει ανθρώπους να τσακώνονται ποιος διάβασε πιο γρήγορα το βιβλίο (εκτός από τίποτα πορωμένουςharry potter fans,χαχαχ).Οι fan των mmo δεν θα το καταλάβουν ποτέ αυτό και καλύτερα μη σου πω. Ασε να ασχολούνται με αυτά και οσοι έχουν γούστο να παίζουν παιχνίδια της προκοπής. Δεν θα ήθελα να ακούω πολλά άτομα να μιλάνε για ένα καλό παιχνίδι γιατί πολλοί = χαζοί. Καλύτερα λίγοι και καλοί (μ'αρέσει που είπα να μην ασχοληθείτε και έγραψα ένα κατεβατό :P)

Δημοσ.

Please μην κάνετε τόσο μεγάλες γενικεύσεις ... οι fans των MMO δεν θα το καταλάβουν ποτέ κλπ.. Δεν το ξέρεις αυτό.

Δημοσ.

....

Αν με διαψεύσουν, σημαίνει ότι μπήκαν στον σωστό δρόμο, αν και χλωμό το κόβο.Και πιο πολύ αναφέρομαι σε αυτούς που παίζουν μόνο mmo,όχι σε αυτούς που παίζουν και single player απλά ασχολούνται και με κανα mmo
Δημοσ.

2) Οπιος δν παιζει OnLine δν μαθενει να παιζει ποτε....και εντελως τιχεα τα περισσοτερα O-RPGs θέλουν XP .. Εαν δν παικσει ο φιλος μας.. δν θα μαθει ..

Εαν δν συμφωνιτε .. απλα κανετε λαθος ..

Καλά, αυτό το επιχείρημα μπάζει από παντού. Θέλεις να πεις ότι πριν την έλευση των online games, δεν υπήρχαν παιχνίδια RPG; Κι εγώ μπορώ να σου «αν δεν έχεις παίξει pen 'n' paper RPG, δεν τα'χεις σκάσει για βιβλία κανόνων/Monstrous Compendiums κλπ, τσάμπα ασχολείσαι με online games αφού δεν πρόκειται να μάθεις να παίζεις ποτέ. Και αν δεν συμφωνείς, απλά κάνεις λάθος!» Μπάζει, σου λέω!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...